toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 biralem'de dsmart yok diye biliyorum. garden nerede tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 garden kahvehane ya okey mokey. alkol yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 gec o zaman. iclerinde en iyi cadde yine. biralem'de dsmart varsa o da iyidir ama ben yok diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 biralem'de var d-smart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bornova sucks ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 @barnacle Luca'da yok d-smart toggie tek ben olsam bornovaya gelirim çok tercih etmesem de fakat zor şimdi. abi aslında en güzel izlenecek yer galatasaray lokali kordon'da, ben İstanbul'a gidemediğim vakit her zaman orda izliyordum geçen sene fakat bu sene askerlik muhabbetti olduğundan girmedik kombineye mal gibi biletsiz kaldım. Lokalin telefonu da iptal olmuş, var mı Alsancak'ta olan bir kordona çıkıp yer ayırtıversin bize sdjfsjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yokmuymuş :( ben de orda izlerim diyodum ya pff. bostanlıda mekan yok cidden. eskiden ümit davala'nın mekanı vardı negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 barnacle tabula rasa ve cerveza'nın arasında kalan tekel var ya bir tane, onun yanında bar+ps cafe gibi takılan bir mekan var. D-smart var orada çok büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 luxoru diyosun da tadilattaydı orası nasıl oldu en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Sinan atla gel manitadan gizli, her türlü sokarız seni bizim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 toggie said: biralem'de dsmart yok diye biliyorum. garden nerede tam olarak? eylüldeki manchester maçını orada izlemiştik son braga maçını da yokluktan garden da izledik eğer yarın yine yokluk çekersek garden yoksa da biralem düşünüyoruz, tabi öncelik az tv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 fatih terim ayar vermiş bazılarına :) başarı tamamen şans işidir. inanmıyorsanız başarısızlara sorun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 khala said: Sinan atla gel manitadan gizli, her türlü sokarız seni bizim oraya. yok olm lan. kaderim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bostanli bogazici restoranda var dsmart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 deniz restaurant olacak sanırım, orda da var. pub tarzı biryer istiyordum lakin almıyorlar d-smart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kahvehanede izleyin lan işte. fakir stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 dostlarkiraathanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 oha var lan site harbiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 pendik saklıbahçe!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Liebe said: pendik saklıbahçe!!! bana da yer ayırtmayı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben biralem'e sordugumu hatırlıyorum ilk macta yahu. iyiymis o zaman cadde yerine biralem'e giderim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 etiler ve bebekte dolmuş yerler lan, sıçtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Rasmon said: dostlarkiraathanesi.com o nasıl site lan sadece üye ol ve giriş yap var. üye olsam mı korktum ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 üye olsan ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 mac yayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar