applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 biz maçı hak ettik demedik zaten, ama hakemle kazandı beşiktaş demek sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 DeathLord said: applev0dka said: hakeme ağlamak baska bişey, ortada olan seye işine gelmediği için 3 maymunu oynamak baska bişey, belediye macinda karabuk macinda,gs macinda olan onlarca sey ortadayken hakeme aglıyorlar demek için fanatik olmak gerek.. çizgileri şaşı gören hakemler dısardaki pozisyonu içeri tasıyıp penalti verirken,içerdekini dısari tasiyip golu iptal edebiliyorlar, elle oynamara devam diyip 4 saniye sonra gol yedirebiliyorlar, bunlar 5 macta 1 kere senin takımına olsa mail yagmuruna bogarsın uyefayi, bize her mac oluyor.. ayrica bu macta hakemin hediyelik bişeyini göremedim ben.. normal bir hakem olsa, ilk yari 10 kişi kalırdı adamlar, bizde 1i penaltidan 2 tane sallardik edit 2:grosicki falandi sanırım arkadan cifte daldi sari gördü o pozisyonu diyorum, Galatasaray maçında ne oldu? Bursa maçında hakem hatalarıyla yenildik daha en yakını 2 hafta olmadı kim ağlamış bak bakayım? Ne takımdan kimse çıkıp ühüü yapıyor ne burda insanlar ühüü yapıyor. Beşiktaş kadar hakeme ağlayan bir takım daha yok dünya üzerinde. Haklı haksız herşeye itiraz halindesiniz sürekli ve aynı hakemler maçı size verdiğinde ki verilmeyen 2 penaltının anlamı budur bana göre burda ağlayın bilmemne yazmak aymazlığın sınırlarını zorlamak başka bişey değil. Ki ben hiçbişey de demedim yani tek söylediğim verilmeyen bir penaltı var cümlesi, bir de Beşiktaş oyun olarak haketmediği bir maçı kazandı dedim ki burda hakemden değil sahadaki futboldan bahsediyordum. Haketmedik ama kötü oynadığımız için haketmedik, hakem hediye ettiği için değil. Bazı maçlarda GSye karşı da hakem hataları yapılıyor olabilir, ama BJKya karşı 10 maçın 8inde hata ile değil kasten BJKnın hakkı yeniyor, gerçekten hata ile olsa zaten bu kadar sinirimizi bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 İşte aslında bazısında hata oluyor bazısında hata bile olmadığı halde siz ağlıyorsunuz problem orda. Hatta en basitinden şu Melo/Meireles olayı Fernandes/Meireles olayı şeklinde gelişseydi stadı gözyaşlarınızla yıkardınız yıkım masraflarından kurtulurdu BJK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 'Bn orada trollk yptm ama brda çk ciddym :'(' dfddasfd ölümlordu iyi güldürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 besiktasın "kimse bizi sevmiyor" "herkes hakkımızı yemek icin sıraya gecti" aglaması da net baydı. niye kasten hakkınız yensin. son 5 macta 4 kırmızı cıkmıs rakibinize. haklısınızı haksızını gectim madem hakkınız yenecek buralardan yenebilirdi. demek yenmiyo. Ayrıca bi de hak yediginiz macta bile aglamak ne curret bari bunda biz yedik diyip sonraki maca saklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 abi orda kirmizi cıkmasa hakem bırak 1 daha hakemlik yapmayi markete ekmek almaya gidemezdi be.. biraz objektiflik zor olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sadece bu mac mı dedim? cumlenin tamamını okumak zor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yardimci hakemin 3 santim önünde rakibine dirsek atti ve 3 mac ceza aldı adam.. karabuk macinda ilk pozisyonda atılmasi gerekirken hakem yine hakkını yedi beşiktaşin adam mal cıktı gitti 8 saniye sonra 1 daha cekti adami bu kez bahane bulamadi hakem.. sıradaki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 cumle ne diyo? hakkını yemek isteseler yerler. yemisler mi? yememisler. sen hala cumleyi okumayı beceremiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Artniyetli hakem ikisinde de atmayabilirdi diyor adam kartlar yanlış demiyor ne zor size laf anlatmak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kırmızı kartların yanı sıra verilmeyen golleri de saysaymışsın keşke. Biraz dalga konusu olacak ama araştırma yapılmış hakemlerin siyah-beyaz rengi taşıyan takımların aleyhine daha hatalı kararlar verildiği varmış =) yani bu olay bi yana kırmızı kart çıkarmak başka bişey gol vermemek başka bişey bu açıdan bakmak saçma. Rakibe çıkan kartlar direk değil zaten sarıdan kırmızı e bırakta çıksın. gol verilmiyor skora direkt etki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ben de diyorumki hakemin art niyeti ile ilgisi yok pozisyonun, pozisyon o kadar acık o kadar net ortadaki adam kariyerini tehlikeye atmasi gerek orda o karari verememek için.. yoksa riera'nin tekmeleri gibi caktırmadan ince ince işlenmiş hareketler degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Dünkü tekme öyle, geçen haftaki dirseğe kart çıkarmasa maçtan sonra konuşulmazdı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 daha gecen hafta akhisar macında net 3 kırmızı kart vardı akhisara cıkması gereken. hepsi oyuncunun saglıgıını tehlikeye dusurecek hareket. hakem vermedi. hic kariyeri falan da tehlikeye dusmedi. kısaca kararı vermemek kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 riera'nin adamin sırtında kayak yapmasi dahil 3 kırmızı mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 tamam rieranın ki de kırmızı olsun senin kalbini mi kırıcam. hala akhisarın 3 tane net kırmızısının ve galatasarayın 1 kırmızısının verilmedigi bir mactan bahsediyoruz ve adam ne kızaga cekil ne bisey. Demek ki neymis karar vermezse istedigi gibi vermeyebiliyormus ve hic birsey de basına gelmiyormus? Ozaman neymis hakemin oyle kızaga cekilirim korkusu yokmus hayatta. Ozaman istemese o kırmızıları da vermezmis. Neymis size karsı art niyet yokmus. Yeterince spoonfeedledim mi sana cevapları. yeterince olmadıysa haber ver bi daha anlatırım. birazdan burak ama havadan penaltı aldı yazıcaksın zaten. ben de uzerine uefa.jpg koyucam biticek bu tartısma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ilk defa hakemlerin hataları bize yaramıs millet salya sümük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 problem hataların size yaraması degil. yaradıgında bile "hakemler bizi sevmiyor" spamine devam etmeniz. pardon "hakkımızı yiyorlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 cimbomluların akhisar macında hakeme aglamamalarının tek sebebi aradaki farkın acılmıs olması eş veya geride olsa tepkiler değişirdi baskaları adına konusmam ama ben genelde yenildigimiz zaman vanish oldugumun için hakemler için de pek aglıyor olamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 besiktas bu macı kazandı hala aglıyor. ozaman zaten laflar sana degil. tartısmaların bası. "Hakkımız yendi spami baymaya basladı" cumlesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 brakın gidin gelmisiniz tertemiz 1-0 galibiyet konusunda zırlıyorsunuz. kırmızı mı degil mi? verdiler diye mi aglıosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 tertemiz 1-0 galibiyet ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 uykuları kaçıyor drogba ile sneijder ile şampiyon olamazsak diye. sonra bizim topiklere damlıyorlar komik komik mesajlarla sdfsdf. rahat olun ağa şampiyonşip sizin. en fazla 2. oluruz biz, o da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 DeathLord said: İşte aslında bazısında hata oluyor bazısında hata bile olmadığı halde siz ağlıyorsunuz problem orda. Hatta en basitinden şu Melo/Meireles olayı Fernandes/Meireles olayı şeklinde gelişseydi stadı gözyaşlarınızla yıkardınız yıkım masraflarından kurtulurdu BJK. fernandes tükürmeyi bırak, soyunma odasının kapısını tekmelediği için bile ceza aldı. hala neyin karşılaştırmasını yapıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ben daha meyreles olayinda fener topicne yazmiştim ferdi yapsa tr'de futbol yasagi alırdı aylarca yıllarca ceza alırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar