Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ya öncelikle bizden değil onu diyelim de, kuzenlerde kalıyorum, işte bizim apartmanda 3 kat altta apartman inşaatından beri bizim ailelerle birlikte yaşayan yaşlı amcalardan biri kalp krizi geçirip vefat etmiş. Yaklaşık 1 saat kadar önce, belki daha az. Her neyse biz duymadık, ambulans falan gelmiş. Kuzenim üst katta uyumaya çalışırken bağırışları vs. duymuş geldi alt kata duymuyor musunuz diye. Baktık camdan polis arabası var sadece, diğer kuzenlerim aşağıya indi merak etti ne oldu diye de orada olay anlaşılıyor. Konuşmuşlar, ambülans gelmiş bakmışlar ölmüş demişler. Rapor yazmışlar cesedi orada bırakıp gitmişler. Polis geliyor, biri korktuğu için içeri bile girememiş. Diğeri yardım için giriyor akrabalarından biriyle içeri taşımışlar. Bu arada direk daire girişinin önünde vefat etmiş. Su içmeye mi ne kalkmış herhalde neyse. Şuan polislerde gitti. Evde cesetle tek başına kaldı karısı ve sonradan gelen akrabaları, Ambulans yapacak hiçbir şeyimiz yok diyip bırakıyor. Kaldırmamışlar bile, cesedi alıp morga falan götürmeleri gerekmiyor mu ya? Polis cenaze işlerini arayın gelip alsınlar falan demiş galiba, onlarda yatağa taşımaktan başka birşey yapmamışlar. cenaze işlerini mi aramak gerekiyor yoksa ambülansın yaptığı şey hayvanlık mı? garip ya, dedemler falan hep uyuyordu üst katta üzülecekler onlarda şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 belediyenin cenaze işleri var bunla ilgilenen. eğer istiyorlarsa hastane morguna da kaldırabilirler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ambulanslar uğraşmaz benim bildiğim kadarıyla işleri olmadığı için. cenazecileri arayın onlar alır, bu işleri iyice otomatiğe bağlamışlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 muhtarlıktan kağıt alıyorsun sanırım. Sonra mezarlıklar müdürlüğüne mi ne gidiyorsun onlar tabut mezar araba vs ayarlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 gece gece ne biçim bi konu bu böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 polisi arayın sorun abi. mezarlıklar bu saatte kapalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 İlçe belediye tabipliğine giderek gömme izin kağıdı almaları, sonra bu belgeyle cenaze işlerine gitmeleri lazım. 188 galiba cenaze hizmetlerinin numarası, arayıp öğrensinler ne yapacaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 isteyince ambulans hastane morguna götürüyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ben biliyorum mevzuatı başıma geldi. öncelikle adli olmayan ve otopsi gerektirmeyen hiç bir ceset morga alınmaz.ambulansın yaptığı doğru. sabaha kadar beklicekler ardından cenaze işlerini arayıp araç isticekler 1 saat içinde geliyor. daha sonra cesedin refaketçisi ile cenaze işleri falan filan merkezine gidiyor.orda yıkıyorlar.yıkarken senden bir kaç şey istiyorlar.hemen mezarcı esnafı var oralarda alıyosun. gömülceği tarihi bildiriyosun ,ceset onlarda emanet kalıyor. veya memelektine gömülcekse gerekli ilaçlama yapılıp cenaze sana veriliyor.mezar olayını bilmiyorum ama o aştaki kişiler mezarlarını genelde önceden alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bizim ülkede acaip ya bu işler illa devletin istediği şekilde gömülecen falan yaktıramıyorsun bile kendini aq yaşarken baskı ölünce de bitmiyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 2.5 yıl önce annannem ölmüştü sabaha karşı. ambulans falan değil, belediyeyi arayın demişlerdi. gittik belediyeye, ölümüz var dedik. tamam dediler, eve bir doktor geldi, ok dedi. sonra cenaze arabası gelip aldı. cenaze arabası da gelip almadı, biz indirdik hatta 8 kat, merdivenden. bir de tanıdık ölmüştü. benzer bir durum, fakat doktor rapor yazamam demiş. çünkü yatakta değil yerde ölü bulunmuş. polisin gelip normal ölüm olduğuna dair rapor tutması da gerekiyordu. evet çok saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 iarwain said: ben biliyorum mevzuatı başıma geldi. öncelikle adli olmayan ve otopsi gerektirmeyen hiç bir ceset morga alınmaz.ambulansın yaptığı doğru. sabaha kadar beklicekler ardından cenaze işlerini arayıp araç isticekler 1 saat içinde geliyor. daha sonra cesedin refaketçisi ile cenaze işleri falan filan merkezine gidiyor.orda yıkıyorlar.yıkarken senden bir kaç şey istiyorlar.hemen mezarcı esnafı var oralarda alıyosun. gömülceği tarihi bildiriyosun ,ceset onlarda emanet kalıyor. veya memelektine gömülcekse gerekli ilaçlama yapılıp cenaze sana veriliyor.mezar olayını bilmiyorum ama o aştaki kişiler mezarlarını genelde önceden alıyor. heh sağol, cenaze işlemlerini biliyorum ya ben ekim ayında babaannem vefat etmişti oradan biliyorum. Hastanede ölmüştü o gerçi, oradan gelip almışlardı vs. neyse benim merak ettiğim sabaha kadar bekleme kısmıydı. Ne bileyim evde cesedin durması sabaha kadar kötü birşey ya. İrkildim :( Hastanede ölüm en iyisi gibi bu durumlarda, evde böyle bir durum ile karşılaşsam katlanamam sanırım :( Neyse polis onlara söylemiştir bu işlemleri kesin, bizlik bir durum yok rahatım da merak ettik sadece ev halkı olarak sdfadfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sabaha kadar dualar filan okunur abi işte. birde almaya geldiklerinde bir el atarsınız arabaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yarın 9'da İzmit'e geçiyoruz biz ya, yetişemeyiz sanırım da sonradan bir baş sağlığına gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 insanın değeri lan işte, bigün siz de böyle olacaksınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sen sonsuza kadar yasiycan galiba asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 belediyenin morgu vardır arayın şehir mezarlığındaki morga götürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 of içim buruldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 goldbären said: of içim buruldu :( Her nefis ölümü tadacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hacım morga kaldırtabiliyorsunuz.yok evde durması gerekiyorsa içeriyi serin hale getirin. camları açın vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Dasaa yaşadığım şehir de,kefene kadar mezar yeri,cenaze hizmetleri ,mobil gasilhane bile ücretsiz.adamın ölesi geliyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Bu saaatte bu tartışma olmamıuş hiç beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 niye, insan her saatte oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 DarKRideR said: Polis geliyor, biri korktuğu için içeri bile girememiş.( diriden korkmak gerekirken ölüden korkulur mu yav Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Bu arada ceset yataga konmaz. Yatak yumusak oldugundan cokuyor ya, cesedin sirti yatagin seklini aliyor. Yikarken fln sikinti olur sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar