Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 tahmin edildiği üzere 1 nisan event'i aslında ön test imiş. soğuk savaş tankları ve helikopterlerini (maalesef) tier 6 olarak ekleyecekler ve mevcut olanları da bu yeni tier'e kaydıracaklar. gamescom'da duyurmuşlar. https://warthunder.com/en/news/4927-gamescom-a-new-era-in-war-thunder-early-details-en https://www.youtube.com/watch?v=VIsUzm54ylI https://www.youtube.com/watch?v=Go91srkTM80 uçaklar için o kadar uzağa gitmeyi hala düşünmüyorlarmış ufuktan güdümlü füze sallamaya döndüğü için. füzelerin manevra kabiliyetinin daha zayıf olduğu vietnam uçaklarını test ediyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 crossout muydu aracli olan. adam etsinler de onu oynayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Yalnız o event baya eğlenceliydi,tek sıkıntı rank 6 yı kasıcak işsiz bulmak.Rank 6 dan önceki xpler düşürülebilir diye bir muhabbet var du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 5. yıl sebebi ile çoğu şeye %50 indirim yapmışlar ilgilenen varsa. 27-28 ekim usa-ussr 28-30 ekim german-british 30-01 kasım japon-italyan https://warthunder.com/en/news/5066-special-war-thunder-5-years-en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Tanklar için rank 3-5 arası RP requirements for vehicle and modification research will be reduced SL requirements for vehicle and modification purchase will be reduced Repair costs will be reduced Ammunition cost will be reduced Crew training will be reduced Expert and ace crew qualification will be reduced https://docs.google.com/spreadsheets/u/2/d/e/2PACX-1vR_be1BWVikO-BkRuOWjn_wBIvFl2eRTOuDaKzTcii3ogGIzRIZzsrC0P050-B521MbOKLxMjuYL_8C/pubhtml# 380k isteyenler 210k 320k isteyenler 160k 120k isteyenler 78k ' ya düşmüş. Bence çok güzel olmuş kırk yılda bir doğru birşey yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Hiç oynamadım bunu, alman gideyim diyorum (tank için) nasıl olur. Yoksa her nation dengeli mi kendi içinde. Ameriga en dengeli deniyor tank için ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Ben almanları çok sevmemiştim oynarken. Büyük kalibreli toplar için tier 3-4 tigerları açmak gerekiyodu. Amerikan shermanları direkt 75mm ile başlıyodu. değişmiş olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 ruslar en geniş aralıkta en güçlü halen tanklarda genel olarak. almanlar ilk başlarda zayıf genelde t1 t2 gibi. t3 ve t4te güçleniyor, sonra t5te gene zayıflıyor, endgame br8 ve üstünde glass cannon tam. ama alman silahları çok iyidir sniping için, uzakta takılıp vurmak, sniper şeklinde oynamak uygunsa oyna. brawling, melee istiyorsan rus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Alman eziyet bu oyunda, tamam ruslar almanları sevmiyor ama bu kadarı rezillik. yeni update ile gelen tanklar Challenger 1 M1 Abrams https://static.warthunder.com/upload/image/!%202018/02%20February/Abrams/m1_abrams_01_1280h720_020b21adac34bc3b997bf7dabe4c36b3.jpg Leopard 2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Abrams dengi değil şu prototip leo1, garip olmuş bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 oynayan ekip varsa eğer benide alın aranıza :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 1 nisan için torpido yönetmeli denizaltı savaşları başlamış strike thunder diye lol, torpidoları manuel yönlendiriyorsunuz filan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Mac performansını o kadar sallamıyorlar ki koduğumun Rusları, sinirle sildim, hayatta da yüklemem bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Sam said: 1 nisan için torpido yönetmeli denizaltı savaşları başlamış strike thunder diye lol, torpidoları manuel yönlendiriyorsunuz filan. :p Silent Thunder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Ben beğenmedim,geçen seneki helikopterler daha eğlenceliydi, world of warships gibi birşey olsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Naval battles çok keyifliymiş, world of warships'den daha fazla eğlendim, ses patchide gelmişti zaten, o gemilerin motor sesi,anlayamazsınız. Meraklısı denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 savaş gemisi dururken somali korsan botları kullanmak hiç cezbetmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 destroyer ve kruvazör koyduklarını görünce onları oynamak için başladım, 4-5 gün somali botu farmdan sonra destroyer açabildim. ama beyinsiz gaijin gene zkip atmış oyunu, 1-2 gemi batıran hemen uçağa atlıyor, uçak ölene kadar refreshlenen bombaları dönüp dönüp atıyor. anasını bellemişler gemi modunun. ne kadar aptal bu adamlar ya. sen o kadar gemi kas, sonra 10 uçak alsın millet dönüp dönüp bombalasın. ne kadar küfretsem az, 1 yıldan fazla testini yaptı bu salaklar üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 bethesda gibi oyun yapan yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 hey gidi war thunder. hesabimi calan rus bedava rename hakkini kullanmisti. hesabi kendim geri aldim. rename hakkimdan oldum. uzerine ismi geri degistirmek icin rename satin almak zorundayim. bitti mi bitmedi > hesapta gold olsaymis, boris harcasaymis onlari da refund etmeyeceklermis. gaijin ile oradayiz sdfgfdgh. bu hadise tat kacirmasa arada bir a6m3 ile turlardim. oyuna neler gelmis bakardim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Leopard 1 pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Realistic veya simulator modda oynayın, arcade pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Bir şey fark etmiyor, her türlü pişmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 leo1 maalesef almanların akıl tutulması yaşadıkları bir on yılın ürünü. heatfs nasılsa yokediyor diye hepten salmışlar zırhı, tomadan hallice ortaya çıkan sonuç. leo2'ye gitsem mi diye düşünmedim değil ama adamlar rakiplerini ikişer ikişer koydu, leo2 a4 tek patlayınca onun altındaki tanklarla oynanmaz yani BR9+da. gemi savaşlarını da nihayet bıraktım çünkü çekilecek eziyet değil. 5dk gemiyi sürüyorum savaşa, 5snde gelip kamikaze patlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 yakından bağlantım var. bişey lazımsa söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar