DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ooo yine beşiktaşın rakibine verilmeyen penaltılar ve haksız kırmızı kartlar ligtv yarışta tutmaya çalışıyor işte hueuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 fernandes hiç reislik yapmadı. holosko 2. yarı yok gibiydi. veli en iyiydi bence ama insanlık dışı bir faule maruz kaldı. o ne abi öyle çüüüş. hatta ÇÜÜÜÜÜŞ YUUUH. mcgregor da iyiydi. ersan'ı da yazardım ama penaltılık hareketi var. hilbert'e kocaman bir aferin, kendi yarattı kendi attı. niang çok üzdün beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bjk üzmedi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 McGregor'a kova diyenlere de gelsin bugün ortaya koyduğu performans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ayrıca Beşiktaş'ın bu sezon sadece iki maçı 1.5 alt bitti. Beşiktaş - Sivasspor 0-1 Sivasspor - Beşiktaş 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 galatasaray ile fenerin %90 kazanacagı hafta kaybetmedigimiz iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yanlış mı yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 DarKRideR said: McGregor'a kova diyenlere de gelsin bugün ortaya koyduğu performans... kova ama mcgregor, doğruya doğru ehueh. 3. iyi maçıydı bu, sayıyorum ben sdfgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 DarKRideR said: Ayrıca Beşiktaş'ın bu sezon sadece iki maçı 1.5 alt bitti. Beşiktaş - Sivasspor 0-1 Sivasspor - Beşiktaş 1-0 Penaltılar verilseydi alt bitmezdi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 penaltilar ? 1'den fazla göremedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 eneramo'nun elle oynadığı ve ersan'ın eneramo'yu devirdiği pozisyonlar penaltı olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 2. yarıdakine deseniz neyse dicem de, ersanin pozisyonda omuz var, daha 2 hafta önce lua lua topa hamle yapmıs bık bık bık diyenler, simdi ersan rakibi devirdi diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 mcgregor kova mova değil. o zaman muslera da kova. önündeki defans kötüyse kaleci nereye kadar top kurtarabilir? hatalı 1-2 gol yedi diye hemen kötü kaleci damgasını yapıştırıyorsunuz adama. ayrıca o kırmızı karta haksız diyen yoktur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kirmisiz kart haksiz mor kart falan olmasi lazim onun. Ersan'in hareketi net penalti öyle bi omuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 lua luanin hareketi net faul oyle bir omuz yok .. zaten lua lua omuz da vurmuyor ayagina celme takiyor. abi omuzla adamin omzuna nizami sarz yaptigin surece ister 3N kuvvetle vur ister 300 bakiniz gecen ayki el classicoda messiyi 5 metre ucuran omuz darbesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 omuz omuza mücadele yan yana kosarken olur, Ersan disardan kosarak geliyor kurallara göre orantisiz güç kullanimi denen maddeden penalti verilmesi lazim ki Ersan pozisyonda kolunu da kullaniyor temiz bi omuz darbesi de degil. Eneramo düserken Ersan'in koluna baksan görüceksin zaten. http://www.ligtv.com.tr/haber/penalti-itirazi-14 Şurdaki son gösterime bak yeticek sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ersanin niyeti topla oynamak, ayagını da topla rakit arasina koymus,omzunu da nizami şekilde rakibin omzuna, enaramo da tabi topun gittigni anlayinca son bir caba ile salmiş kendini.. tanidik gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ceza sahası kaygan bir bölge zaten forvetler orada ayakta durmakta zorlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Karabük maçında trollük olsun diye yazıyordum ben onları ki orda yazmıştım da maç konusuna. Bu pozisyonda ise ciddiyim gayet net penaltı verilmemiş hakem es geçmiş üzerine çok konuşmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sivaslı oyuncular neredeyse itiraz etmemiş diyecek kadar tepkisiz kalmiş ama adalet bekcileri yine ayaklanmiş, bu ates üflerek sönmez bence üyefaya mail atin pozsisyon penalti diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Lan 10 maçtan 9'unda hakeme ağlıyorsunuz 1 tanesi de böyle hakemin size hediye ettiği maçlar oluyor zaten. Şu mesajları at bol bol ki yarın ağladığınız her maça yapıştırayım onları. Haftaya Fener maçı var 3-4 tane yiyip oturucaksınız arkasından burda forumda 15 sayfa hakem tacımızı vermedi diye ağlıyacaksın komiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 EZDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hakeme ağlamak baska bişey, ortada olan seye işine gelmediği için 3 maymunu oynamak baska bişey, belediye macinda karabuk macinda,gs macinda olan onlarca sey ortadayken hakeme aglıyorlar demek için fanatik olmak gerek.. çizgileri şaşı gören hakemler dısardaki pozisyonu içeri tasıyıp penalti verirken,içerdekini dısari tasiyip golu iptal edebiliyorlar, elle oynamara devam diyip 4 saniye sonra gol yedirebiliyorlar, bunlar 5 macta 1 kere senin takımına olsa mail yagmuruna bogarsın uyefayi, bize her mac oluyor.. ayrica bu macta hakemin hediyelik bişeyini göremedim ben.. normal bir hakem olsa, ilk yari 10 kişi kalırdı adamlar, bizde 1i penaltidan 2 tane sallardik edit 2:grosicki falandi sanırım arkadan cifte daldi sari gördü o pozisyonu diyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 temiz galibiyet. kırmızı kart icin +5 mac ceza geliyor adam ucan tekme atıyor veliye bir de utanmadan itiraz ettiler digger sivaslı futbolcular. rakip takımların kırmızı alması hakemlerin bizi koruması falan degil rakip takımların orta saha hakimiyeti icin gerekirse adam öldürürüz mantalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 applev0dka said: hakeme ağlamak baska bişey, ortada olan seye işine gelmediği için 3 maymunu oynamak baska bişey, belediye macinda karabuk macinda,gs macinda olan onlarca sey ortadayken hakeme aglıyorlar demek için fanatik olmak gerek.. çizgileri şaşı gören hakemler dısardaki pozisyonu içeri tasıyıp penalti verirken,içerdekini dısari tasiyip golu iptal edebiliyorlar, elle oynamara devam diyip 4 saniye sonra gol yedirebiliyorlar, bunlar 5 macta 1 kere senin takımına olsa mail yagmuruna bogarsın uyefayi, bize her mac oluyor.. ayrica bu macta hakemin hediyelik bişeyini göremedim ben.. normal bir hakem olsa, ilk yari 10 kişi kalırdı adamlar, bizde 1i penaltidan 2 tane sallardik edit 2:grosicki falandi sanırım arkadan cifte daldi sari gördü o pozisyonu diyorum, Galatasaray maçında ne oldu? Bursa maçında hakem hatalarıyla yenildik daha en yakını 2 hafta olmadı kim ağlamış bak bakayım? Ne takımdan kimse çıkıp ühüü yapıyor ne burda insanlar ühüü yapıyor. Beşiktaş kadar hakeme ağlayan bir takım daha yok dünya üzerinde. Haklı haksız herşeye itiraz halindesiniz sürekli ve aynı hakemler maçı size verdiğinde ki verilmeyen 2 penaltının anlamı budur bana göre burda ağlayın bilmemne yazmak aymazlığın sınırlarını zorlamak başka bişey değil. Ki ben hiçbişey de demedim yani tek söylediğim verilmeyen bir penaltı var cümlesi, bir de Beşiktaş oyun olarak haketmediği bir maçı kazandı dedim ki burda hakemden değil sahadaki futboldan bahsediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar