Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Thunder

Exodous

Öne çıkan mesajlar

baya güzel olmuş video

bu arada noobum tavsiye istiyorum
alaman olarak oynuyorum
böyle dayak yemeyi kaldırabilecek arkada turretı olan
bomba yağdıran
yüksekten giden uçak istiyorum

bunun için en iyisi hangisidir
amerikan filan mı takılıyım
nasıl hızlıca research filan kasılır
yardım lazım
tenks
Sosyal ağlarda paylaş

vidyo efsaneviymiş. bf-109'un stalldan sonra payload bırakmak için manevrayı bırakıp açı alması, anlayamazsınız. feels.jpg

@mulgear bütün bomberlar yüksekten başlıyor. alman bomberları en kötü falan sanırım. amerikan tavsiye ederim. b25 ve b17 turretları can yakar. b25 önden de ateş edebiliyor. b17 dayanıklılık konusunda uçan mammoth tank.

hızlı research, vehicle research için kill almak lazım. yani fighter ile oynamak lazım. çok kill alırım diyorsan öyle oynayabilirsin. alamam diyorsan da aynı tip uçaklar altındakilere research bonus veriyor diye hatırlıyorum. yani aynı sırada olacak. bombera bomber.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten fighter kasıyodum ben de almanlarda ilk açılan bomberı hiç beceremedim resmen

ama amerikalılarla da oynamak istemiyorum
neyse o zaman döneyim amerikaya bari o şekilde şeederiz

öküz gibi füzeye makinalı baglayıp atıcam

bi de sürekli to battle'dan arcade seçip (genelde) gidiyorum savaşa
random heriflere karşı random harita oynuyorum

var mı güzel research verip de aynı zamanda zevkli modlar vs

ama amerikalıların t5 heavy bomberları yok
gerçi almanların da t5 bomberı sadece 3 tane 250lik taşıyabiliyomuş modification da yokmuş
meh hala çok kararsızım ama amerikalılarınki güzel gibi geldi

döneklik yapıp emperyalizmin kölesi olarak başladım tekrardan
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi var aslında sovyet yer-2 serisi de gayet viable. payload daha fazla hatta. 5 ton bomba taşıyor. kendi kıçını koruma olayı ve silahından statlarına daha yetenek istiyor tabii sdfsd. fortress değil ama iş yapıyor ;)

sadece bombalayayım abi diyorsan amerika'dan şaşma ama orada tartışılacak birşey yok. stratejik bomberları dışında fighterları da bomba konusunda efsane iyi çünkü. 1 ton bomba + x10 roket taşıyabilen fighter falan var.

mulgear6 said:

Amerikalıların t1 fighterları bile daha başarılı bu arada

evet ama almanların t1 rezalet olduğu için :D
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle yapıyodum zaten bomber crew'undaki xpleri biriktiriyorum 240 olunca hallederim. Convertable research olayına da uyuz oldum ya o kadar birikti kendimi kötü hissediyorum kullanamayınca. Steamde 1-2€ vardı 2 gün premium alırım diye golden lion aldım. Güzel research geliyo.
Ama yeni açılan uçakların 2 kademe alttaki full upgradeli uçaklardan kötü olması çok koyuyo.

Bi de fighter ağacında arada attacker filan gelip uçamayan uçak olması da kötü
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

gunner sayısı çok olan bomberlar, yani üç aşağı beş yukarı her bomber, crew trainingin acıması yok o experienced gunner muhabbeti yüzünden.

bi tane bomberda benim 5 gunner varmış
anca daha 2 yaptım ben experienced gunnerı
skill verince hala - görünüyo onu maxlamam gerek sanırsam arttırmadan önce
Sosyal ağlarda paylaş

evet. kolay gelsin. oyunda yapması daha zor birşey yok. :D

poster yarışması yapmışlar. haberim olsa katılırdım.

bakmak, oy vermek isteyenler için:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/180727-war-thunder-the-beast-inside-you-nominate-the-finalists/

çok iyi işler var.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

uçağın tipinden sıkıldım 2 renklerle oynayayım dedim. customization başlığı altında sadece 2 decal slotu var. 10x5 pixellik bayraklarla uçağım artık çok daha özel teşekkürler gaijin.

bayrakları devasa boyutlara getirip bütün uçağı boyumak çok güzel sonuçlar verebiliyor. özellikle böyle yeşilli, sarılı, kırmızı, mavili renklerde falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...