Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devamlı uyku hali

zipzip

Öne çıkan mesajlar

zipzip said:

96 kiloyum boy 196.horlama yok hayatım boyunca horlamadım.geniz de falan da sorun yok.sadece bazen çok nefes nefese uyanıyorum.yani bi süre nefes alamamışım belli.sadece uykuda da olmuyor bu.nadiren olsa da durduk yere çok zorlanıyorum nefes alırken

Selam,

Sorununun adi uyku apnesi. Kisaca uyurken duzgun nefes alamiyorsun ve/veya nefes alisin kisa surelerle duruyor. Sonuc huzursuz ve haliyle de kalitesiz bir uyku cekiyorsun ve vucudun adam akilli dinlenememis oluyor.

Sorunun kaynagi genelde kilokaynakli oluyor ama 96 kilo boyuna gore abarti bir kilo degil gibi. Haliyle geceyi bir uyku hastanesinde gecirmende ve alakali kisilerden tasvsite almanda fayda var gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
zipzip said:

böyle bi problemim var.günde 15 saat uyusam da 5 saat uyusam da sürekli uykum var.uykum düzenli, günde 7-8 saat uyuyorum fakat devamlı uyumak istiyor canım.kollarım, bacaklarım ağrıyor,kafam ağrıyor(başağrısı değil) uyumadığımda.iş hayatında sıkıntı yaratıyor bu durum artık.son çare doktora gidicem sanırım.var mı böyle bişey yaşayan?

not : asıl sormak istediğim bunla ilgili hangi bölüme gidilir?

up
az uyuduğumda hep olurdu da 3 haftadır sarhoş gibiyim gözler kayıyor, derste hoca etkileşime geçmezse iyice sersemliyorum.
spor yok, 180/70kg yim, burun tıkanıklığım var otrivine sıkmazsam bazen 2si birden tıkanıyor lel
ne yaptın çözebildin mi sorunu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...