Gizli Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 genital bölge kıllarını kısa süre önce kesmiştim.yaklaşık 2 gün önce.bugün farkettim ki 1 yada 2 mmlik kızarık bir kabartı oluşmuş ve dokununca hafif acıyor sabunladım ve bepanthen sürdüm. kıl dönmesi mi olmuştur? ve hayır kesinlikle deriyi kesmediğime eminim mikrop kapmış olamaz
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kıl dönmesi 2 günde olmaz, daha önceden aynı bölgede bir sorun yoksa, tahriş olmuştur
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bu ilk defa mı başına geliyor ? hayır bana o anlattığın olay hep oluyo da,rahat ol kesinlikle kıl dönmesi değildir
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 tıraşladıktan sonra kıllardan biri içeri girmiş orada büyümeye başlamıştır. iyice büyüyünce patlatırsın. bu heyecanla bir de faplatırsın hiç bişeyin kalmaz.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kılları aldıktan sonra pudralayım kendinizi benden tavsiye
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hadi herkes şimdi ilk mastürbasyon hikayesini anlatsın bi tane pis adam vardı. orta okulda 5 erkek sınıfta arka sıralara geçip yan yana mastürbasyon yaptığını anlatmıştı. işin garibi birde kalkmış burada cool falan takılıyordu.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Llama said: kılları aldıktan sonra pudralayım kendinizi benden tavsiye kendimizi mi pudralayalım ?
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 evet mis gibi oluyo kaşıntıyı alıyo temizlikten sonra
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Pewpew said: keşke benimde genital bölgem olsa wot
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/010/334/U-WOT-M8.jpg what'ın ağır british telafuzu
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 cempostaci said: hadi herkes şimdi ilk mastürbasyon hikayesini anlatsın bi tane pis adam vardı. orta okulda 5 erkek sınıfta arka sıralara geçip yan yana mastürbasyon yaptığını anlatmıştı. işin garibi birde kalkmış burada cool falan takılıyordu. ahaha hatırlıyorum bunu ya. Hatta kızları sınıfa kapatıp çıkartıp sallıyorlarmış :D Sıraların üzerie vuruyorlarmış falan. Meslek lisesinin gözü kör olsun biz 40 erkek birbirimize sürttürürdük.
Nako Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 goldbären said: tıraşladıktan sonra kıllardan biri içeri girmiş orada büyümeye başlamıştır. iyice büyüyünce patlatırsın. bu heyecanla bir de faplatırsın hiç bişeyin kalmaz. sdf
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 samaella said: cempostaci said: hadi herkes şimdi ilk mastürbasyon hikayesini anlatsın bi tane pis adam vardı. orta okulda 5 erkek sınıfta arka sıralara geçip yan yana mastürbasyon yaptığını anlatmıştı. işin garibi birde kalkmış burada cool falan takılıyordu. ahaha hatırlıyorum bunu ya. Hatta kızları sınıfa kapatıp çıkartıp sallıyorlarmış :D Sıraların üzerie vuruyorlarmış falan. Meslek lisesinin gözü kör olsun biz 40 erkek birbirimize sürttürürdük. çıkartıp sallıyorlar mı bilmiyorum.
samaella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aa evet bi fotosunu çekip versene bakalım :D
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 beyler mega hafıza goldbärenden üstün hizmet. http://forum.paticik.com/read.php?13,3748129,page=2#msg-3748220 SİZ İSTEDİNİZ BİZ GETİRDİK Dartanian said: Ortaokulda 8.sınıfa giderken beden derslerinde erkekler sınıfta soyunuyoduk kızların soyunma odası vardı..Sınıfta soyunduk falan tenefüsün bitme zili çaldı herkes çıktı biz 3 hayvan arkadaş olarak sınıfta kalıp topluca masturbasyon yapalım dedik başladık yapmaya 2dk geçti herşey güzel giderken sınıfta ceketini unutan 1 kız ve onun arkadaşı içeri daldı bizim arkadaşlar arkasını döndü ama ben direk elmdeyken yakalandm birşeyde yapamadım güldüler kaçtılar acaip utanmıştım ya sad smiley
Öne çıkan mesajlar