Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Takımı organize edecek, atak olgunlaştıracak adam yokki sahada, inatla AMC alınmadı takıma ve stoch-krasicte oynatılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ortada pas yapıp geri kaleciye dönmeyi, bizim gibi başaralı yapan başka takım yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 iyi oyunumuzu, 3 puanımızı kıskanan insanlar görüyorum. neyse ki ezerek gerekli cevabı sahada veriyoruz. son 4 maç skorları: 1-0 0-0 3-0 1-0. ne kadar iyi takım olduğumuz ispatlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 aykut da avrupa maçlarında yunanistanın avrupa şampiyonu oldugu taktigi seziyorum , bi marsilya deplasmanı olsun ael maçları olsun bate maçları olsun hepsinde başarılı oldu vasat futbol ama gol yemeden istedigini elde etmek bakalım nereye kadar tutacak. hatta maç sonu salih uçan röportajda bate nin 10 kişi kalması oyun planımızı bozdu dedi oyunu tutarak oynayacaktık adamlar 10 kişi kalınca mecbur biraz daha hücum oynamak zorunda kaldık dedi çok ilgincime gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Bonjo said: maç sonu salih uçan röportajda bate nin 10 kişi kalması oyun planımızı bozdu dedi oyunu tutarak oynayacaktık adamlar 10 kişi kalınca mecbur biraz daha hücum oynamak zorunda kaldık dedi Bu gerçek mi??? Şaka gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Charisteas'ı alırsak bu sene uefayı alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 AHAHAHAHDSHADHASHSDSD https://pbs.twimg.com/media/BDqhMpeCQAAoR2T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Catze said: WoW da daily yapar gibi takim yonetiyor. Su anki durum ; Selcuku oyuna sok Salihi cikar Semihi oyuna sok forvetten birini cikar Caneri oyuna sok sol kanattan adam cikar hahaha akşam görmemişim, sabah sabah iyi geldi açıldım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 platini daha ne yapsın.. dün gecenin en iyisi Salih'ti valla onun için artık fb maçlarını izler oldum. helal olsun. Buradan onu 14 yaşında 30 milyar gibi cüzi bir rakama Bucaspor'a satan, hadi sattın diyelim satış sözleşmesine sonraki satıştan pay gibi bir madde koymayan yöneticilerime selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi yeni goruyorum ben de saha dısından saha icine mesale atmak nasıl bir insan aklıdır? hani su futbolda gormedigimiz siddet, teror kalmadı eyvallah. ama bu harbiden insan olarak dogmus birinin yapabilecegi bir sey degil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 of cok iyiymis o ya. seyircisiz oynanan macta seyirci sahaya parasutle havaifisek gonderdi. akillara zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Şunu viyanada yapabilseymişiz zamanında... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bi daha ceza gelirse çok komik olmaz mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 neye istinaden ceza vercekler ki abi yoldan geçen biri sahaya bi şekilde yabancı madde atınca ceza kulübe mi kesiliyor yani :D manyağın biri bomba atsa dışarıdan kulüp cezalı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Dışarıdaki taraftar onları oraya FB yönetimi toplamış, dev ekranlar koyup organizasyon yapmış valla ben olsam ceza verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 taraftar grupları belediyeye başvurup ekran kurdurmuş benim bildiğim yönetimle bi alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 DeathLord said: Dışarıdaki taraftar onları oraya FB yönetimi toplamış, dev ekranlar koyup organizasyon yapmış valla ben olsam ceza verirdim. işte bu yüzden sen orda değilsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk11 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 fenerbağçeye başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Hiç futbolculara laf atmayın ya, canavar gibi kadrosu var FBnin, Samet Aybaba'yla bile yenilmez armada olabilr şu kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ceza gelmesi gündemdeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kendi sahamızda 10 kişilik mahalle takımına çanakkale geçilmez oynadık, hoca denenin yaptığı müdahalelerde selçuk-caner-semih şikeci kavgacı aziz yaptığı binaları da yıksın, bu herifi de alıp sittirip gitsin yeter artık 15 senelik çile yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Livered said: ceza gelmesi gündemdeymiş. ceza meza gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Gelse ne olur gelmese ne olur. Bate dediğin takım kendi kendini eledi net! Sonraki rakip rahat geçer bizi. İzleyip kanser oluruz falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Gözlemci bile açıklama yapmış siz bu olaylardan dolayı ceza aldınız tekrar niye yaptınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 3-5 kurusluk para cezası gelir ancak, guvenlik tedbirleri yetersiz diye o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar