demode Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Selamlar, 55 inç led tv önerebileceğiniz marka ve model var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 demode said: Selamlar, 55 inç led tv önerebileceğiniz marka ve model var mıdır? https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEaUDJiZM9FxMtsRW1WhzuyMs5JW3lMz_yxzvCJtjJXbZ6rKj2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 şimdi birazdan gelecekler ve plazma al diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://www.loewe.tv/uk/products/individual/personalization.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Samsung ES8000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 İncelemeside var, bende 47" ini düşünüyorum. İyi cihaza benziyor F/P olarak. Teknoseyir İncelemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 televizyonlar henüz taşınabilir hale gelmediğinden ötürü taşıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 barnacle said: şimdi birazdan gelecekler ve plazma al diyecekler o zaman Panasonic TX-P55VT50 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Filipis marka bir adet televizyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 o plazma al diyeceklerden biri de benim, 2 ay önce lg marka plazma aldım. 55" dana gibi. İçinde 2 adet aktif 3d gözlük, internete direk wifi ile bağlantı da mevcut. Panasonic görüntü olarak plazma da lg den daha iyi ama onda ne gözlük var ne internet var diye almadım. Gözlüklerin tanesi normalde 130 lira. Lg yi teknosadan 1800 e aldım. Öyle bi ortalığı bulandırım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kaisersoze said: Panasonic görüntü olarak plazma da lg den daha iyi ama onda ne gözlük var ne internet var diye almadım. internet yok diye tv almamak nedir o ayrı mesele de, panasonic'lerin de smart tv özelliği var ve 2 tane gözlük veriyorlar. onu bir not olarak gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 plazma al. PİLAZMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Panasonic çok imba plazmada pionner çekildiğinden beri plazmada 1. panasonic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bone said: kaisersoze said: Panasonic görüntü olarak plazma da lg den daha iyi ama onda ne gözlük var ne internet var diye almadım. internet yok diye tv almamak nedir o ayrı mesele de, panasonic'lerin de smart tv özelliği var ve 2 tane gözlük veriyorlar. onu bir not olarak gireyim. smart olanları ve gözlüklü olanları 2.500 e kadar çıkıyor. internet kısmı da arzla alakalı. hanıma laptop alacağıma içinde internet olan tv almış gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar