Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 cok iyimiş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 baya baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 baya güzel olmuş video bu arada noobum tavsiye istiyorum alaman olarak oynuyorum böyle dayak yemeyi kaldırabilecek arkada turretı olan bomba yağdıran yüksekten giden uçak istiyorum bunun için en iyisi hangisidir amerikan filan mı takılıyım nasıl hızlıca research filan kasılır yardım lazım tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 vidyo efsaneviymiş. bf-109'un stalldan sonra payload bırakmak için manevrayı bırakıp açı alması, anlayamazsınız. feels.jpg @mulgear bütün bomberlar yüksekten başlıyor. alman bomberları en kötü falan sanırım. amerikan tavsiye ederim. b25 ve b17 turretları can yakar. b25 önden de ateş edebiliyor. b17 dayanıklılık konusunda uçan mammoth tank. hızlı research, vehicle research için kill almak lazım. yani fighter ile oynamak lazım. çok kill alırım diyorsan öyle oynayabilirsin. alamam diyorsan da aynı tip uçaklar altındakilere research bonus veriyor diye hatırlıyorum. yani aynı sırada olacak. bombera bomber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 zaten fighter kasıyodum ben de almanlarda ilk açılan bomberı hiç beceremedim resmen ama amerikalılarla da oynamak istemiyorum neyse o zaman döneyim amerikaya bari o şekilde şeederiz öküz gibi füzeye makinalı baglayıp atıcam bi de sürekli to battle'dan arcade seçip (genelde) gidiyorum savaşa random heriflere karşı random harita oynuyorum var mı güzel research verip de aynı zamanda zevkli modlar vs ama amerikalıların t5 heavy bomberları yok gerçi almanların da t5 bomberı sadece 3 tane 250lik taşıyabiliyomuş modification da yokmuş meh hala çok kararsızım ama amerikalılarınki güzel gibi geldi döneklik yapıp emperyalizmin kölesi olarak başladım tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 sen t3 bombera gelene kadar bir dayan hele sonra bakarsın t5 eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Amerikalıların t1 fighterları bile daha başarılı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 strategic bomber oynayacaksanız amerika hariç mantıklı alternatif yok bilerek hard mode oynamak istemiyorsanız. adamlar carpet bombing grandmaster'ı tarihteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 yok abi var aslında sovyet yer-2 serisi de gayet viable. payload daha fazla hatta. 5 ton bomba taşıyor. kendi kıçını koruma olayı ve silahından statlarına daha yetenek istiyor tabii sdfsd. fortress değil ama iş yapıyor ;) sadece bombalayayım abi diyorsan amerika'dan şaşma ama orada tartışılacak birşey yok. stratejik bomberları dışında fighterları da bomba konusunda efsane iyi çünkü. 1 ton bomba + x10 roket taşıyabilen fighter falan var. mulgear6 said: Amerikalıların t1 fighterları bile daha başarılı bu arada evet ama almanların t1 rezalet olduğu için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 amerikan t2 fighter açtım bakalım şimdi premium aldım hesaba gelen gold bla blalarla çok güzel xp geliyo 1 hafta boşlugum var 2-3 gün sonra belki o arada alırım abanırım güzel oyunmuş haziranda bi ara oynamıştım da çok şeedemediydim o ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 gemiler ne zaman gelicek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 bomberlarda birden fazla turret varsa number of experienced gunner'ı arttırmadan diğer skilllere puan verince eksi veriyo 2den sonra onu mu arttırmam gerek önce? 240 xp mi ne istiyo çok o da tşkkrlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 evet biriktirip onu arttırmaya çalış, gelen crew xp miktarı artacak ilerideki uçaklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Öyle yapıyodum zaten bomber crew'undaki xpleri biriktiriyorum 240 olunca hallederim. Convertable research olayına da uyuz oldum ya o kadar birikti kendimi kötü hissediyorum kullanamayınca. Steamde 1-2€ vardı 2 gün premium alırım diye golden lion aldım. Güzel research geliyo. Ama yeni açılan uçakların 2 kademe alttaki full upgradeli uçaklardan kötü olması çok koyuyo. Bi de fighter ağacında arada attacker filan gelip uçamayan uçak olması da kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 attacker dediği ground attack, a-10 warthog'ların dedeleri. onlar zaten uçak vurmak için değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 yeni basladim bende acayip sardi. ilk gunlerinde denemistim beta key vardi nedense devam etmedim heralde baska biseye takmistim o aralar :d topigi okumadim daha takiligim yerlerde sorarim biseyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 aha valla ben de başladım. 2 uçak vurdum birinci oldum ilk maçımda. bir şey anlamadım ama zevkliymiş uçmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 gunner sayısı çok olan bomberlar, yani üç aşağı beş yukarı her bomber, crew trainingin acıması yok o experienced gunner muhabbeti yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ingiliz fighterlar güzel gibi. en azından amerikandan iyi. daha güzeli varsa hemen satarım ama bi de bu hurricane mk IIB nasıl açılacak. üstündekini açtım. bomber açınca açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 arcane said: gunner sayısı çok olan bomberlar, yani üç aşağı beş yukarı her bomber, crew trainingin acıması yok o experienced gunner muhabbeti yüzünden. bi tane bomberda benim 5 gunner varmış anca daha 2 yaptım ben experienced gunnerı skill verince hala - görünüyo onu maxlamam gerek sanırsam arttırmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 evet. kolay gelsin. oyunda yapması daha zor birşey yok. :D poster yarışması yapmışlar. haberim olsa katılırdım. bakmak, oy vermek isteyenler için: http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/180727-war-thunder-the-beast-inside-you-nominate-the-finalists/ çok iyi işler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 uçağın tipinden sıkıldım 2 renklerle oynayayım dedim. customization başlığı altında sadece 2 decal slotu var. 10x5 pixellik bayraklarla uçağım artık çok daha özel teşekkürler gaijin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 uzun süre oynıyıcagın bi gün golden lionlarla premium satın al hem x2 research ve silver lion hem de 4 decal slotu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Claiborne said: uçağın tipinden sıkıldım 2 renklerle oynayayım dedim. customization başlığı altında sadece 2 decal slotu var. 10x5 pixellik bayraklarla uçağım artık çok daha özel teşekkürler gaijin. bayrakları devasa boyutlara getirip bütün uçağı boyumak çok güzel sonuçlar verebiliyor. özellikle böyle yeşilli, sarılı, kırmızı, mavili renklerde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 gemiler geldi mi ondan haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar