Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 g-6 yı fulledim 3x30mm. bir canavar k-4 e 1x30 2x20 oluyomuş üzdü biraz. olcaksa 3x20 olsaymış bari dropları farklı kalibrelerin mecburen 300 metreye kadar başlamıyorum ateşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 caktim 365 gunu bende acimadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Ben muretten pek anlamıyorum saf duygularlar alman uçaklarıyla uçuyorum ama adamları yarım saat vuruyorum kimseye birşey olmuyor, biri geçerken bir pıt yapıyor kanat gidiyor, bir pıt yapıyor fuel tank gidiyor. Daha düşük tierim bf 109 f2 kullanıyorum ama ömrüm çürüdü. Biri elimden tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 mulgear6 said: bi önceki maçta 150% research booster basmıştım 6 dk'da bombalayıp bitirdik oyunu bu maçta olsaydı 3 tane jet açardım... bu oyuna almanlarla baslamadigima oylesine bi pismanim ki :( tom cruise abiye kandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ben amerikan başladım jet bile açtım sonra ingiliz oynadım jetlere kadar şimdi de almanlarla oynuyorum jetlere kasıyorum ama bence ingiliz yada rus başlayıp ondan sonra alman oynamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 utubedan off/def manevralara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bende rus ingiliz alman diye gittim. simdi alman lvl3 lerdeyim. iyikide bu sira gitmisim diyorum. baslayacak varsa tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mighty_THoR said: Ben muretten pek anlamıyorum saf duygularlar alman uçaklarıyla uçuyorum ama adamları yarım saat vuruyorum kimseye birşey olmuyor, biri geçerken bir pıt yapıyor kanat gidiyor, bir pıt yapıyor fuel tank gidiyor. Daha düşük tierim bf 109 f2 kullanıyorum ama ömrüm çürüdü. Biri elimden tutsun. mg17 ile tanışmışsın birde abisi mg 131 ikiside kısaca paintball silahı, hiç bir şeye hasar verdiğini göremedim daha. iki gün önce başladım amerika oynuyorum bu sefer, amerikanın 50cal ile vs karşılaştırırsan daha çok üzülürsün amerikan uçakları en azından deli gibi ateşe veriyor ama almanların ki resmen hiç bir işe yaramıyor yapçak pek bişi yok. ama ilerde cannonlar iyi mk 108 adamı ağır yargılar ama tutturması çok zor alman silahları özellikle sıkıntılı ama oyun tarzını oturturursan yürürsün bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Odeon said: bende rus ingiliz alman diye gittim. simdi alman lvl3 lerdeyim. iyikide bu sira gitmisim diyorum. baslayacak varsa tavsiye ederim aynı bende rusları t3 leri açtım simdi ingiliz t3leri açıorum sonra alman ( arada amerikan ve japonda oynadım ama az ) ingiliz tier 2 uçaklar kadar eğlenmedim ama ruslarda, spitfire acaip eğlenceli. Bi ara alman denedim ama çok çabuk sıkıldım daha sonra tekrar döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 La ekleşelim hadi bissürü insan var bi kere oynadıgınızı görmedim hep duyuyoruz mulgear benim ingame id ve steam id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 almanlar bence çok kötü hadi tamam ben beceremiyorum ok de t3 de gerçekten feci. 35 hit 0 kill 40 hit 0 kill ama birisi başkasına sıkarken es kaza bana bir mermi çarpsın uçak kağıtan ev gibi dağılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 belgelerle geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 almanlar en güclü 20mmlere sahip benim bildigim tracer falanmı kullanıyorsun ammo olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 su leaderboarddan en cok killi olan adama baktım tier 3 rus / 8k kill yapmış l-185 midir onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 I-185 M82 oyundaki en overpowered/undertiered uçağı da ondan. Kullanmaktan en çok keyif aldığım uçak YAK-9K'yla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 sımdı ben epey spıtfıre actım ama tıkandım. bide bomberım var british güzel müzel ama işte tıkandım bı yerde. başka ulkeye gecım dıom neye gecsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bilmiyorum ben gittikçe gidiyorum acıkcası jetlere kadar, şimdi dönüp tier 2-3 alman oynayasım yok acıkcası, adam bu bir illüzyon diyip farkına varıp t3 forever demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 iyide niye söylemiyorsunuz, niye demiyorsunuz be allahın gerizekalı noobu gidip yanlış uçak ağacını kasıyorsun diye. Benim bf 109 f2 de 7 mm ve 15 mm var kimseyi çizemiyorum salak gibi bakınıyorum 20 mm nerede diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bflere f-4 ile 20ler geliyor, yani sıradaki ucagın. birde bomber açmıycaksan zaten bf be fw bi ondan bi ondan açmak zorundasın yoksa research yapcak ucak seçtirmiyor. ben düz fw gidiyim gibi bir şansın yok. almanlarda cok böle hovarda oynama şansın yok, yüksel gözüne adamı kestir al çık hemen kalabalıktan, alamazsanda kovalama tekrar yukarı cık hemen hızını kaybetmeden. dalış yaptıgın splitfireı falan kovalıyım dersen 10 saniye surmez ucagı kaybetmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 düşük tierde herşey yalan al a4'le bütün maç döne döne dağ etrafında 14 kill aldım fw ve spitfire ile istediğini yapabilirsin bf ve amerikan uçaklarında trickleri bilmek gerek ruslar salak zaten onları sayma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Daesu said: bflere f-4 ile 20ler geliyor, yani sıradaki ucagın. birde bomber açmıycaksan zaten bf be fw bi ondan bi ondan açmak zorundasın yoksa research yapcak ucak seçtirmiyor. ben düz fw gidiyim gibi bir şansın yok. ben bf ve fw'leri açıp heavy fighterların oldugu 3. sıradaki ağacı açtım t3ün ilk uçağına kadar yoksa uçak yetmiyo bi sonraki tiere geçmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bence bi replay koyda izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 horten alın çok çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 mulgear6 said: düşük tierde herşey yalan keşke şunu bi 20 screenshot önce farketseydin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar