Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray S.K - FC Schalke 04 ( 20.02.2013 - 21.45 )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

ben biralem'e sordugumu hatırlıyorum ilk macta yahu. iyiymis o zaman cadde yerine biralem'e giderim ben de.

hocu bu arada maça gidemiyoruz bari bornova değil de kordon'da olalım diyorsanız baryum'da ayarladım ben yer. buradan varsa buyrun gelin siz de beraber izleyelim
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

toggie said:

ben biralem'e sordugumu hatırlıyorum ilk macta yahu. iyiymis o zaman cadde yerine biralem'e giderim ben de.

hocu bu arada maça gidemiyoruz bari bornova değil de kordon'da olalım diyorsanız baryum'da ayarladım ben yer. buradan varsa buyrun gelin siz de beraber izleyelim

baryum evde ligtv yokken benim lig maclarını izledigim yer :)
olabilir valla bakiyim arkadaslara gore haber veririm sana 2, 3 ya da 4 kisi olabiliriz.
Mesaj tarihi:
Wyand said:

Drogba yedek diyorlar. Büyük hata. Schalke 04 rahat alır bu halde.

Evet zaten Drogba kazanıcak maçı tek başına. Ya tamam adam iyi futbolcu falan da tek başına maçın kazanılması veya kaybedilmesi anlamına gelmiyor kesinlikle hele ki yerine ligin en çok gol atan futbolcusu oynayacaksa. Abartıda sınır tanımıyoruz gerçekten.
Mesaj tarihi:
Akhisar maçında gördük boşa geçen 60 dakikayı. Höwedes ve Matip'in kucağında erir gider Burak Umut 2'lisi.

Başla Drogba ile, 45 dakikada fişi çek. Akhisara benzemez öyle Şalke. Sıkıştırıverir sen uyurken bir Bastos bir Farfan gözlerin açılıverir.
Mesaj tarihi:
Dogru karar bence yedekte baslamasi. Zaten oyle haldur guldur saldirmaycagiz dengeli baslar ilk yari, ft her yerde diyor gol yemeden yenmemiz lazim diye.

2. Yari drogba boostlar takimi iste. Zaten 90 dklik bi kondisyonu yok, ilk yari bosuna kosturtmanin anlami yok o yuzden.
  • Yeni Oluştur...