Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bugün sevdiğimiz bi aile dostumuzla muhabbet ediyorduk.. Konu eskiden üniversitelerde meydana gelen olaylara geldi. Babamın arkadaşı bi olay anlattı baya ilginç şimdi diyalog halinde size olayı aktarıyorum: 1.90 boylarında heybetli bi öğrenci gece yarısından sonra eve bişeyler almak üzere karanlık sokaklarda yürümeye başlıyor.Birden arkadan patır kütür ayak sesleri geliyor: -Sakın arkana bakma ve olduğun yerde dur! (Bu arada adamın ensesine iki namlu dayalı vaziyette) Arkadaki adamlar arasında geçen konuşma: -Abi o herif işte sık şunun kafasına gidelim hadi! -Hayır o değil bırakalım gitsin.. -Ya oysa da değilse de sık işte boşver hadi çabuk! (Bu konuşmalar sonrasında herifin ayaklarının bağı çözülüyor ve istek dışı dizlerinin üstüne çöküyor) -Neyse tamam boşver.. gidelim -Sakın biz uzaklaşana kadar arkana bakma ve ayağı kalkma! (Adam 20-25 dk kılını bile kıpırdatmadan orda duruyor sonra korkarak ayağı kalkıyor ve pantolonunda bi sıcaklık olduğunu hissediyor. Elini attığında dizlerine kada ıslak olduğunu farkediyor.. O günden sonra adam hafiften kafayı tırlatmış. Şu an çok normal bi yapısı yok. Babamın arkadaşıyla halen görüşüyorlarmış)[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eskiden öyleydi. artık karanlık sokaklara da ihtiyaç yok.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Sol-sag olaylarının oldugu dönem sanırım. ?[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bi piskologa neyım gıtseymıs ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Eğer adam korkusuyla yüzleşseydi şu an tırlatmazdı.Belki bu olay bir şakadır şaka yapanlarda zaten olayı duyunca şaka olduğunu söylicekleri varsada söylememişlerdir.Bana benim eşşek şakalarımı anımsatıyor ama tırsak adamada yapmam.Kısacası günümüz şartlarında aslında olağan bir durum.[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 öldürmekten beter etmişler[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Doru 70lerde olabilir hiç aklıma gelmemişti ii hatırlattınız:D[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: LoMBaK, 21 Kasım 2004 23:46 tarihinde demiş ki: Eğer adam korkusuyla yüzleşseydi şu an tırlatmazdı.Belki bu olay bir şakadır şaka yapanlarda zaten olayı duyunca şaka olduğunu söylicekleri varsada söylememişlerdir.Bana benim eşşek şakalarımı anımsatıyor ama tırsak adamada yapmam.Kısacası günümüz şartlarında aslında olağan bir durum. ne yani arkasını dönüp sizden korkmuyorum mu deseydi?[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 her korkuyla yuzlesmemek lazim , bazi korkular yuzunde 9mm lik kursun etkisi yaratir.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- [Bu mesaj daverc tarafından 21 Kasım 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yazık olmuş adama[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Eğer sağ-sol çatışması olduğu dönemde geçiyorsa bu olay ve kafasına silah dayanmış kişi ben olsaydım sanırım bende o adamla aynı şeyi yapardım[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Beyler o durumda yapacak hiçbişey yok kim olsa ödü b*kuna karışır..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 adamın tırtlatmış olması normal.Benimde başıma böle bi olay gelseydi bende tırtlatırdım heralde.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o dönemler gece dışarı çıkmak akıl karı olmadığı için babanın arkadaşı da aslında pek bi marjinalmiş.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o an bakkala gidiyo olmasının çok önemi yok ki evine okuldan eve giderken de gelebilrdi başına böyle bişey..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yakın dönem dostlarımdan birinin annesi anlatıyordu, bindiği otobüsü taramışlar bu zamanlarda, öyle tabanca mabanca da değil, bildiğin tüfekle...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 otobüsü bırak.. Ara ara keleşlerle gelip okulu tarayıp tarayıp gidiyolarmış..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya babamın da anlattığı bi ton olay var böyle okulunda... şayet bu daha ilginç geldiği için paylaştım. Herif düpe düz altına işemiş..kötü bişey..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Amcam solcudur kendisi. Bacağından vurdukları keleş kurşunu şu an bende. ( otobüs tarama olayı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: aquila, 22 Kasım 2004 00:08 tarihinde demiş ki: lol ilginc olan altina isemesimiydi yani... Çıkarta çıkarta onu mu çıkardın ilginç sonuç olarak.. Kastettiğim olayı anlayamadın sanırım![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Benim babamda da bi ton muhabbet var bunlardan. Hatta babamın çevresinden bi babam girmemiş hapisaneye o da ocağa bilerek kayıt yaptırmadığı için. Dedem de (annemin babası) sivil polisti. Ondan dolayı da annem de bi ton olay var. Annem anlatır da babam anlatmaz pek. Sevmiyo nedense hatırlamayı. bide çok pişman. o yüzden böyle siyasi olaylarda üzerime çok düşüyor. Harbi çok kötü günlermiş o zamanlar...[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben "ilginç" tanımını bu zamana göre kullandım dostum.. Bilmem anlatabiliyo muyum?[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 adamın gorunusunu beyenmesse olduruolarmış daha sacması var mı. bildiri daıtıolarmış almazsan adam hmn belindeki tabancayı gosteriomuş yiyosa alma.adam kendi oturduğu kahveyi tarıomuş... daha bissuru sey var bole[signature][hline]E.vil N.ever D.ies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Kuzenimi hem sağcılar hem solcular sürekli dövermiş o zamanlar. Evleri 2 mahalle sınırındaymış. Ben sadece silah sesleri falan hatırlıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 şükretmek lazım tabii şu anki halimize eğer asılanlar olmasaydı ya da işkence görmeyenler nası olurduk bi düşünmek lazım[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar