chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 var ama dandik skoda octaviam var. satamıyorumda elimde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Vingthor said: sipeyskeyk said: Alsancak'ta oturmak zorundayım, başka opsiyon yok. Ev arkadaşıd düşündüm şöyle 1000-1200 liralık bir eve çıksak diye sonra napıcam tanımadığım adamla diye vazgeçtim. O yüzden böyle 50m2 eve 750 lira vericem işte. ya çocuğum karataşta 150m2 evdeyim ben tek başıma. 5 dakka lan alsancağa taksiyle falan. 1000'de kira veriyorum niye illa alsancak içi olmak zorundaki? literally 5 dakka burdan alsancak yazar burada gel benle çık mı demek istemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kaçırma derim ben de. güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ya malesef onu diyemedim 3 aya dönüyorum istanbula çünkü. geçen sene falan olaydı ama sipeysi kaçırmazdım XDXDXD konuştuk şimdi hatta 'bu bir teklif mi' diye aradı ama meaaalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Yok ya aradım arascığımı adam 3 aya evi boşaltıp istanbul a dönüyormuş, kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Saçlarını falan örerdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ulan onu aradın beni aramadın. alacağın olsun. buradaki emlakçıların yarısını tanıyorum ben. ama daha da yardım etmem sana darıldım. gönül koydum. sergüzeşt oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Kanka naber ya (xunn geri vitesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 saçlarımı kestirdim ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 incdarkness said: senle alakali degil ya pontipatiye yazmistim abi son yazdigima bak iste kira/klima icin ayrica tanimadigin kisiyle cikma abi eve kucuk olsun ama senin olsun mantiginda biriyim bende durumun musaitse tabi la semt sorduk annesine mi küfrettik sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Vingthor said: saçlarımı kestirdim ): Haayııııııırrrrrrrr...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 antonio bandARAS gibi kestirdim ama. KELİME OYUNU NASIL AMA BAK allahım gerçekten inanılmazım hem saçlarım çok iyi ben hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://forum.paticik.com/thumbnails/2dd/d14/8c4/bae/8b9/059/ee1/98e/57b/fde/cf_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 orcuna cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 o kendi evine zor sığıyor. bide alsancağın tam tersinde yoksa emişmişlerdi şimdiye bence zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Orçun la sığacak olsak şimdiye yataktaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sipeyskeyk said: Bulsam düzgün biri yanına geçecek çok iyi olur da İzmir'de zor. Öğretmen evine git orada kasaya böyle ilanlar bırakanlar oluyor. En temizi. öğretmen adamdan zarar gelmez Burada birisine o kadar anlatıyorum yapmıyor. İçim acıdı afedersin ama g_t kadar yere o para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sipeyskeyk said: Eve çıkmam gerekti, 45-50 m2 bir ev buldum çünkü 1 sene içinde o evden de çıkmam gerekecek, akşamları gidip yatacak bir yere ihtiyacım var yeter de artar bile. Kirası 750, aidat 50. Daha pazarlık yapmadım, bazı sorularım var tecrübesizim. 1) Pazarlık yapılır mı kirada? 2) Klima ile ısınıyor ev, bana aylık toplam masrafı ne olur elektriği otu bokuyla? Nerde abi bu ev, 50 m2 eve 750 tl hayvan gibi pahalı geldi ? Ben bostancıda e5 (bostancı metrosunun hemen yanı) 120 m2 eve 800 kira veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Pazarlık için; - elinde toplu para varsa ilk 6 ayı peşin veriyim, kirada indirim yap - x fiyat önerdiğinde; bu yıl y fiyattan oturıyım da seneye kira artışını x fiyat üzerinden yaparız gibi yolları kullanabilirsin. iki taraf için de karlı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 şans olayı o biraz ya balmumcuda dayalı döşeli evi sahibinden 2000 den 1400 e indirdik bazıları düzgün ödesinde biraz az olsun diye düşünüyor o yüzden pazarlığa açık oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Valla ben 1+1 e 450 lira veriyorum :) Isınma ve su dahil. Merkezi sistem ev kışın tshirtle oturyorum. Tabi izmir alsancak değil Edirne'de olduğu için olabilir. Aslında 450 de çokta öğrenci mekanı olduğu için şişriyolar fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sen çok veriyormuşşun ben edirnede 3+1 eve 450 veriyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Lokasyon fln önemli 450 dediğin sobalı eski evlerden flndır tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar