Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mave vs ersun YALAN


Mave

Öne çıkan mesajlar

evet çok sevgiLi ersun yanaL , servet ve deniz sever arkadaşLarım , size bundan 1,5 - 2 ay önce ne bu teknik adamLa ne de bu futboLdan nasibini aLmamış insanLarLa değiL miLLi takım mahaLLe takımı biLe kuruLamayacağını söyLediğimde üçerLi beşerLi saLdırmıştınız üzerime.

Size ersun yanaL 4 - 5 maç sonra gider dediğimde benimLe medyum benzetmesi yaparak daLga geçmeye çaLışmıştınız.

Peki şimdi ne durumdasınız acaba ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazdığım kadroyu ve önerdiğim teknik adamı çıkartıp buraya yazarmısın bakaLım beraber[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü

[Bu mesaj Mave tarafından 19 Kasım 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 19 Kasım 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
Mave açıp CM oynayıp oradan kadro kurup da "Kürşat Duymuş" diye saymakla olmuyor di mi bu iş... Yoksa her CM oyuncusu otorite olsaydıı...


aLLah aşkına mantıkLı bişey söyLeyin ya , CM iLe benim yorum yapmam arasında nasıL bir bağ kurabiLiyorsunuz ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ersun Yanal istifa etsin diye bekliyorlar, basın inanılmaz harass yazılar yayınlıyor, halk zaten isyanda maç sonuçları nedeniyle.
Levent Bıçakçı'da hocanın arkasındayım diyor, sonra arkasından başarısız diyor.Sözleşmesi iptal edilse bile 2.5 trilyon küsur para ödemek zorundalar.Bu yüzden Ersun Yanal hala takım başında.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deniz hangi maçta güzel oynamış? Bir tane güzel oynadığı maç gösterin bana! Ya Ümit! Kazmanın teki! Tek bildiği topu alıp koş koş hadi 40 yılda bir karşındaki defans yorulsun da ceza sahası yanından geçir topa, artık nereye giderse, biraz kısa düşerse ceza sahası önüne gider, öbür türlü dağlara taşlara.. Servet nedir?? Bir iki maç güzel oynadı adam ilah oldu. Daha topa dokunmasını bilmiyor adam.. Ümit Davala gönderilmişti de adam bir iki maç oynadı terim ilah yaptı denmişti canına okumuşlardı adamın. adam gitti kim ne derse desin şampiyon oldu almanyada hala daha oynuyor takımın en iyilerinden, vazgeçilmezlerinden olmaya aday! Fatih nedir? Israrla tüm maçlarda oynattığı, ısrarla abartılan Fatih son iki milli maçta topa her vuruşundan sonra yerlerde, adeta temizlik şirketi elemanı gibi yerlerde sürünüyor. Fıstık gibi Yıldıray varken (sakatlığı tam olarak geçmişti) kötü oynayacağı daha maçın başından belli olan hüseyin nasıl oynatılır?? Hadi denizi aldın tamam peki o shevchenko yu tutma görevini nasıl deniz'e verirsin?? deniz gibi 3 tane adam lazım o adama.

ntv'ye sorunu izlediyseniz ne güzel konuşmuş adamlar. yılların sounessı, fatih terimi, mustafa denizlisi, şenol güneş i(o kadar eleştirilen adam bile dünya kupasında 3. lük kazandırmış efsanevi teknik direktörlerimizden, tek suçu tipsiz olması!) hakan şükür'den vazgeçememişse, dünün ersun yalanı nasıl vazgeçer? iddia ediyorum hani maçta 50 tane ölü top atıldı kale önüne, onlardan en az birini gol yapardı kral! işte onları atıyor adam sonra işte anca onları atar zaten oluyor. Kardeşim bak işte atan yok adam atıyor kaliteyi kabulleneceksin hazır ramazan da bitmiş al adamı takıma! ben daha ne diyeyim diyecek çoğu şey var ama zaten uzun ve düzensiz oldu okuyana birşeyler anlatabilmişimdir umarım![signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 19 Kasım 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ersun yanaL istifa etmeyecek kadar pişkin bir adam.

MisaL maçtan sonra dünya 3. sü bir takım aLdınız diyen muhabire " ben avrupa şampiyonasına katıLamayan takımı aLdım " diyebiLecek kadar da beyinsiz ve şuursuz bir insan. Sanki dünya 3. sü oLan takım iLe portekize gidemeyen takım farkLı.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 19 Kasım 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
Ersun Yanal istifa etsin diye bekliyorlar, basın inanılmaz harass yazılar yayınlıyor, halk zaten isyanda maç sonuçları nedeniyle.
Levent Bıçakçı'da hocanın arkasındayım diyor, sonra arkasından başarısız diyor.Sözleşmesi iptal edilse bile 2.5 trilyon küsur para ödemek zorundalar.Bu yüzden Ersun Yanal hala takım başında.


hiç de öyle değil ersun yanal arkadaşımın dayısı (buradan kesin emin olarak bilebiliyorum) ve eğer istifa ederse bilmem kaç milyar tazminatı ödeyecek. aynı sözleşmede eğer kovulursa hiç tazminat almayacağı da yazıyormuş.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 19 Kasım 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aLLah aLLah , geçen ay servet efendiyi dünyanın en iyi 3 savunmacısı arasına koyan arkadaşLar şimdi hata diyor.

İşin iLginci ersun efendi biLe adam 25 dakika dayandı :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 19 Kasım 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
yukari tukursen biyik, a$agi tukursen sakal

$evki'ye 2 li markaj vermezsen, yenilirsin. Basit winning kurali(elinde rio ferdinand warse teke tek de olur)


şaviyi durdurmanın tek yoLu ondan daha fazLa goL atmaktır.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vaLLa fizbancım benim futboL biLgimi ve düşünceLerimi sağoLsun ersun , servet , deniz ve rüştü gerek miLLi maçLarda gerekse fbnin avrupa maçLarında gayet güzeL ortaya koyuyorLar.

bu arkadaşLara bana verdikLeri destek ve iLhamdan doLayı ayrıca teşekkür ediyorum.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 19 Kasım 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
evet ayrıca ersun yanal doğru söyledi, letonyayı eleyemeyen bir takımı devraldı, takım bundan daha iyi değildi yani.

ayrıca maçı izlemeden de yorum yapmayın, shevchenkoyu denize vererek hata yapmadı yanal, servete vererek hata yaptı.


Sence ben maçı izlemedim mi? Eğer bunu söyleyebiliyorsan tamam. Anladık fenerlisin saygı duyarım adamların milli takımı sarmış çepeçevre ama sen eğer bu adamların takımı batırıyorsa savunamazsın. Gerek onları, gerek fenerli teknik direktörü. Ayrıca teknik direktörün verdiği maç öncesi taktiği görmeden sen burada böyle şey söyleyemezsin adam vermiş taktiği orada denize verildiği söyleniyordu çoğu pozisyonda deniz kaçırdı servet koştu sonra kabak 20. dakkada servetin başına patladı denizi de gördük adam al da at dedi brezilya tekniğini göstereyim derken. kim oynar söyleyeyim mi! ukraynaya karşı 3 defans değil 4 defans oynanır solda ibrahim (veya ergün, şu an iş yapmıyor demeyin iş yapanları ! da görüyoruz) sağda cihan ortada alpay ve bülent kaptan. defans böyle olmalıydı. alpaya sahip çıkılmalı o adamın ölüsü servetinizden denizinizden ya da ümit özatınızdan çok daha iyi iş yapar. yerlere düşüp kalkan forvetleri, boş kaleye atamayan fırsatçıları görüyoruz. ya da maçta ismi hiç duyulmayanları. hakan kraldır, tahtını devirmeye çalışanlar oldukça da kral kalacak.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...