Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıza aşıkmı oldum acaba

tertip34

Öne çıkan mesajlar

hüseyin üzmezi niye sokuyorsun araya fsdf. niyet önemli. benim arkadaşım gidip 40 yaşındaki kadınla evlense KART KADIN aldım demem mesela. mutluysa ne güzel olmuş derim.

abuse etmeyeceklerini bilsem 50 yaşındakiyle de evlenmesine bişey demem. ama yaş aralığı artınca düşüncelere birşeyler oluyor, ondan etik değil diyorum.

yoksa adam adamsa kadın kadınsa isterse 117 yaşında evlensin sevsin. ha kamış su meselesi var o ayrı birşey tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

tertip34 said:

Kız son sınıf tıp ögrencisi ve özel bi üni.de okuyor , işte bu kızın ev arkadaşı kardeşim 5 günlügüne pasaport çıkartmak için geldim , işte otelde kalacaktım ama ısrar ettiler aynı evdeyiz, kızı ve kardeşimi yemek yemeye götürüyorum hergün ,geziyoruz ancak kız tam kafa dengi yani erkek arkadaşı hayatında 1-2 tane olmuş ve kızın kız arkadaşı bile 2-3 tane , kız anime hayranı çıktı her konuda sohbet ediyoruz ne söylesem gülüyor , ancak kendisinden kücük oldugum icin mesafeli yani , yarın ayrılacagım buradan ancak kıza o kadar alışmışım ki içide buruk bir acı var , çok efkarlandım aşk değil sanki ne bilim kafamızın uyuşmasımı buna sebep oldu bilemiyorum

85li biriyle 8 ay çıktım np 83lüyüm bu arada :(
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

86-87 lilerle çıktım bende (son 2 kız arkadaşım) 82 liyim bende..
bence zor oluyor aga kafa yapısı olarak anlaşamadığınız çok nokta oluyor..birde okumuş kezbansa daha da kötü..
gerçi sende böyle bişey olmaz kız anime falan izliyomuş..dark knight da gelmeyen kız bilirim ben..

dark knighta gelmeyen kizla senin ne isin var. cok yazik.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

sen baya sübyanmışın. ağır sübyanmışın

abi ben geç okudum,sonradan okudum etrafım da hep 86 lılar vardı ne yapıyım yani?

abi olay dark knight da gidelim gidmeyelim değil..film hakkında zerre bilgisi yokken "bu film çok saçma yeaa,çoçukça demesi/leri" ama agucuk gugucuk hareketlerle "aşkiim şu film romantik-komediymiş gidelim mi neolur demeleri"
yani bence kızların çoğu peşin hükümlüdür ve ben pek hazzetmem bu tiplerden olay budur..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

aşkın yaşı yok diyonuz, sonra 18 yaşına kadar beklesin diyonuz, 20-22den fazla olmaz diyonuz, e hangisi doğru o zaman?

20den sonra askin yasi yok. 15-18 arasi iki taraf da ayni aralikta olmai. 10-15 arasi maksimum yas farki 1 olmali. 10 yasindan once avrupali gevur bile cikmiyo zaten. 18-20 arasi belirsiz bolge.

oldu mu
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Rewendor said:

aşkın yaşı yok diyonuz, sonra 18 yaşına kadar beklesin diyonuz, 20-22den fazla olmaz diyonuz, e hangisi doğru o zaman?

20den sonra askin yasi yok. 15-18 arasi iki taraf da ayni aralikta olmai. 10-15 arasi maksimum yas farki 1 olmali. 10 yasindan once avrupali gevur bile cikmiyo zaten. 18-20 arasi belirsiz bolge.

oldu mu

Adam çoklu fonskiyon yaptı. Bilimsel adamın hali başka tabii :P

20den sonra yaşı yok biraz eski moda bence. Günümüzde rahat koşullarda büyük şehirde 27-28'ine kadar çocuk kalıyor insanlar, pek olgunlaşmıyor. 20-27 arası 4 yaş koysan daha düzenli bi fonksiyon olur.

Tabii her ekleme aşkın yaşı yok lafına başka bir balta darbesi oluyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...