Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 terimle calisirken gelisemezse daha da hic gelisemez zaten sozlesmesi bitene kadar devam edecek aldigi ucret dusuk. bonservise gomuldu para. emre colaktan yararli her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya amrabat ta kafa yok.nerde ne yapması gerektiğini bilmiyor.hız teknik olması gereken herşey var ama kafa yok adamda. şu haliyle aydın dan hiç bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 edit: wrong topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 İkinci maçta mutlaka uzaktan şutla savunmayı açmalıyız, Schalke'nin kondisyon baya sağlam 90 dakika oyundan kopmadan gerek alan gerek adam adama savunma yapacaklar. Defansı biraz açmak lazım. Melo, Selçuk,Hamit, Sneijder, Drogba gibi adamların var. Bayern, Schalke'ye karşı Schwein-Kroos çıkıp ezdi mesela uzaktan şut deneyip Höwedes ve Matip'i açarak, arkadan Müller ve Mandzukic'i baya kaçırdı. Ha yine de dünkü oyun açısından konuşmak gerekirse bile defans arkasına atılan toplarla rahat 3-4 pozisyon bulduk, daha düzgün bir zeminde sandığımız kadar kaos senaryosu olmadan eleyeceğimizi tahmin ediyorum. En kötü gollü beraberlike atlarız turu, çünkü her türlü golümüz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Schalke'nin twitter hesabını aylardır takip ediyorum, dünden öncesine kadar bu tepetaklak dönemlerinde atılan tweet sayısı 3 ayda en fazla 100'dür. Sırf dün 50 adet tweet atmışlar, resmen Alman basınında ve S04 taraftarında yankısı olayın güzel futbol ve şanlı beraberlik. Galatasaray bu eşleşmede kesinlikle büyük takım hüvviyetinde, bu bizi malesef bozuyor. Underdog olarak çıkmak lazım böyle maçlara, deplasman maçında da muhtemelen baskı ibresi bize kayacak, tempoyu ayarlamak lazım. Bu arada adamlar ölümüne çirkefe yattı, Bundesliga'nın İngiliz takımı derler S04'e resmen saçmasapan haberler yayınlanıyor Almancam izin verdiği derecede izliyorum. Drogba'nın lisansının kesin olarak olmadığına inandıklarını belirtiyor klüp avukatı , ayrıca ismini vermedikleri bir gurbetçi futbolcuyla anlaştık fakat Galatasaray bu transferde manipülasyon yarattı diyorlar ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bizim taktiksel anlayış kötüydü dün bence. çok kopuktu oyuncular. hiç bi organizasyon göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ben maçın heyecanından zemine çok takılamadım da, özetleri izleyince şok oldum. Farfan ve Bastos'u da en az bizim Sneijder'i veya Selçuk'u bozduğu kadar bozmuştur muhtemelen fakat iki takoz önliberosu baskı da yemeyince (Neden yapılmadı aklım almıyor) hayatlarının topunu oynadı. Defansları belli, orta sahaları belli. Gerçekten Almanya'da güzel zeminde tokatlamazsak yazık ki ne yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi maç sırasında bi beş kere zemini gösterdi. yayın bozuktu galiba? adamları pek etkilemedi zemin ama adamlar gene içeri katedip durdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 '' Geçen sene de Almanlar erkenden seviniyordu. Taa ki 90. dakikada atılan golle Şampiyonlar Ligi kupasını verdikleri zamana kadar. '' Didier Drogba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ahah ayni seyi yaparsa bi de simdi uuuvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Malaga vs Porto'nun yenenini geçtikten sonra Bayernle eşleşirse tt arenada 5 tane atınca bayern yine söler aynısını.. Önden sevinmesin almanlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 o dedigin olursa 10 yesek de koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yok abi bu alman takımları ezelden beridir bizim takımlara ters geliyor. turdan zerre umudum yok=/ ama hep destek tam destek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Eternal said: Malaga vs Porto'nun yenenini geçtikten sonra Bayernle eşleşirse tt arenada 5 tane atınca bayern yine söler aynısını.. Önden sevinmesin almanlar diye. Senin rüyan bu galiba ama valla ben buna okeyim :) biz yarı finale çıkalım da orda Bayern'den 5 değil 6 yiyelim hiç dert değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bayern bize 5 atamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 canımslar hemen nası kabul ediyolar lan sufhsd ilk bi şalkeyi geçinde hayırlısıyla ilersine ayarlarız bişeyler =P benim dediklerim çıkar dünkü maçada Sıfır demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 şalke kim olm ya silker atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 eleniyosak yarı finalde elenelim tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 drogba el kol hareketleri falan bir ara orkestra şefi gibiydi ehueh böyle giderse tam bir "reyiz" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 aynen, bi de burak'i dover yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu arada dany dün yine baya iyiydi aslında. ama orada melo ile konuşmadılar, adam melo'ya indirdi melo alsın diye, melo da buna bıraktı. anlaşmazlık oldu yani. bu tarz hatalar yapmaya açık bi adam dany kabul ediyorum ama golü sırf ona yıkmak ayıp olur, hele dün hayvan gibi (97 tane falan) atak kesmişken ve kritik müdahalede bulunmuşken tek başına. mesela golde semih'in hatası var diyemeyiz ama maldonado gibi üstüne koşmak yerine hafif mesafeyi koruyarak geri koşsaydı belki de o pası geçirmeyecekti. adamın üstüne koşunca direk GG oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 aynen onu düşünmüştüm bende. herif belki şuta zorlancaktı musli çıkarcaktı. wet dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 defans 4lusunun ortak hatasi, ama sebep dany. o kadar ilerde zaten ne isin var, topa yakin adam varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Drogba her kaliteli yabancı gibi takımdakilere kornerde durulcak yerleri gösteriyor, Van Hoojdonkla Carlosta yapardı bunu, adamlar cidden eğitiyor etrafını örtmen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Dün Melo bu seneki ortalamasına göre iyi oynadı ama golde hata arıyorsanız tamamen Melo'nun hatası ve bu Dany ile anlaşamadığı için değil sadece. Melo isteseydi peşinden koşabilirdi golü atan adamın rahatlıkla sonuçta Farfan değil Jonas koşan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar