Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir olay !!

Gadabriel

Öne çıkan mesajlar

Bugün sevdiğimiz bi aile dostumuzla muhabbet ediyorduk.. Konu eskiden üniversitelerde meydana gelen olaylara geldi.
Babamın arkadaşı bi olay anlattı baya ilginç şimdi diyalog halinde size olayı aktarıyorum:
1.90 boylarında heybetli bi öğrenci gece yarısından sonra eve bişeyler almak üzere karanlık sokaklarda yürümeye başlıyor.Birden arkadan patır kütür ayak sesleri geliyor:
-Sakın arkana bakma ve olduğun yerde dur!
(Bu arada adamın ensesine iki namlu dayalı vaziyette)
Arkadaki adamlar arasında geçen konuşma:
-Abi o herif işte sık şunun kafasına gidelim hadi!
-Hayır o değil bırakalım gitsin..
-Ya oysa da değilse de sık işte boşver hadi çabuk!
(Bu konuşmalar sonrasında herifin ayaklarının bağı çözülüyor ve istek dışı dizlerinin üstüne çöküyor)
-Neyse tamam boşver.. gidelim
-Sakın biz uzaklaşana kadar arkana bakma ve ayağı kalkma!
(Adam 20-25 dk kılını bile kıpırdatmadan orda duruyor sonra korkarak ayağı kalkıyor ve pantolonunda bi sıcaklık olduğunu hissediyor. Elini attığında dizlerine kada ıslak olduğunu farkediyor.. O günden sonra adam hafiften kafayı tırlatmış. Şu an çok normal bi yapısı yok. Babamın arkadaşıyla halen görüşüyorlarmış)[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer adam korkusuyla yüzleşseydi şu an tırlatmazdı.Belki bu olay bir şakadır şaka yapanlarda zaten olayı duyunca şaka olduğunu söylicekleri varsada söylememişlerdir.Bana benim eşşek şakalarımı anımsatıyor ama tırsak adamada yapmam.Kısacası günümüz şartlarında aslında olağan bir durum.[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LoMBaK, 21 Kasım 2004 23:46 tarihinde demiş ki:
Eğer adam korkusuyla yüzleşseydi şu an tırlatmazdı.Belki bu olay bir şakadır şaka yapanlarda zaten olayı duyunca şaka olduğunu söylicekleri varsada söylememişlerdir.Bana benim eşşek şakalarımı anımsatıyor ama tırsak adamada yapmam.Kısacası günümüz şartlarında aslında olağan bir durum.

ne yani arkasını dönüp sizden korkmuyorum mu deseydi?[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim babamda da bi ton muhabbet var bunlardan. Hatta babamın çevresinden bi babam girmemiş hapisaneye o da ocağa bilerek kayıt yaptırmadığı için. Dedem de (annemin babası) sivil polisti. Ondan dolayı da annem de bi ton olay var. Annem anlatır da babam anlatmaz pek. Sevmiyo nedense hatırlamayı. bide çok pişman. o yüzden böyle siyasi olaylarda üzerime çok düşüyor. Harbi çok kötü günlermiş o zamanlar...[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...