Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1800 - 1900 tl bütçe ile çizim bilgisayarı almam gerek tavsiye bekliyorum

chrome

Öne çıkan mesajlar

bizim çizimlerde çözünürlük pek önemli değil. daha çok bir analiz yaptık mı hesap sonuçları için 15 dakika beklememek önemli. i7 istememin sebebi o. bir de 23423565464323 tane nokta içeren bir çizimin içinde gezmemiz gerekebiliyor, onu topluca sürükleyip bir başka yere taşımamız gerekebiliyor. o sırada çok kasılıyor bilgisayar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bimeks hasarli satmiyor neredeyse hic, daha once sorduklarimin hepsi seri sonu yada teshir cikmisti. Ben de bundan onceki dizustumu oyle 300$ ucuza almistim. Bimeks cok iyi bu konuda ama takip etmek gerek.

Ama yanlis okumusum, Antalya'ymis, Ankara degil. Tekrar bakinca gordum simdi. Magazaya telefon et, oyle satis yapabiliyorlar ama bazen. Antalya Özdilek Park.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

bizim çizimlerde çözünürlük pek önemli değil. daha çok bir analiz yaptık mı hesap sonuçları için 15 dakika beklememek önemli. i7 istememin sebebi o. bir de 23423565464323 tane nokta içeren bir çizimin içinde gezmemiz gerekebiliyor, onu topluca sürükleyip bir başka yere taşımamız gerekebiliyor. o sırada çok kasılıyor bilgisayar.

Bol ram, iyi bi SSD ve i7 işlemci aradığın.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

idestatik
autocad
netcad
probina
sap2000
etabs
scia

böyle programlar kullanıyorum. renderlık birşeyim yok. ama 3d modelling var işte

iyide ekrandan bahsetmemişsin ? 15" te çalışabilecekmisin ? 1800 lirayada çoğu çözünürlükleri düşük olur 17" bulsan bile. 2500 e cikman gerek... biraz daha bul para.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...