Gizli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 genital bölge kıllarını kısa süre önce kesmiştim.yaklaşık 2 gün önce.bugün farkettim ki 1 yada 2 mmlik kızarık bir kabartı oluşmuş ve dokununca hafif acıyor sabunladım ve bepanthen sürdüm. kıl dönmesi mi olmuştur? ve hayır kesinlikle deriyi kesmediğime eminim mikrop kapmış olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 tahriş olmuştur. olur arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kıl dönmesi 2 günde olmaz, daha önceden aynı bölgede bir sorun yoksa, tahriş olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bu ilk defa mı başına geliyor ? hayır bana o anlattığın olay hep oluyo da,rahat ol kesinlikle kıl dönmesi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sivilcedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 13 yaşında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 12 yaşında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 11 yaşında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 öptür geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 tıraşladıktan sonra kıllardan biri içeri girmiş orada büyümeye başlamıştır. iyice büyüyünce patlatırsın. bu heyecanla bir de faplatırsın hiç bişeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kılları aldıktan sonra pudralayım kendinizi benden tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hadi herkes şimdi ilk mastürbasyon hikayesini anlatsın bi tane pis adam vardı. orta okulda 5 erkek sınıfta arka sıralara geçip yan yana mastürbasyon yaptığını anlatmıştı. işin garibi birde kalkmış burada cool falan takılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Llama said: kılları aldıktan sonra pudralayım kendinizi benden tavsiye kendimizi mi pudralayalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 keşke benimde genital bölgem olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 evet mis gibi oluyo kaşıntıyı alıyo temizlikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Pewpew said: keşke benimde genital bölgem olsa wot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 wall of text? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/010/334/U-WOT-M8.jpg what'ın ağır british telafuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 cempostaci said: hadi herkes şimdi ilk mastürbasyon hikayesini anlatsın bi tane pis adam vardı. orta okulda 5 erkek sınıfta arka sıralara geçip yan yana mastürbasyon yaptığını anlatmıştı. işin garibi birde kalkmış burada cool falan takılıyordu. ahaha hatırlıyorum bunu ya. Hatta kızları sınıfa kapatıp çıkartıp sallıyorlarmış :D Sıraların üzerie vuruyorlarmış falan. Meslek lisesinin gözü kör olsun biz 40 erkek birbirimize sürttürürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 goldbären said: tıraşladıktan sonra kıllardan biri içeri girmiş orada büyümeye başlamıştır. iyice büyüyünce patlatırsın. bu heyecanla bir de faplatırsın hiç bişeyin kalmaz. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 samaella said: cempostaci said: hadi herkes şimdi ilk mastürbasyon hikayesini anlatsın bi tane pis adam vardı. orta okulda 5 erkek sınıfta arka sıralara geçip yan yana mastürbasyon yaptığını anlatmıştı. işin garibi birde kalkmış burada cool falan takılıyordu. ahaha hatırlıyorum bunu ya. Hatta kızları sınıfa kapatıp çıkartıp sallıyorlarmış :D Sıraların üzerie vuruyorlarmış falan. Meslek lisesinin gözü kör olsun biz 40 erkek birbirimize sürttürürdük. çıkartıp sallıyorlar mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Neyseki caps yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aa evet bi fotosunu çekip versene bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 beyler mega hafıza goldbärenden üstün hizmet. http://forum.paticik.com/read.php?13,3748129,page=2#msg-3748220 SİZ İSTEDİNİZ BİZ GETİRDİK Dartanian said: Ortaokulda 8.sınıfa giderken beden derslerinde erkekler sınıfta soyunuyoduk kızların soyunma odası vardı..Sınıfta soyunduk falan tenefüsün bitme zili çaldı herkes çıktı biz 3 hayvan arkadaş olarak sınıfta kalıp topluca masturbasyon yapalım dedik başladık yapmaya 2dk geçti herşey güzel giderken sınıfta ceketini unutan 1 kız ve onun arkadaşı içeri daldı bizim arkadaşlar arkasını döndü ama ben direk elmdeyken yakalandm birşeyde yapamadım güldüler kaçtılar acaip utanmıştım ya sad smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar