Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-Q7uvumJnSuc/UR2br_FmbHI/AAAAAAAACdk/MaBjCwgDnQc/s1600/The-Americans.jpg said: Soğuk Savaş döneminde 1980'li yılların başlarında, Ronald Reagan'ın ABD başkanlık koltuğuna geçmesinin hemen ardından gelen zaman diliminde geçecek The Americans; Washington, DC'de bir banliyöde çevreye iki Amerikalı görünümü veren, ebeveynlerinin gerçek kimliklerinden habersiz durumdaki iki çocuğa sahip ancak gerçekte iki KGB ajanı olan evli bir çift (Matthew Rhys ve Keri Russell) üzerine odaklanıyor. bende yeni başlıyorum izlemeye bakalım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 izliyorum gayet güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 çoook başarılı (tu)(tu) son zamanlarda izlediğim yeni diziler arasında en beğendiğim bu oldu. başroller döktürüyor. the company vardı cold war miniseries, güzeldi ama bu ona bin basar mesela. dövüş sahneleri biraz fazla bourne kıvamında. kung-fu filmine dönmese daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Uzun süredir aradığım diziyi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 iyi gayet başladığından beri izliyorum da son bölümler biraz ilişki falan olaylarıyla baymaya başlamıştı. 9. bölümle toparlamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çooook iyi. niye izlemiyorsunuuuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bölüm biriktirdim toptan izlicem bakalım. ilk 4-5 bölümü izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 10. bölüm de çok iyiydi bomba gibi gidiyor. 2. sezon onayını aldı zaten dizi. hastasıyım tüm karakterlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 indireyim bakalım, allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 arcane said: çooook iyi. niye izlemiyorsunuuuz 6.bölümden sonra koptum, hikaye biraz saçmaladı gibi geldi ya o ciddiyetten uzaklaşmaya başladı. Sonra toparlıcak mı ? izleyelim o zamn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 gregory çok çabuk harcandı delikanlı adamdı yazık oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Flassh said: gregory çok çabuk harcandı delikanlı adamdı yazık oldu ya Bok yoluna gitti, kendi inadina. Hatundan iyice tiksinmeye basladim eleman la evleri ayirdiklarindan beri, gregory de onun yuzunden olume gitti nerdeyse, iyice tuz biber oldu. Sezon finaline yuksek hype yapmazlarsa iptal olabilir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 2. sezon onayını aldı bile dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ilk bölüm çılgın atıyormuş hiç söylemiyorsunuz. direkt ikinciden devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 sezonu bitirdim şimdi, en bir mükemmel dizi değil elbette ama oldukça sürükleyici ve bence oldukça kaliteli. hem olaya karakter hikayeleri sokmalarından, daha da önemlisi hiçbir tarafı tamamen kötü göstermemelerinden ötürü (24 gibi amerika ftw gerisi tırıvırı değil) ben severek seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 26 Şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abov gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 beyler goşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Kimse izlemiyor mu be? Baya da iyi basladi halbuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ben izliyorum. çok güzel. keri russell da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 müthiş ya bu dizi de keşfedilemeyen cevherlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 28 Ocak 3. sezon. http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAwMzIzOTIyN15BMl5BanBnXkFtZTgwMjU0NTY3MzE@._V1_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Tek kelime ile harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 aynen ya. hastasıyım bu dizinin. ve nasıl bitti 3.sezon arkadaş... yalnız tahmin edebiliyorum 4.sezonun ilk bölümünde ne olacağını. hadi gelin herkes tahminini spoilera yazsın. 4.sezon 1.bölüm benim tahminim o rahipte KGBden. bu salak "anam-babam rus papaz efendi" dedi ya;ilk bölümde hemen telefon gelir bizimkilere "kızınıza sahip olun" diye.görün bak B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar