Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Thunder

Exodous

Öne çıkan mesajlar

1.49 patch'i geliyor yakında
gelecek hafta fln çıkacak diye söylüyolar forumlarda
hayvan gibi değişiklikler,yeni flight modeller,yeni damage modeller,yeni uçaklar fln
bide kesin hosumuza gitmeyen yeni tripler gelir tabi,gajun pls

tepesinde roket lançır olan shermanlardan ekliyeceklermiş,http://en.wikipedia.org/wiki/T34_Calliope
premium tabiki
Sosyal ağlarda paylaş

eğer sadece fighter oynuosan en iyi alman ucaklarını acmıssın zaten
bf109g2,f4
fw190 a4,a5,D9,D12

şu 6sı oyunun en iyi pervaneli fighterlarından bazıları

TA152,şuanki patchte iyi değil,ve bf109k4 fln gibi ucakları ucurmaya calıstında karsına jet geliyor,kumda oynuyormuş hissi yaşıyorsun

oynayın aga tek bi ülkeyle değil farklı farklı ülkerlerle kasın,daha iyi anlıyorsunuz oyunu ve rakiplerinizi,daha eğlenceli oluyor,ayrıca evet ruslar genelde biraz OP
Sosyal ağlarda paylaş

instructor'ü direk kapayın abi zaten cok kötü bişi bence arcade ucarken bile

hayatta ucagı indiremiyorum instructor varken,hoş yokkende cogu zaman cakılıyorum amao benim kazmalıgım

bu arada

said:

USA: AD-2 Skyraider, P-51D-10, P-51, P-47M-1-RE

USSR: Golovachev’s Yak-9M, IL-28 (Cockpit), Yak-9T and Yak-9K (new models), IL-2 1942 (new model), Il-2-37, IL-2M 1943, Dolgushin’s La-7

Germany: Ar.234 C3, Hs.129 (cockpit), Bf-109B-1

Britain: FireFly F.Mk.I, FireFly F.Mk.V, Seafire Mk.XVII, Seafire FR.47, Sea Fury FB.11, Attacker FB.1, Canberra (cockpit), Sea Gladiator Mk1, Hurricane Mk1 /L (new model), Sea Hurricane Mk.Ib, Sea Hurricane Mk.Ic, Plagis’s Spitfire LF. Mk.IX, Prendergast’s Spitfire FR.MK.XIVe

Japan: J2M2, Ki-21-1a

New ground vehicles:
USA: M2A2, 75mm M3 GMC, M18 GMC, T95, Т28, М10 GMC, М36, M18 “Black Cat”, M5A1 5th arm.div., Rocket Launcher T34 (Calliope)
Germany: StuH 42G
USSR: 4M GAZ-AAA, Su-57, Su-122-54, Т-34-85E, Т-34E STZ, IS-2 Avenger, SU-76М of 5th Guards Cossack Cavalry Corps."]

roket atan amerikan tankı premium ve 50 dolar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...