Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Daesu said: alaman gidiyim dedim herşeyini kötü yapmışlar adamların. fw-190 baya iyi bi uçak abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 öm attım galiba yanlışlıkla. // a4 cok iyi, devamı baya zor ama tier3 a5 baya çöp gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 yada şöle diyim. tier2de ortalama 6+ kill bitiriyodum a4 le. tier3 te baya veriyorum tüm ucakları go to hangar dibe vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 t3'te La-5'ler akıyor sanırım. 2000 research kaldı bakıcam. ya bu oyunda neden uçakları boyayamıyoruz, ya da renk seçemiyoruz? battaniye desenli uçak mı olur. valla sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 yükske tier baydıysa tatile gönderiverin ekibi bu oyunun tank kısmı cok ıyı ya. yalnız KV2 nin rofu ne kadar kotuymuş lan ISler ıyıdır inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 dün SU ile Wellington patlattım ^^ Sam said: Suark said: bu arada realistic için de tanklara sıkıntı olmaz uçak vs tank evet eşitsiz duruyorda, karşı tarafın fighterları var sonuçta. e bide aa var ai aa var. zaten mermiler meduimları bile delmiyor aa=çöp, 200 saatte 2 kere filan düşürdü aa beni. anti-air he mermi kullanan fighter hariç herşey tanklara vurup zarar verebilir. tankların HİÇBİRİ uçaklara zarar veremez. kimse de gidip spaa almaz realistic maçta. tam bir aptal tasarım gaijin'den. karşı tarafın fighter'ları varsa karşının da var. bombacılara tek engel sınırlı mermi birtek. uçak vs tank tarihin hiçbir döneminde bir savaş olmamıştır, tanklar patlamamak için kaçmaya çalışır ancak. uçaklar mermi/bomba yettiği kadar tank patlatır. dangozluk bunları aynı maça koymak pvp'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 su holidey olayı ney anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Claiborne said: t3'te La-5'ler akıyor sanırım. hayır. 2x20mm yeterli değil. t3'ün en zayıf uçaklarından bence. Daesu said: yada şöle diyim. tier2de ortalama 6+ kill bitiriyodum a4 le. tier3 te baya veriyorum tüm ucakları go to hangar dibe vurdum t3 oyuncusu haliyle daha deneyimli. t3'e yeni geçtiysen uçak / modification upgrade eksiğin varsa onlar da önemli etkenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 spitfire epey guzellesıo t3 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 arcane said: Claiborne said: t3'te La-5'ler akıyor sanırım. hayır. 2x20mm yeterli değil. t3'ün en zayıf uçaklarından bence. Daesu said: yada şöle diyim. tier2de ortalama 6+ kill bitiriyodum a4 le. tier3 te baya veriyorum tüm ucakları go to hangar dibe vurdum t3 oyuncusu haliyle daha deneyimli. t3'e yeni geçtiysen uçak / modification upgrade eksiğin varsa onlar da önemli etkenler. hadi ya. yak'lara döneyim mi o zaman? yoksa ülke mi değiştireyim rus fighterlar zayıfsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ruslar hiçbişide zayıf degil bence ehahe ama IV-V tierde bi amerikan dominasyonu var diyorlar özellikle jetlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Claiborne said: hadi ya. yak'lara döneyim mi o zaman? yoksa ülke mi değiştireyim rus fighterlar zayıfsa? rus zayıf değil La zayıf t3 için. yaklar daha iyi. t4, t5 oynamıyorum. t3'de sabitledim. her ülke ile oynuyorum. jetlerde kimin dominasyonu var bilmiyorum ama amerika al çok eski bir muhabbet. sırf şu son yamada t4-t5 bir sürü uçak geldi. vidyoyu nasıl yaptıklarını anlatmışlar güzel olmuş: http://warthunder.com/en/news/898/current/ emeğe saygı. ama şu çok iyi ya: said: We are delighted that our new mini-movie was appreciated by users not only from Russia, but throughout the world. It is important for us to see that the valour of the Soviet people is known far outside of our country. YÜRÜ BE MOTHERLAND BE. balance'a yansımasa sorun yok da sdfs ne bileyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 soviet people ne ya ehu, kaptırmışlar putin'in gazına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 sovyet diyorlar çünkü eski sovyet bölgelerinde de rusya fiyat politikası ile satış yapıyorlar diye biliyorum. benım azerbaycandan olan arkadaşım oyunları bizden %50 daha ucuza alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Sam said: soviet people ne ya ehu, kaptırmışlar putin'in gazına. ? aksine putinin tam tersi bir tutum olmus. soviet people diyince icine cinli, moğol, turk, iskandinav vs vs sovyetler birliğindeki bütün milletler giriyo. adamlar putinin milliyetci tutumu aksine zaferi herkeze affetmişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 öyle de yorumlanabilir tabii iyiymser yaklaşımla ama önce rusya'dan bahsedip sonra sovyet halkları denince biraz kaşgöz oynatıyor. gürcülerin, ukraynalıların da göğsü kabarmış mı izlerken bilmiyoruz tabii. neyse, ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 of şu vidyo sağ olsun ne kadar çok noob dolmuş. epeydir 15+ kill görmemiştim. uçaklarmın yarısı alt tierdan bir de ahah. çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 şu vidyolarda rusların makinalıları niye küçük atom bombaları atıyor wt yada wot'un gemilerinden haber yok mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 uçak işinide hallettik gemi bekliyoruz. navyfield ayarında olsun yeter :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 gemilere daha çok vardır tanklarda sadece iki ülke var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 bomber üstadlarından bi trick bir tüto bekliyorum bomberlara yetemedim ya 5k ya çıkıyorum hedef artının ortasındayken başlıyorum bombalamaya da bir ikisi isabet ediyor haliyle damage az.. uzun lafın kısası yetemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 hedefler hareketlimi? o mesafeden cok zor cunku hareketlı yakalamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 hepsine kabulüm :) hareketsiz base saldırılarını bile ıskalıyorum o derece asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 steam den oynuyorsan silip, common> klasörünün içindeki war thunder ı da silip yeniden indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 hade get işine!? harbimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar