Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Δyaş problem değil abosolüt değerler uygunsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 aynen. benim daha kendimden küçük sevgilim olmadı lan. o imza boşuna got milf değil ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Rewendor said: E hani aşkın yaşı yoktu, sınır koydun ama şimdi :P Bi de Hüseyin Üzmez 35 yaşında olsa oluyo muydu yani :D Yaşı yok tabi abi, aşık olsaydı 18 yaşına kadar beklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 hüseyin üzmezi niye sokuyorsun araya fsdf. niyet önemli. benim arkadaşım gidip 40 yaşındaki kadınla evlense KART KADIN aldım demem mesela. mutluysa ne güzel olmuş derim. abuse etmeyeceklerini bilsem 50 yaşındakiyle de evlenmesine bişey demem. ama yaş aralığı artınca düşüncelere birşeyler oluyor, ondan etik değil diyorum. yoksa adam adamsa kadın kadınsa isterse 117 yaşında evlensin sevsin. ha kamış su meselesi var o ayrı birşey tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Vingthor said: aynen. benim daha kendimden küçük sevgilim olmadı lan. o imza boşuna got milf değil ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Para verdiklerin sevgili sayılmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 yaaaa of cevapta yazdım özel mesajdan yazınca buraya niye atmıyo yeaea. aylarca banlı kalmaktan unutmuşuz. bidaha yazmicam aynı şeyi sırf demiş olmak için. bu eli sen kazandın deathlord1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kazanmak dert değil de 1907 ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 dethlort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 detlot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 dot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 .gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 tertip34 said: Kız son sınıf tıp ögrencisi ve özel bi üni.de okuyor , işte bu kızın ev arkadaşı kardeşim 5 günlügüne pasaport çıkartmak için geldim , işte otelde kalacaktım ama ısrar ettiler aynı evdeyiz, kızı ve kardeşimi yemek yemeye götürüyorum hergün ,geziyoruz ancak kız tam kafa dengi yani erkek arkadaşı hayatında 1-2 tane olmuş ve kızın kız arkadaşı bile 2-3 tane , kız anime hayranı çıktı her konuda sohbet ediyoruz ne söylesem gülüyor , ancak kendisinden kücük oldugum icin mesafeli yani , yarın ayrılacagım buradan ancak kıza o kadar alışmışım ki içide buruk bir acı var , çok efkarlandım aşk değil sanki ne bilim kafamızın uyuşmasımı buna sebep oldu bilemiyorum 85li biriyle 8 ay çıktım np 83lüyüm bu arada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 büyük mü 85 li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 DeathLord said: Vingthor said: aynen. benim daha kendimden küçük sevgilim olmadı lan. o imza boşuna got milf değil ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Para verdiklerin sevgili sayılmıyor :) crit gelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/32618994.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 86-87 lilerle çıktım bende (son 2 kız arkadaşım) 82 liyim bende.. bence zor oluyor aga kafa yapısı olarak anlaşamadığınız çok nokta oluyor..birde okumuş kezbansa daha da kötü.. gerçi sende böyle bişey olmaz kız anime falan izliyomuş..dark knight da gelmeyen kız bilirim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sen baya sübyanmışın. ağır sübyanmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Frostbite said: 86-87 lilerle çıktım bende (son 2 kız arkadaşım) 82 liyim bende.. bence zor oluyor aga kafa yapısı olarak anlaşamadığınız çok nokta oluyor..birde okumuş kezbansa daha da kötü.. gerçi sende böyle bişey olmaz kız anime falan izliyomuş..dark knight da gelmeyen kız bilirim ben.. dark knighta gelmeyen kizla senin ne isin var. cok yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 aşkın yaşı yok diyonuz, sonra 18 yaşına kadar beklesin diyonuz, 20-22den fazla olmaz diyonuz, e hangisi doğru o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 adam 30 kusur yasina gelmis hala kizlari dark knighta geliyor gelmiyor diye siniflandiriyor sdfdsf. 82li olduguna emin misin abi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Vingthor said: sen baya sübyanmışın. ağır sübyanmışın abi ben geç okudum,sonradan okudum etrafım da hep 86 lılar vardı ne yapıyım yani? abi olay dark knight da gidelim gidmeyelim değil..film hakkında zerre bilgisi yokken "bu film çok saçma yeaa,çoçukça demesi/leri" ama agucuk gugucuk hareketlerle "aşkiim şu film romantik-komediymiş gidelim mi neolur demeleri" yani bence kızların çoğu peşin hükümlüdür ve ben pek hazzetmem bu tiplerden olay budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ben hak veriyorum adama. Dark Knight'a gelip gelmemesi gayet kritik. Ondan sonra sınıflandırmicam derken kendini Twilight'ta 50 shadeste bulursun her sinemaya gidişte, görürüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Rewendor said: aşkın yaşı yok diyonuz, sonra 18 yaşına kadar beklesin diyonuz, 20-22den fazla olmaz diyonuz, e hangisi doğru o zaman? 20den sonra askin yasi yok. 15-18 arasi iki taraf da ayni aralikta olmai. 10-15 arasi maksimum yas farki 1 olmali. 10 yasindan once avrupali gevur bile cikmiyo zaten. 18-20 arasi belirsiz bolge. oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 22 yasinda litvanyali kiz arkadasim vardi. pismanmiyim hayir hic olmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ardeth said: Rewendor said: aşkın yaşı yok diyonuz, sonra 18 yaşına kadar beklesin diyonuz, 20-22den fazla olmaz diyonuz, e hangisi doğru o zaman? 20den sonra askin yasi yok. 15-18 arasi iki taraf da ayni aralikta olmai. 10-15 arasi maksimum yas farki 1 olmali. 10 yasindan once avrupali gevur bile cikmiyo zaten. 18-20 arasi belirsiz bolge. oldu mu Adam çoklu fonskiyon yaptı. Bilimsel adamın hali başka tabii :P 20den sonra yaşı yok biraz eski moda bence. Günümüzde rahat koşullarda büyük şehirde 27-28'ine kadar çocuk kalıyor insanlar, pek olgunlaşmıyor. 20-27 arası 4 yaş koysan daha düzenli bi fonksiyon olur. Tabii her ekleme aşkın yaşı yok lafına başka bir balta darbesi oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar