Exodous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 IL-2 Sturmovik'in yapımcılarından muhteşem bir Online uçak, tank ve gemi savaş simulasyonu. Oyundan bir kaç gün önce haberim oldu. Şu an open betada. Oyunda şu an sadece uçak savaşları bölümü açık. Gemi ve tank bölümleri ise geliştiriliyor ve bitince hepsi bir arada oynanacak. "Bunun World of Warplane'den ne farkı var" diye soracak olursanız, tam olarak yanıt veremem. Keza o oyunu oynamadım ama oynayan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla çok da başarılı değilmiş. Ben War thunder'dan sözedeyim, siz kendiniz kıyaslayın. Şu an oyunda İngiltere, Rusya, Japonya, Amerika ve Almanya'nın uçakları açık. Bütün ülkelerin uçaklarıyla istediğiniz zaman oynayabiliyorsunuz. Ama savaşa sadece tek bir ülkenin uçaklarıyla girebiliyorsunuz. dilerseniz bir sonraki savaşa başka ülkeyle de girebilirsiniz. Oyun size standart olarak hangarınızda 3 uçak slotu veriyor ama oyun içinde topladığınız puanlarla bu slotları artırabiliyorsunuz. Savaşa girince, hangarınızdaki bütün uçaklarla, uçaklarınız vurulana ya da oyun bitene kadar uçabilirsiniz. Bir uçağınızla savaşırken düştünüz diyelim. Hemen öteki uçağınıza geçip savaşa devam edebiliyorsunuz. Eğer bütün uçaklarınız vurulursa, savaştan çıkıp hemen başka bir savaşa girebilirsiniz. Yani, bir önceki savaşın bitmesini beklemeniz gerekmiyor. Oyunca 3 zorluk derecesi var. En kolayı arcade. Zaten online sayısının büyük bölümü de bu bölümde. Simulasyon bölümü ise gerçekten zor ve gerçekçi. Oyunda pek çok harita var. hepsi birbirinden keyifli. Kiminde base vapture ederken, kiminde düşmanın yer hedeflerini yok etmeniz gerekiyor. Bu arada düşmanın pilotlarıyla da pvp yapıyorsunuz. Uçakların HP'si yok. Uçağınızın, kanat, motor, kuyruk gibi bölümleri hasar alırsa veya motorunuz yanarsa düşüyorsunuz veya uçağınızın idaresi zorlaşıyor. Uçağınızı kendi havaalanınıza indirebilirseniz, 1 dakika içinde tamir oluyor ve tekrar savaşa dönebiliyorsunuz. tabii havaalanında tamir olurken düşman tarafından vurulmazsanız. Özellikle bir kaç mürettabatlı bomber uçaklarında mürettabatınızı kazandığınız xp ile geliştirebiliyorsunuz. Tabii kendinizi de... Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Oyun 6.7 gb indiriyor. Aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsiniz. sorularınızı da yanıtlamaya çalışırım. Bu da oyunun linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 wowp oyunsa bu oyun allah gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mükemmel yapmışlar, merakı olanlara diğer mmo ları bıraktırabilecek potansiyele sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ben keyifle oynuyorum, baya iyi yapmışlar. Birde army ve fleet aktif olunca nasıl olacak onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 indiriyorum , tek başıma FSX te uçmaktan baymıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 videolari izledim, guzele benziyor. indirelim bakalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Abilerim madem oynuyor benimde dahil olup denemem gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 indirdim güzelmiş, hatta bana göre wowp'den daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Valla akşamları 4 kişilik ekiple uçuyoruz. niye daha fazlasına izin vermiyor diye de üzülüyoruz ama çok eğlenceli geçiyor. TS'den konuşup, önümüze geleni indiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 çok salak bi oyunmuş IL-2 oynayın daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 guzele benziyo, bende bi bakiyim birde WW I sevenler olursa rise of flight var o da baya iyi oyun ama tam smulasyon ve oyunda air combat gercekten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sadman said: çok salak bi oyunmuş IL-2 oynayın daha güzel yanlış değilsem aynı oyun motoru :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 guzelmis ya. world of tanks'daki patlayinca 20dk beklemeye olayina guzel cozum getirmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 wot ta patlayınca beklemek yok. back to garage deyip diğer tank ile oyuna girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ayni tankla oyuna girememek beklemek iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bilmiyorum da kontroller falan çok kötü realistic modu bile arcade baya. efekt kasmakla olmuyo o işler Promenader said: sadman said: çok salak bi oyunmuş IL-2 oynayın daha güzel yanlış değilsem aynı oyun motoru :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 il-2'yi yapan firmayla aynı firma bu oyunun yapımcıları. Bu arada, oyun nehüz open beta, bunu hatırlatayım. Yakında çok büyük bir patch geliyor. 2.5 gb kadar. Pek çok optimizasyon sorunu halledilecek falan. O yüzden oyunu bitmiş gibi değerlendirmeyin. kıytırık wot bile kaç yıldır piyasada hala saçma hala saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yaw indireyim dedim kac gun oldu hala hata veriyor benim evdeki pc de, bir deneyemedim sunu :( neyse vazgectim, zaten arcade oyunlar ile aram pek hos degil B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 evet new eden ile baglantimiz suruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Ohooo senin göbek atmaya niyetin yok yerim dar diyorsun Hasan... Oyunu istersen full realistic oynayabiliyorsun bu arada. Ya da yarı realistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Türkwarrior Sülo demişti geçen baktım World of warplanes'in aynısının tıpsıkı arayüz,openbeta da yazınca uğraşılmaz dedim. Madem iyi diyorsunuz birde ben indiriyim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 World of warplane ile tek benzer yönü 2. dünya savaşı uçakları ve iki oyunun yapımcısının da rus olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Valla ben gayet eğleniyorum oynarken. Ha eksikleri var yok değil ama şu an bile gayet iyi bir oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 1 nisan ponyler gelmiş ahahaha süper olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=zOXhNqxgVN4 http://www.youtube.com/watch?v=AqGWDbdsbeI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 2 gündür oynuyorum baya sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar