sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Eve çıkmam gerekti, 45-50 m2 bir ev buldum çünkü 1 sene içinde o evden de çıkmam gerekecek, akşamları gidip yatacak bir yere ihtiyacım var yeter de artar bile. Kirası 750, aidat 50. Daha pazarlık yapmadım, bazı sorularım var tecrübesizim. 1) Pazarlık yapılır mı kirada? 2) Klima ile ısınıyor ev, bana aylık toplam masrafı ne olur elektriği otu bokuyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi pazarlik herseyde yapilir semtine gore falan da degisir yani klimadada odani ısıttıktan sonra asgari çalışma seviyesine düşerek satte 0,350 watt elektrik tuketmesini saglayabilirsin inverter klima isa hele cok iyi sabah aksam acik tut 30-40 en fazla yansir dogalgaza gore cok daha kärli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 şehir/semt nere yaw 50m2 750tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 İzmir / Alsancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bi an gaza geldim pardon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Alsancak'ta oturmak zorundayım, başka opsiyon yok. Ev arkadaşıd düşündüm şöyle 1000-1200 liralık bir eve çıksak diye sonra napıcam tanımadığım adamla diye vazgeçtim. O yüzden böyle 50m2 eve 750 lira vericem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 incdarkness said: bi an gaza geldim pardon sdf noldu be ne yazdın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 senle alakali degil ya pontipatiye yazmistim abi son yazdigima bak iste kira/klima icin ayrica tanimadigin kisiyle cikma abi eve kucuk olsun ama senin olsun mantiginda biriyim bende durumun musaitse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Eh müsait işte. Biraz zamansız ve plansız oldu ama yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 elektrik su gaz falan 200 desen kira aidat vs 1k ayiracaksin her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Tek klimayla ısınıyorum, 100m2lik evde ayda 100 lira falan elektrik geliyor kışın. Gerçi bende ocağından suyuna herşey elektrikle ısınıyor doğalgaz tüp müp yok. Bi katalitiğim var hava çok soğuksa yaktığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 pazarlık sünnettir yapılır diğer konularda izmirde olmadığımdan dolayı fiyat bilgim yok yorum yapamyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yaktigin zaman 150-200 arasi gelir elektrik. iste tum masraflar 1k'ya gelir hemen hemen. hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Daha uzun kalmayı planlıyorsan yıllık kira zammını da konuşmalısın. Pazarlık yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 50 lira düşürebilirsin ben öle yapmıştım yıla oranlarsan en azından bir kiran çıkmış olur. elektrik su dogal gaz üzerine açma sırasında biraz masraf olur, kap kacak, kücük ıvır zıvırlar yine göze batmayan ama ufak ufak şeyler ilk girişte cok masraf olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 duş neyle çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 sen istiyor duj 100 $ daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yanına arkadaş arayanlara ak erim. herşey kurulu olur vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Bulsam düzgün biri yanına geçecek çok iyi olur da İzmir'de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 İlla alsancak mı istiyorsun can? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 sipeyskeyk said: Eve çıkmam gerekti, 45-50 m2 bir ev buldum çünkü 1 sene içinde o evden de çıkmam gerekecek, akşamları gidip yatacak bir yere ihtiyacım var yeter de artar bile. Kirası 750, aidat 50. Daha pazarlık yapmadım, bazı sorularım var tecrübesizim. 1) Pazarlık yapılır mı kirada? 2) Klima ile ısınıyor ev, bana aylık toplam masrafı ne olur elektriği otu bokuyla? Ben de yeni kiraya çıktım 1+1'e kirayı 100 lira indirttik, yalnız şöyle bir şey vardı; tuttuğum yer öğrenci şehri ve kiralar da ona göre, ben tek yaşayacağım, çalışıyorum falan diyince adam bizim razı olduğumuz fiyattan da aşağı indi, düz yapalım dedi. Büyükşehirde falan en fazla 40 50 lira oynar kira eğer piyasa fiyatına tutuyorsan daireyi, çünkü talep çok, kimin taşındığı umursanmıyor ve piyasa belli. Isınma işi de evi tuttuğun şehire bağlı, benim yaşadığım yer soğuk mesela, klimayı 7/24 açık tutsam yine ısınmaz ev. Doğalgazla ısınıyorum; ocağıyı, sıcak suyuydu falan 2 haftada 30 liralık doğalgaz yaktım ki millet 200 civarı ödüyormuş, benim binanın yalıtımı falan bayağı iyi, kısıkta açtım mı bile ısınıyorum. Toplam masrafı da şöyle olur muhtemelen; kira + aidat 800 Isındığın aylarda elektrik en az 150-200 arası İnternet + telefon en ucuz 64 lira 12 ay taahütlü (fiber yoksa) Su 30 1100 falan bırakırsın aşağı yukarı, ama klimayı yakmazsan rahat 100 lira aşağı çekersin elektrik kullanımına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 50 metrekaaare ev 750 TL nası oluyo olm.. bizim burda millet ev alıyo 750 750 750 .. abo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 gerçi benim mantıkla evlerin 150 lira kira olması lazım o zaman sadfhdsfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 1+1 kadar tatlı f/p olan daire tipi yok. Hele bir de doğru yerdeyse para akıtıyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Theridone said: İlla alsancak mı istiyorsun can? Opsiyonları değerlendirebilirim ama Alsancak'a çok uzak olmaması lazım. Küçükyalı karataş güzelyalı civarı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar