Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 www.konubira.com adresinde çok güzel bir tanıtım animasyonu var, bildireyim dedim
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 izlemiştim daha önce. güzel olmuş. yine şeker mevzusuna dokundurmuşlar çaktırmadan.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 site güzelmiş eve gidince turborgumu alıp geniş geniş izleyeyim
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Yani temiz su bulamazsak bira bulabiliyormusuz içmek için hımm
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 cempostaci said: yine şeker mevzusuna dokundurmuşlar çaktırmadan. ne ki o?
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 efes şekerli muhabbeti çıktı ona değinmişler işte.
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Lithran said: Yani temiz su bulamazsak bira bulabiliyormusuz içmek için hımm
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 cempostaci said: izlemiştim daha önce. güzel olmuş. yine şeker mevzusuna dokundurmuşlar çaktırmadan. +1
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 cempostaci said: efes şekerli muhabbeti çıktı ona değinmişler işte. evet şekerli.. hatta hükümete yalakalık olsun diye glikoz şurubu kullanmaya başladı oda biraz tadını normal biralara çekti ama mide ağrıtıyo
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bir teori vardı hatta belgeseli falan var, yerleşik hayata geçme sebebinin bira olduğundan ortaçağda falan suyla bulaşan bütün hastalıklardan bira içerek korunmaktan (yapılırken kaynatıldığı için) ilk soğutma sistemlerinin ve fabrikaların bira için kurulduğundan bahsediyordu
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 E su yerine neasıl bira tüketmiş ki insanlar, alkollü su vücutta tutulmuyo ki
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ekmek said: Bir teori vardı hatta belgeseli falan var, yerleşik hayata geçme sebebinin bira olduğundan ortaçağda falan suyla bulaşan bütün hastalıklardan bira içerek korunmaktan (yapılırken kaynatıldığı için) ilk soğutma sistemlerinin ve fabrikaların bira için kurulduğundan bahsediyordu burada da bahsetmiş o kısımdan.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 hah evet o adını unutmuştum baya eğlenceli bişey izleyin.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 adam gibi çıkıp "bira bu kapağın altındadır" dedikleri günleri bırakıp "işte size popüler mankenlerden birini kiraladık" reklamlarına yöneldiklerinden beri ilgilenmiyorum efesle. zaten tadı da bozuldu diyorlar. bomonti ve tuborg gold, güzel.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bone said: adam gibi çıkıp "bira bu kapağın altındadır" dedikleri günleri bırakıp "işte size popüler mankenlerden birini kiraladık" reklamlarına yöneldiklerinden beri ilgilenmiyorum efesle. zaten tadı da bozuldu diyorlar. bomonti ve tuborg gold, güzel. İngiliz kraliyet biraları hakkındaki düşüncelerin nedir peki ? oyunlarda içtiklerin değil bu arada. onlar saylanmaz.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 çok iyiler, sana da tavsiye ederim: http://i.imgur.com/vMVhcvj.jpg
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tişört hediyeleri bitmiş baştan söylese ya adres yazdım o kadar
jagd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 O zaman bira göbeği denen şeyin sebebi ne ? Nigger_of_the_sand said: E su yerine neasıl bira tüketmiş ki insanlar, alkollü su vücutta tutulmuyo ki
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 E bira içince o kadar tuvalete gidiyoruz, çok içince susama hissi ve hangover oluyo. Göbek içindeki tahıl ve şekerden dolayıdır heralde ne bilim
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Sümerlerde Bira tanrıçası bulunuyormuş , vay anasını
Öne çıkan mesajlar