Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1800 - 1900 tl bütçe ile çizim bilgisayarı almam gerek tavsiye bekliyorum

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Iyi ram onemli degil. Ram dedigim 50TL'ye takiliyor sonradan. Bakma ona hic. 4 GB alirsin, sonra 8 yaparsin. Bir de bu dediklerin icin GPU gerekmiyor sanirim. Bakiyorum simdi bir sey.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Baktim, Lenovo Z580 al gidip. Baska tercih yok, fiyati da 1700TL kadar Bimeks'de. 2000TL alti i7'lere baktim Vatan ve Bimeks'de; hemencecik tek cozumun bu oldugu belli oluyor.

Uzerine de sonra SSD al ama 120GB mi, 256GB mi yeterli sana bilmiyorum. OCZ, Corsair ya da Sandisk gibi bilinen bir marka oldugu ve yeni cikmis olmadigi (en azindan bir 7-8 aylik olsun) surece sorun yok. En hizlisi ile en yavasi arasindaki hiz farki en agir dosya isinde 2-3 saniye tutar 60-70 saniyenin icinde asiri pahalilarini almadigin surece.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bunu al: http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdx-120g-g25-120gb-extreme-sata-30-ssd-(okuma-550mb--yazma-510mb)/productdetails.aspx?I_ID=58904
Mesaj tarihi:
dizüstü çizim bilgisayarı olmaz çok net 2 gün sonra bu niye yavaşlıyor niye bu kadar ısınıyor diye çığlık atmaya başlarsın ayrıca 15inç ekranda da ne kadar keyifli çizim yapılır ne kadar uzun süreli performansla çizim yapılır tadından yenmez valla 15 inç ekranda daha önce uzun süre çizim yapmadıysan sakın bişi olmaz deme önce o kadar küçük ekranda çizim yap aa evet sorun yok de sonra al.
  • Yeni Oluştur...