Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kıl dönmesi mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
genital bölge kıllarını kısa süre önce kesmiştim.yaklaşık 2 gün önce.bugün farkettim ki 1 yada 2 mmlik kızarık bir kabartı oluşmuş ve dokununca hafif acıyor
sabunladım ve bepanthen sürdüm.
kıl dönmesi mi olmuştur?

ve hayır kesinlikle deriyi kesmediğime eminim mikrop kapmış olamaz
Mesaj tarihi:
hadi herkes şimdi ilk mastürbasyon hikayesini anlatsın
bi tane pis adam vardı. orta okulda 5 erkek sınıfta arka sıralara geçip yan yana mastürbasyon yaptığını anlatmıştı.
işin garibi birde kalkmış burada cool falan takılıyordu.
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

bi tane pis adam vardı. orta okulda 5 erkek sınıfta arka sıralara geçip yan yana mastürbasyon yaptığını anlatmıştı.

ahaha hatırlıyorum bunu ya. Hatta kızları sınıfa kapatıp çıkartıp sallıyorlarmış :D Sıraların üzerie vuruyorlarmış falan.

Meslek lisesinin gözü kör olsun biz 40 erkek birbirimize sürttürürdük.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

tıraşladıktan sonra kıllardan biri içeri girmiş orada büyümeye başlamıştır. iyice büyüyünce patlatırsın. bu heyecanla bir de faplatırsın hiç bişeyin kalmaz.

sdf
Mesaj tarihi:
samaella said:

cempostaci said:

ahaha hatırlıyorum bunu ya. Hatta kızları sınıfa kapatıp çıkartıp sallıyorlarmış :D Sıraların üzerie vuruyorlarmış falan.

Meslek lisesinin gözü kör olsun biz 40 erkek birbirimize sürttürürdük.

çıkartıp sallıyorlar mı bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
beyler mega hafıza goldbärenden üstün hizmet.

http://forum.paticik.com/read.php?13,3748129,page=2#msg-3748220

SİZ İSTEDİNİZ BİZ GETİRDİK

Dartanian said:

Ortaokulda 8.sınıfa giderken beden derslerinde erkekler sınıfta soyunuyoduk kızların soyunma odası vardı..Sınıfta soyunduk falan tenefüsün bitme zili çaldı herkes çıktı biz 3 hayvan arkadaş olarak sınıfta kalıp topluca masturbasyon yapalım dedik başladık yapmaya 2dk geçti herşey güzel giderken sınıfta ceketini unutan 1 kız ve onun arkadaşı içeri daldı bizim arkadaşlar arkasını döndü ama ben direk elmdeyken yakalandm birşeyde yapamadım güldüler kaçtılar acaip utanmıştım ya sad smiley
  • Yeni Oluştur...