Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seiyuuların Holivud Dubları

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

ben tanımıyorum :P

steven seagal'ınki kim ya, tanıdık geliyor, batou mu o?

bu arada bazı seslendirmeler mükemmel olmuş
steven seagal, sylvester stallone, sean connery, angelina jolie, harrison ford, danny glover, jim carrey, milla jovovich, dolph lundgren, jason statham, johnny depp, george clooney, nicolas cage, danny trejo, gandalf, john cleese, eric idle, kiefer sutherland, mr. t çok hoşmuş.
bu adamların filmlerini japonca izlemek istiyorum ben, nerden bulucaz, indirip izleyelim, keyifli olur

demek ki amerikan filmlerini de japonca dublaj ingilizce altyazı izlememiz gerekiyor heh

bu arada bir iki yerde kadınların sesleri tanıdık geldi sanki ama çıkartamadım (2.49, 4.57)

abi bu arada o 11.15 ne ya hahaha

15.37 hannibal mi o, kim seslendiriyor yav feciymiş yarmış gitmiş direk
Sosyal ağlarda paylaş

aha steven seagal batou evet, arnie harika. eastwood da öyle ahah, hanks gene öyle. bronson gene süper lol. goldberg ahaha

motoko kidman, cuk olmuş. (tu) madao whitaker ahah

rahmetli borgnine da süper de jiraiya'nın seslendirdiği adamı tanıyamadım tüh. clooney de ibrahim doğulu reyis ahah

batou nic cage aynı zamanda ehu. pesci&buscemi lol.

WATANABE AHAHAH

mckellen&lee (tu) vaay jiraiya ip man aynı zamanda.

WAKAMOTO LMAO onu bekliyordum ama gene dağıldım ahahaha

batou banderas gene lol, gollum serkis onizuka müdür yardımcısı ahah

jiraiya gene goldblum, batou washington lol herkes batou neredeyse. optimus prime kyuubi ve kaiji dedektifi

daha birçoğunun sesini tanıyorum da isimleri bilmiyorum, ilişkilendiremedim. yalnız japonların seslendirmesi bayağı tiyatral ve dramatik, bazı karakterlere çok iyi uyuyor ama alışık olmayana acayip gelebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...