Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Uyumadan önce 1 kase yourt ye 10 da yat 5 de kalk bünyeyi alıştırırsın 1 hafta sonra,dünyaya 1 kere geliyoruz,uyumanın zamanımı arkadaş?kafayı musallaya koyunca bol bol uyuyacağız zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kurşun zehirlenmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Vitamin eksikliği olabilir yada kansızlık vs. kan tahlili yaptır KBB'ye git mutlaka ,düzenli uyusan da verimli uyuyamıyorsun belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Cipetpet said: Uyumadan önce 1 kase yourt ye 10 da yat 5 de kalk bünyeyi alıştırırsın 1 hafta sonra,dünyaya 1 kere geliyoruz,uyumanın zamanımı arkadaş?kafayı musallaya koyunca bol bol uyuyacağız zaten :) akşam 10 sabah 5 yerine akşam 1 sabah 7 iyi değil mi çipetpet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 akşam 10 sabah 5 ne lan şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kzpmaza said: akşam 10 sabah 5 ne lan şaka mı? Niye? 10 senedir böyleyim ben pazar dahil Erken kalkan nasipli olur derler yigenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 adam yatsıyı kılıp,sabah namazına kalkıyor ne güzel işte..şakamı bu diyeceğine feyz al biraz! (nutellayerim mod off) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 devamlı uyku halinde bi kız bulsam off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kilo durumun nedir ? Horluyor musun ya da horladigini soyleyen oldu mu hic ? Bogazinda surekli balgam ya da genzinde surekli akinti var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 96 kiloyum boy 196.horlama yok hayatım boyunca horlamadım.geniz de falan da sorun yok.sadece bazen çok nefes nefese uyanıyorum.yani bi süre nefes alamamışım belli.sadece uykuda da olmuyor bu.nadiren olsa da durduk yere çok zorlanıyorum nefes alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 derdin o zaten, o sorunu çözmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 spor bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 saglikli yasayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 zipzip said: 96 kiloyum boy 196.horlama yok hayatım boyunca horlamadım.geniz de falan da sorun yok.sadece bazen çok nefes nefese uyanıyorum.yani bi süre nefes alamamışım belli.sadece uykuda da olmuyor bu.nadiren olsa da durduk yere çok zorlanıyorum nefes alırken Selam, Sorununun adi uyku apnesi. Kisaca uyurken duzgun nefes alamiyorsun ve/veya nefes alisin kisa surelerle duruyor. Sonuc huzursuz ve haliyle de kalitesiz bir uyku cekiyorsun ve vucudun adam akilli dinlenememis oluyor. Sorunun kaynagi genelde kilokaynakli oluyor ama 96 kilo boyuna gore abarti bir kilo degil gibi. Haliyle geceyi bir uyku hastanesinde gecirmende ve alakali kisilerden tasvsite almanda fayda var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 arkadas burnumdan 37% nefes aliyorum sadece, kafam bulanik 24 saat. sabah bi kalkiyorum agzim bogazim kurak coller gibi, bogulup olucem durup dururken bigun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 a.r.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Bende öyleyim 1 de kalkıyorum 4 de tekrar uykum geliyor kahve falan etkilemiyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Akşam 8 gibi yatıp sabah erken kalkmays alıştır kendini, o zaman uykusuzlugun kalmaz dinç olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 O zamanda gece 1-2 gibi uyanıyorum hiç uykum olmuyo sabaha kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 zipzip said: böyle bi problemim var.günde 15 saat uyusam da 5 saat uyusam da sürekli uykum var.uykum düzenli, günde 7-8 saat uyuyorum fakat devamlı uyumak istiyor canım.kollarım, bacaklarım ağrıyor,kafam ağrıyor(başağrısı değil) uyumadığımda.iş hayatında sıkıntı yaratıyor bu durum artık.son çare doktora gidicem sanırım.var mı böyle bişey yaşayan? not : asıl sormak istediğim bunla ilgili hangi bölüme gidilir? up az uyuduğumda hep olurdu da 3 haftadır sarhoş gibiyim gözler kayıyor, derste hoca etkileşime geçmezse iyice sersemliyorum. spor yok, 180/70kg yim, burun tıkanıklığım var otrivine sıkmazsam bazen 2si birden tıkanıyor lel ne yaptın çözebildin mi sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bende de 10 gündür uyku problemi vardı, meğersem fazla uyumaktanmış problem benim için max 7 saat uyku yeterli 7saat 1 dakika uyursam ambele oluyorum bütün gün fazla uyku kötü 5-7 saat fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yatın zıbarın ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 9 saat ortalamayi tutturmam lazim 1 haftalik zaman diliminde yoksa hayattan saymam o haftayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 7 yeter yha, ben de 7ciyim ama 8'e de hayır demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ben 2 senedir öyle yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar