cambazct Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Leopard 1'i kaldırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 bende yeni başladım japon tankları ile oynamaya çalışıyorum fena da değilim hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 benden uyarması, japon tankları en kötü her aşamada. uçağı veya gemisini oynamak lazım onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 swedena 20 tane fln ucak geldi bugun 2 gün sonrada event var bayada kolay J6K1 alır japları açarım , rb 6.3 fln olur heralde 6x20 mm var üstünde https://warthunder.com/en/news/6521-special-operation-f-r-o-s-t-en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 aslında tanklara devam edip modern tankları denemeyi düşündüm birkaç kere ama o grind'ları gözümde büyüdü hep. bir de son 10BR tanklarda hep önde weakpointler var normalde günlük hayatta 2km+ öteden vurması zor ama aynı ww2 tanklarına göre yapılan haritalarda angajman mesafeleri çok düşük olduğu için kolay hedef alınıyordur sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 kaç yıldır oynuyorum jet fight işini sevmedigim için hiç bi ülkeyle modern eraya geçmedim ama tier 5ten sonra aglıyor millet gerçekten zor grind, yılbaşını indirimlerini fln takip edip %50 indirimle bişeyler alman lazım, yada en rahat ettigin sevdigin bi tanka %50 indirimli talisman takıcaksın. gecen yıl mustang pack aşırı ucuzdu 25-30tlmi ne steamde, cok cok kötü ucak ama 2 günde bütün american ucaklarını t5e kadar açtım (hem prem ucak hem 15gün premium acc üstüne 1500 gold vermişti galiba) zaten hedefim t5 f4u4 eziyet çekmeden alabilmekti rb için konustuklarım, ab de birsürü tank dizmen gerekiyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2021 evet işte bir de aracı açmak kafi değil malum, addonları alınmamış hali çöp genelde araçların. yoksa aracın kendisini açmayı dert etmiyorum düzgün bir aletle kendi BR'ımda oynarken ama yeni alet ve yeni BR'a geçince o modları tek tek açana kadar. aimi bozuk, cephanesi dandik vs. yüksek BR araçların modlar için gereken xp'ler çok acayip, hani parasını da geçtim farzedelim. tier4'te bile yüzlerce maç oynamak ve iyi sonuç almak gerekiyordu, tier5'te kimbilir nasıldır. bir de işte o helikoper, uçak çıkarma olayını koyduklarında çok soğudum ben. eskisi gibi salt tank savaşı olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Oynim dedim de pirpirli ile ucuyorum karsida spitfireimsi bir seyler var hep. Boyle nasil kazanicaz da research edicez hic fikrim yok. Pirpirli da bi sey degil de su zoomlu durbun zor nisan almak. Not: surekli sim ve kokpit oynuyorum, biraz benim kasinmam. Third person oynamam ben ucak arac araba uzay oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2021 (düzenlendi) 2.3 2.7 olanları acmaya calıscan artık, 5-10 maç bile sürmez almanda h100 amerikaysa p36g yada f2a açmaya yönel ruslarda i-16 ve ilk yak iyi zaten pirpirlilar oyundaki en iyi turnrate e sahip onu kullanırsan kalırsın ayakta sim modu dışında kokpit oynuyorsan tutunamazsın video buldum hatta Mayıs 7, 2021 Daesu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2021 https://www.pcgamer.com/war-thunder-fan-leaks-classified-military-documents-to-win-an-argument-about-tanksagain/ ahah gene olmuş. geçen sefer challenger 2 içindi, bu sefer leclerc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Rus olmak da zor arkadas. Yeni update gelmis, "Drone Age", icerigine bakmadim ama zamanlama manidar. Chat feature'i kapatip durduklari oyuna yaptiklari teaser da su; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 tankla oturan ordek misali havadan vurulmak oyunun en eglenceli kismi oldugu icin oraya calisip dronelari getirmisler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 lol aynen öyle. ground battle tekrar denedim geçen aylarda, 2-3 maç yapıp kapattım tekrar. 0 zırh 13267512367 pen ammolu soğuk savaş alüminyum kasalar koymuşlar tonla ww2 tierine, herkes de onları kullanıyor. bütün oyun quake instagib'e dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2022 Valla ben air arcade disinda oynamiyorum hicbir sey. Basima bir sey gelmeyecekse, Ground Battle bence oldu olasi inanilmaz yavan bir mod zaten. Yalniz azicik daha okudum update notlarini; Alıntı the first Turkish machine in War Thunder - a T129 ATAK attack helicopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Alıntı New local content for hundreds of thousands of Turkish War Thunder players! A new short movie honors the courage of Turkish military personnel and highlights the contributions of Turkish engineers to the world of military aviation. In addition, Turkish T129 ATAK helicopters have been made temporarily available at the game store, while premium versions of Leopard 2A4 tanks and F-5 fighter jets got Turkish army camouflages. enteresan, iyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 muzigin son kismi harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Arkadaşlar world of tank baydı hep aynı düzen maçlar meta çevresinde şekilleniyor. wt bakayım dedim oynanırmı hiç bulaşmasammı ? olumlu yorum kadar olumsuzda var geijin kanser firma diyoırlar biç başlamayın deniyor bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 her halükarda wot'tan çok daha iyi ama endgame gene premium olmadan kendini amorti edebilecek (tamir + ammo) ölçüde kazandırmıyordu ben oynarken, bir de sonlara yaklaştıkça aşırı artan bir grind var unlock için gereken xp'ler hem modül hem araç için. ww2 araçları seviyesinde oynanır ama leo2/t-90 tier'i hedefliyorsan aşırı meşakatli ve muhtemelen finansman gerektiren bir durum, bilgin olsun. ha bir de burada wot aksine hp yok, nereye vuracağını bilen adam bir vurdu mu yatıyorsun belli bir noktadan sonra. bayağı konservatif oynamak lazım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Evet farkettim tek atıp tek yeme üzerine geçiyor maçlar. mermi ve komutan konumları zırhların zayıf yerleri hepsini bilmek lazım. çakal olmuşlar nereye atılır nerede pusulur biliyorlar keklik gibi av oluyoruz. evet prem hesap ve araç olmadan en game imkansızmış wotta öyle zaten para hep eksiliyor prem hesap ve araç olmadan seviye 7 sonrası oynanmıyor. klavye fare oynananışıyla ww2 era uçakları uçuramadım nedense. default olarak neredeyse bütün tuşlar atanmamış geliyor milyon tane tuş ataması yapmak lazım radarı çalıştırmak iz sürmek kilitlemek ve ateşlemek için hepsi farklı farklı kimi uçakta radar kiliti kiminde ısı güdümlü. bakalım sararsa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Şu olay inanılmaz ya vay arkadaş resmen hile gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Wot sardıysa bu hayli hayli sarar, benim steam’de açık ara playtime en çok bunda. 2000 saatti en son, yıllardır oynamadım lol. Gerçi arada kafama eserse t34’lerimle twink gibi girip terör estiriyorum ahah. tank oynanacaksa zırhlar ezberlenecek evet, ben hala unutmadım o zırh şemalarını. Oyunun güzelliği orada ama zaten, wot gibi periskopa top sıktım dmg aldı yok. O modül bozulur burada sadece, tankı öldürmek için ya crew ya ammorack. bir de tabii hangi treede gidileceğini araçlara bakıp karar vermek lazım wot gibi. Klavye/fare uçak da çok oynadım ben, biraz alışınca arcade filan zor değil. Orada da jetler seviyesi pahalı ve yavaş. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 tank uçak seti düzenleniyor ekrana onu anlamadım ne alaka? kesinlikle gerekliymiş onu yapmak şart dediler anlam veremedim. çözeriz zamanla saolasın sarar gibi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 (düzenlendi) işte üç respawn hakkı var mesela, 3 tane araç bir sette oluyor, onları seçiyorsun elindeki patladıkça arcade modunda mesela. o seti yaparken aletleri olabildiğinde aynı br veya max 0.3br farkla seçmek lazım. aletleri de o mantıkla unlock etmek lazım. mesela 2br maça 2br araçla girip o patlayınca 1br aracı seçince net döverler. 1,7br ise gene bir şans olur. böyle beeline rushlamak tech treede zararlı o bakımdan özellikle akıl sağlığı için. br meselesini bir araştır çünkü o mantığa hakim olmak lazım düzgün lineup için. Mayıs 23, 2024 Sam tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 (düzenlendi) Abiii ben o yüzden kafayı yiyordum tek atıp geçiyorlar üstümden siliyordum oyunu dedim neoluyor böyle br olayıymış durum tamam şimdi oldu saol. BR; 1.0 - 2.0 / BR; 2.3 - 3.3 / BR 3.7 - 4.7 / BR; 5.0 - 6.3 bu tanklar aralığında eşleştiriyormuş oyun. bende 1.3 tanklarla oyuna giriyorum 3 br tanklar geliyor karşıya. Mayıs 23, 2024 GreenPeace77 tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Senin BR ortalamanın maximum 1 üstü maçlara atabiliyor seni. senin ortalama BR 4.0 ise göreceğin en yüksek düşman 5.0 olur. ama 3.0 maçlarınada düşebilirsin. Arcade tank maçlarında 3 tank respawn hakkın var, yan yana 5 tankda dizebilirsin ama maximum 3 respawn yaparsın bir maçta. Arcade uçak maçlarında kaç uçağın varsa hepsini öldükçe respawn yapabilirsin sınırı yok onun. 3 tank 3 uçak yanyana dizilim realistic maçlar için.İstersen 4 tank 2 uçak diz sana kalmıs. Tank patlayınca uçağa geçip CAS (close air support) yapıyorsun, aynı maçta hem tank hem uçak kullanıyosun. Sim videosuna baktım ama sim oynayanlar VR oynuyor zaten yani alayı öyle oynuyor bence sıkıntılı tipler onlar. Bu çok grind lazım, çok para lazım mevcusuna çok katılmıyorum açıkçası, daha geçen gün indiirmde 6 aylık premium aldım 300tl ye. Onuda veremem diyorsan adamlar eventlar koyuyor sürekli ödül olarak araç veriyor, o aracı ortalama 20dolardan satar yine bişeyler alırsın. https://trade.gaijin.net/ para harcayamam dersen 1-2 event aracı satsan yüksek tier bi premium alırsın zaten o zamana kadarda acele etmeyip oyunu kavrarsın. ben arcade oynuyorum uçaklarda ortalama 10k tanklarda da 5-6k puan geliyor. Benim böyle sadece eventlardan vs topladığım araçların market değeri 2500dolar olmuş, yıllardır para vermiyorum oyuna sadece istediğim premium olursa markette bişeyler satıp alıyorum. Başkada hiç bi oyun yapmaz bunu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar