Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Thunder

Exodous

Öne çıkan mesajlar

adamlar daha ışid'le bugün savaşan tankı koyacak oyuna ww2 tanklarının karşısına. 400mm zırh delen (oyunda bu kadar zırhı olan veya yaklaşan hiçbir şey yok, dik açılarda bile sekmiyor ve en isabetli) cephaneyi sebil koymuşlar 8br tanklara. bu kadar iyi anlıyorlar dengeden.

br7'ye gelmeyin yani sonrası önce kim kaba nişan alıp tuşa bastı tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

hay lanet olsun sana gaijin ya, t-54 1951 research %80 bitmişti yılbaşında, geriye kalan %20'yi tamamlayınca "you must purchase the previous vehicle" diyor. ulan dangalak herifler, ben mi dedim size araya 1949 modelini koyun sonradan diye. eşşoğlueşşekler ya. 380000 research havaya gitti, beyinsiz hayvan herifler. of nasıl kızdım var ya. madem kaydırın o research'ü bir önceki tanka aldırmayacaksanız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/265437-planned-battle-rating-changes-september-2015/

oha gaijin manyak mısınız? gerçekten realisticte KT, is-2 mod 1944 ve pershingleri patton ve t-10mler ile kapıştırmaya mı niyetlisiniz?

quantitative restriction olayı da gelecekmiş http://warthunder.com/en/devblog/current/821 ama battle ratinglerin saçma olacağı ve top tier tankların tier 4 tankların ellerine verecekleri gerçeklerini değiştirmez. bu patch bu hâlde çıkarsa oyunu bırakmaya niyetliyim

uçaklar kısmında da P80 vs MiG15, en erken meteor vs en geç sabre falan olacak, düşündükçe ürperiyorum. iki senedir aralıklarla oynuyorum ama jetlere hiç bulaşmadım, iyi ki bulaşmamışım

ayrıca en erken griffon 5.7'den 5.0'a inmiş OHA OHA F Mk XVI 5.3'te iken nasıl koskoca griffon 5.0'a inebiliyor? britanya'nın 5.0 boşluğunu doldurmak için XVI'yı 5.0'a indirip griffon'u 5.7'de bırakmalılar bence.

premium p-51d'ler 4.7'ye inebilirken niye gariban p-51d-5 5.0'da bırakılıyor? p2w kokusu alıyorum. bence p-51d-5'in br'si de indirilmeli. p-51d-30 5.0'da kalabilir çünkü çok daha iyi tırmanıyor.

sayabileceğim o kadar çok sorun var ki
Sosyal ağlarda paylaş

ahah tam premium t34 aldım, adamlar br'sini yükseltiyor. haram zıkkım olsun verdiğim para. neyse girip adam döveyim bari yükselene kadar.

maus, t10 gibi tanklar 7.7 olunca da 6.7 alman setup'ım da oynanmaz hale gelir. saçma olmuş gayet. insanlar 9br filan yapılsa diye isterken böyle tam tersini yapmak bayağı aptalca.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

BR changeler nerede yazıyor?

yukarıda belirtmiştim fw190 d-9 5.0 BR mesela. o mantıkla griffon da 5.0 olabilir. tabii mantık denebilirse.

realisticte ilk doranın br'si 5.7

daha dikkatli baktım, br'si 5.0'a inen griffon prendegast's imiş. clipped wing yani. durum daha da vahim demek oluyor.

diğer clipped wing spitfire (F Mk XVI) ile karşılaştırınca şu sorunlar ortaya çıkıyor:

- merlin motorlu, premium olmayan, performansı daha kötü olan spitfire F Mk XVI'nın br'si 5.3'te kalıyor
- griffon motorlu, premium olan, performansı daha iyi olan prendegast's spitfire FR Mk XIVe'nin br'si 5.0'a düşüyor

sonucun sonucu: mantık falan yok, pamuk eller cebe yoldaşlar ))))))))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enemies with a BR of 7.7 are too overpowered for my tank with BR 6.7!​

Answer: Matchmaking always tends to level the power of teams and you will have the same number of powerful allies that will balance the advantage.

ya kafaları çalışmıyor ya da yaptıkları oyunu oynamıyorlar. müttefiğimden banane ya, oyunun ilk saniyesinde ya da ilk tankı patlayınca defolup giden adamın ne alakası var benim karşıma maus çıkacak olmasıyla?
Sosyal ağlarda paylaş

Buzx said:

Bu oyunun ne kadar kötü mm si var yoksa benmi birşeyleri yanlış yapıyorum, tanklarda hangi br de kalmak lazım?

işler tier ile bitmiyor, battle rating'i (br) de göz önünde bulundurmalısın

http://warthunder.wikia.com/wiki/Battle_Rating_Calculation

Örnek: mesela br'si en yüksek aracın 3.7 ise maç 2.7-3.7 olabiliyor, 3.0-4.0 olabiliyor, 3.3-4.3 olabiliyor ve 3.7-4.7 olabiliyor.

araçlarının br dengesine dikkat etmen lazım. mesela en iyi tankın 3.3, diğerleri 2.0 falansa 3.3 olan aracın yok edildiğinde yetersiz kalabilirsin

ayrıca battle rating aralığına uysa bile en yüksek br'li aracının iki tier üstündeki veya iki tier altındaki araçlara karşı savaşamıyorsun. mesela br'si en yüksek aracın tier 3 ise tier 1'e ve tier 5'e karşı savaşamıyorsun. ama istisnaî bir durum var. bir squada girersen ve squadmatelerinden biri iki tier üstündeki bir araç seçerse sen de onun tierindeki bir maça girersin ve büyük ihtimalle eline verirler.

sayfa başı
Sosyal ağlarda paylaş

%250 filan mı oldu, iyi gelmiş cidden talisman lol.

br meselesinde osirix'i dinleyin, gördüğüm yapılan en sık hata "yeni aracı açtım hemen atlayıp eseyim" hevesi oluyor. ilk tank patlayınca patates tanklarla eziliyorlar ya da maçtan çıkıp takımın içine ediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...