arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 said: For the more tech-savy among you, there is now a new option in the launcher enabling you to use a 'Release Candidate' or 'RC' version of War Thunder. In effect, this means that you will be able to try out many of the latest client-side changes planned for the incoming regular update in War Thunder, while still playing normally on the live server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 thk feature hazırlamışlar diğer ülkelere yaptıkları gibi, güzel olmuş. decal da yolda. :) http://warthunder.com/en/news/2808-air-forces-turkish-air-force-en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 tank battle olayını gercekten begendim, wot a nazaran cok daha gercekci olmus, spg ye daha ozel biseyler yapabilirlermis normal tanklardan farkı yok oynanıs olarak vede kagıt gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 spg dediğin tank destroyerse sovyet olanlar kağıt gibi (onların dangozluğu) ama almanlarda oyunun en ağır zırhlı olanlarından var. özel yapılacak birşey yok zaten ucuz malolsun ve büyük silah düşük profilli araçlara takılsın, pusuya yatsın diye yapılan taretsiz tanktı onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 tank olayına yeni girdim almanlarla bugun 2 maç attım ikisinde de tek tankımla açık ara farkla 1. oldum oynayan varsa aktif olarak eklesin beni steamden ( http://steamcommunity.com/id/mulgear/ ) tank olayına girer miyim bilmiyorum daha yeni t3 bomber açtım bi tane crew traininge param yok ama =(( t3 fighterlarım var amerikanlarda dövüşelim cenk edelim arada premium da alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 td lerle pusu yapman lazım ya, ben mecburiyetten oynuodum onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 yeni patch fena olmamıs yer birimleri için. o tekerlerin, paletlerin çamura girme olayı nedense çok hoşuma gitti. maus geldi ayrıca daha hiç görmedim ama nasıl olacak acayip merak ediyorum. oyun iyi yolda gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 mausu bi previewladım da SUPER HEAVY filan olması gerek Çok OP ya SCISSORING PANZERS. 1941 STYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 gemilerden haber var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 hava mı eğlenceli kara mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ikisi de ama tank daha iyi. gemileri beklemeyin daha 1+ yıl. maus tam "gel beni bombala" tankı olarak konmuş, 1dk geçmeden patlar. br8'de ruslara da apcr ve apcbc verince herkes 220-250 penetration oldu zaten. iyi ki başka oyunlara geçtim, hala ufolar kalkmamış tank savaşlarından. bütün forum ağlama duvarı aylardır. tam dangalak bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 eğlencesi sana bakar. dene gör işte. hava savaşı daha skill-based. tank daha taktik falan diyen olacaktır ama öyle değil. team olarak oynansa anlicam da 12 kişi girmediğin sürece külliyen yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 tank %1000 daha taktik, harita kullanımı, tankın hareketi düşmana açılandırması, ateş ve hareketi uygun kombine etme, bunların hepsi takımın gerisi pug iken dahi düzgün olarak uygulanması gereken ve sizi 0:3 geberip çıkanlardan ayıran şeyler. uçak için de yetenek, uçağı düzgün kullanma, manevra ve uygun ateş etmek lazım ama terazide ağır basan belli yani. zevk kısmı evet kişiye göre değişir ama ikisi de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Daha önce 20 saat kadar oynamıştım uçaklarla ama pek eğlenememiştim. Pozisyon kolla, dal vur. Ne bileyim manevra kabiliyetleri vs. baya sınırlı olduğundan hoşuma gitmemişti. Ne olur ne olmaz diye twitch de de bir 4-5 saat izlemişimdir fakat yine aynı duyguları hissedince bırakmıştım (geçen sene denemiştim). Aradan epey süre geçince sorayım dedim. Belki oyun eğlencelidir ben anlayamamışımdır. Yada tanklar eğlencelidir, o yüzden havada eğlenememişimdir. ne bileyim işte :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 air baya zevkli, ama işte ülkeler arası rating farklarından baya adaletsiz eşleştirmeler keyif kacırıyor. arcade için konusuyorum ama, hem arcade yapıp hem bazı rating aralarını aşırı ezmiş durumdalar. hala ölemi bilmiyorum ama 2 ay falan oldu bakmayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ww2 tank subayıymış gibi yaz panpa. daha taktik dediğin şey düşük tempolu kaplumbağa pvpsi. uçak 1000% skill-based olunca tankçılar daha taktik diye kendilerini avutuyorlar. tankı açılandırıyorsun da uçakla manevra yapmıyor musun. motoru, flapleri ayarlamıyor musun. burstünü reloadunu zamanlamıyor musun. arkadakini öne alamıyor musun. out-turnlemek, stall ettirmek yok mu. barrel roll çekemiyor musun. pus, cursorı yeşil yap, sol tıkladan çok daha öte uçak pvpsi. hayvan gibi durability, overpowered repair. casuallar doğal olarak tank tercih ediyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 oyun zaten çerezlik birbirinizi sinirlendirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ya skill-based dediğin şeye karambole dalarsan ihtiyacın var, minimap okuyabilecek göze sahip her insan dal-çık yapa yapa vurur öldürür. azıcık harita gözleyen insan karambole girmez, peşine adam takmaz. o skill dediğin kısma ihtiyaç dahi duymaz. combatında da uçağın neresine sıksan, hangi silahla sıksan er-geç patlıyor hemen havaya uçmamışsa. duyan da simulator oynuyorsun sanacak lol. bitmeyen mermiyle sıkıp düşürüyorsun. bomban bittikçe pegasuslar bomba taşıyor uçağına. tankta hareket halindeki adama piksel atışı yapman lazım. karşı tarafta 3-4 kişi sana ateş ederken senin optimum şekilde zayıflıklarını gizlemen lazım. yeri geldiğinde mermini değiştirip nokta atışı yapman lazım. modülün kırılıp dakikada bir reload etmeye başladığında hayatta kalman lazım. üç tankla maçı bitirmen lazım, hangarları açıp öldükçe yenisiyle koşmak yok. karşıdaki adama mermin işlemediğinde işleyecek hale getirmek için taktik yapman lazım. "yeşili gör bas" ile olmuyor öyle. tank ehliyetini çıkar görelim, benim bildiğim senin ehliyet ancak traktörlere yetiyordu ehueh. ben ikisini de dibine kadar oynadım yani, jet hariç gördüm hepsini. onda da hızlanıyor oyun daha instagib sadece. beğenmedin anladık da uçmaya hacet yok bu kadar, uçağa kötü demedik, ikisi de iyi dedik. ha illa birşey demek gerekirse uçak quake, tank rainbow six olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 abi 100 tane manevra var kafadan ucaklarla yapabileceğin,usta oyuncuyla yeni oyuncunun arasındaki fark bariz çok daha yüksek ucak oynarken,tank daha eğlenceli dersiniz anlarım ama daha taktik gerektiriyor demeniz bana pek inandırıcı gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 oyunda hacker filan var mı? aynı adam 4 kere aynı maçta pilotumu bayılttı ki ilk 2 uçağın pilotunun vitalitysi 45+ bazen de 12-0 giden adamlar oluyo reportluyorum ama feedback göremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ya tepeden dalıyorsun sıkıyorsun ölüyor adam zaten, manevralara ihtiyaç duymak için 500 metrede yavaşlamış ve peşinde adam olması lazım. ha biri dese ki "ben simülatör oynuyorum 200 mermide 5 adam alıyorum" tamam derim eyvallah skill konuşturmuşsun. ama arcane arcade harici oynamayan adam benim gibi. insan ölüyorsa "evet şimdi ölünecek yere gidiyorum büyük ihtimalle ölücem" şeklinde gelişiyor olay. bnz yapacak halde değilsen de araya meat shield adam koyup sonra arkadan dalıp dağıtıyorsun gene. ama ona da gerek yok, külüstür olmayan uçakla bnz yapa yapa döversin yani birşey yok. duel atmıyor kimse. neyse ana mesaj uçak skill istemiyor değil de tank oynamadan bilmeden çamurlamak komik. mulgear6 said: oyunda hacker filan var mı? aynı adam 4 kere aynı maçta pilotumu bayılttı ki ilk 2 uçağın pilotunun vitalitysi 45+ bazen de 12-0 giden adamlar oluyo reportluyorum ama feedback göremedim daha yapılır 12-0 birşey değil, ben 15-2/3 filan yapıyordum işte biraz şansla. vitality de 20mm cannon mermisi yiyince bağırsakları karında tutmaz, tier 1 ertesinde birşey bekleme çok derim ondan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 20mm'likle de denk getirmek mermiyi çok sıkıntı zaten spam yapsan hemen overheat oluyo cannon, yavaş yavaş bassan 2 mermi atıyo saniyede max çok zor yani her seferinde denk getirmesi bi araştırıyım var mı hackleri filan şu oyunda hack kullanmak resmen acizlik ama https://www.youtube.com/watch?v=X4W2wY2lcjc şöyle bi video var ama ne kadar dogru bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 20mm çeşit çeşit, hangi modeli kullanıyorsun hangi skillde bilmiyorum ama pilotu vurana kadar uçağı yokedersin 1sn'de yani. wpn maintenance 100 olunca şarjör bitiriyorsun overheat olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 mulgear6 said: oyunda hacker filan var mı? aynı adam 4 kere aynı maçta pilotumu bayılttı ki ilk 2 uçağın pilotunun vitalitysi 45+ bana 500 saatte bir kez denk gelmedi. ama vardır yani niye olmasın. vitality pilotu hayatta tutmuyor. sadece düşük vitalityde, sallıyorum 0-30, pilot çok daha kolay vuruluyor. bir nevi xp sink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 biraz daha oynamam gerek sanırsam daha yeni b17 açtım amerikan gidiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar