Magnum Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Aryacığımı merak ettiğim için okuyacağım, çok fena spoilerlar yedim ve meraktan ölüyorum. Normalde dizisini izler (öyle hastası değildim) beklerdim ama Arya ayrı. Bu sebeple kitaplarını alıp okumak istiyorum, sıfırlarına da o kadar çok para vermek istemiyorum açıkcası. (gerçi dnrda şu an indirim ile 20tl ye alabiliyoruz ilk kitabı ama) Neyse, tüm seriyi almaya param yeteceğini sanmıyorum şu an için. (tabi çok iyi bi fiyat vermezseniz eheh) Taht oyunları olan ilk kitap yeterlidir, kitabı bitirince ve param olunca uplar diğer kitapların arayışına girebilirim. (Epsilon'un olan kitaplar tercihimdir) tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 arkadaşa verdim bende keşke görseydim bunu önce yazsaydında :) 3ün 2 si ile 4ün 1i kaldı elimde :p Şeyapsana, hani çok özendirdiğimden flm değilde, korsan al madem beğenirsen kalanını normal olarak edinirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 arya demis süpyancimi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ya korsan olayını ben de düşündüm ama saman kağıdına küçüklükten kalma bi antipatim var. (eskiden ailem, daktilo ile çalışılan dönemlerde, getirirlerdi eve ve onu kullanmamı isterlerdi hep müsvedde olarak. ne yazı yazabilirdim ne resim çizebilirdim, hep de yırtılır delinirdi. o yüzden önyargılıyım hala saman kağıdına ehuhe) Arya'yı seviyoruz dediysek dühûl edicez demedik yahu, ne sübyancılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 istanbuldaysan vereyim okuyup bitirince geri ver ilk2 kitap türkçe var sadece epsilon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Teşekkür ederim çok güzel teklif ama ben Samsundayım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sor anlatalim, gerek yok kitaba. ya da wikiden oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Pedofili detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://4.bp.blogspot.com/-HkT21Eh-hPw/UH2pYwxthiI/AAAAAAAAIyk/6UYhfVTzH4M/s1600/paedofinder_general_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 saman kağıdı olmayan korsanlar var abi araman lazım ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ben de arıyorum temiz kitaplara tüm set olarak talibim. ilk teklifi konuyu açana yaparsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yok di mi kimse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 d&r'da 15tl la kitap korsan alsanız alsanız 8-10 lira fiyat çeker adamlar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 korsanla falan uğraşmadan 2. el kitap satan kitapçılar oluyo baya ucuz genelde ordan alıp okuyabilirsin bence. edit, o değilde 30 tl tek kitap ne lan lol, ingilizcesi 4 tanesi 21 dolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 çünkü ülkemizdeki yayın evleri kan emini 5 kuruş etmeyen berbat yerler. 30 liraya kitabı satılan yazar da dağlar dağlar kazanmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 korsan olayına karşı değilim, saman kağıdı olmayan bulursam onu da alırım lakin ilk mesajda belirttiğim gibi çok hastası olduğum bi seri değil, o yüzden sıfırına o kadar para vermek istemiyorum. Ve ben Samsun gibi bi yerde ikamet ediyorum. Sahaf, ikinci el kitapçı falan pek yok. Olanlara da sordum ama cevap olumsuz. (oralar bile sıfırını satmaya zorluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kütüphane falan yokmu samsunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Büyük kütüphanelerin sistemlerinde arattım ama yok. (en azından ben bulamadım). Belediye kütüphanelerine ise bakmadım. (aratmadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Tanıdığın olsa onlara aldırırdın herhalde ama buradan biri kitapları alıp fişiyle sana yollarsa sen de parayı hesaba yatırabilirsin. Yoksa e-kitap. Gözlerini çok yorar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 e-kitaba da razıyım ama yok ya. bi tane buldum, o da fotoğrafını çekip yollamış sayfaların. baya zorlanıyorum okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Game of Thrones, A – George R. R. Martin var bende ibooks ta yollayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar