Osirix Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 instructor tamamen kapatamıyorsun. roll yapınca yine otomatikman düzleştiriyor uçağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 aynen onlar zaten kapalı. inanılmaz süper profösyönel manevralarıma balta vurdu bu olay :..( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 fw 190 a-4 ile 2.98 kill ortalamam var 63 maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 4-5 rating arası nazilik cok güzel ya. ama bu d9 g10 lara bakıyorumda şimdi, jetler falan üzücü bir ortam var. 6.0 tam sancı aralıgı olmuş almanlara, baydım cok ruslardan yüriycem biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 3-5 kere ölüp ben de 16 kill alırım maksat 14 kill alıp 2. uçakla da 4 kill alıp oyunu kazanmanıza küfretmek fw 190 a-4 BEST PLANE EVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 eskiden a-4'ün br realistic'te 3.3 arcade'de 3.7 idi bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 griffon motorlu spitfire'lardan 150 oktan'ı kaldırmışlar,gizli nerf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 hmm o zaman ingiliz line upımdan 2 tane uçak nerflenmiş :( gerçi Mk IX'a dokunmadıkları sürece dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 bearcat'in turn time nerflenmiş. yama öncesi bu kadar yüksek olmadığına eminim. 17 falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 yalnız skor tablosunu bütün koyun da rakibiniz +1BR mı -1BR mı onu da görelim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 aslında bu ekran daha iyi çünkü landings'i de gösteriyor ve destroyed'a mouse-over yaparak SS alınırsa patlatılan uçakları da gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 AHAHAHAHAHAHHA ben ve 2 arkadasım lel abi o maçta yaptıgım epic hareketi ve oyunu kazandırmamı koymamışsın ama çok ayıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Bu arada o uçağım şu videodan sonraki durumdaydı bi de videoda bi ara senin premium airacobranı pasific'in buz gibi sularına gömüyorum :(( sonra da parkta bir yürüyüş yaparmış gibi baseinizi capliyorum :(( sen oldugunu bilmiyodum maçta video yapmak için savelemiştim replayi sonradan gördüm :D (video dandik oldu video montajı beceremiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Ya ben tek oynadığım için hep çok bilinçsiz uçuyorum işte, arcade direk uçaklar patlasın bir tane daha oynıyım diye, o premium uçak gerizekalı bir biçimde tail yedi galiba çok gereksiz zaten sevmiyorum ama çok op diye alıyorum. bende alman seriye geçtim bu kadar hype üstüne 6 tane silah sıkmaya alışkın değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 trophy ne güzelmiş. nereden kazanıyoruz anlamadım. maç sonu tombalasından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 aynen öyle random geliyo para, discount, talisman, backup vehicle yada random mod geliyo oynadıgın uçağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 backup geldi. keşke mod gelseymiş. ömrüm mod upgrade ile geçiyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 talisman en efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 oyun macbook air ile gayet iyi oynanıyormuş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ilerledikçe keen vision lazım oluyormuş onu öğrendim,6km'ye çıkıyorum kimseyi göremiyorum sonra haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 oyun o kadar iyiki gajinn cok kötü y kaliteli bi firma kopyalasında ona başlıyalım IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad deniyen varmı bu arada, acaip kötü yorumlar almış güzelde duruyo aslında. pahalı ama bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bence oyunu valve satın alsın her hafta şapka parası ödiyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 valve olsa decal ve skinleri parayla satarlar bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar