Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray S.K - FC Schalke 04 ( 20.02.2013 - 21.45 )

valequenta

Öne çıkan mesajlar

İkinci maçta mutlaka uzaktan şutla savunmayı açmalıyız, Schalke'nin kondisyon baya sağlam 90 dakika oyundan kopmadan gerek alan gerek adam adama savunma yapacaklar. Defansı biraz açmak lazım. Melo, Selçuk,Hamit, Sneijder, Drogba gibi adamların var.

Bayern, Schalke'ye karşı Schwein-Kroos çıkıp ezdi mesela uzaktan şut deneyip Höwedes ve Matip'i açarak, arkadan Müller ve Mandzukic'i baya kaçırdı. Ha yine de dünkü oyun açısından konuşmak gerekirse bile defans arkasına atılan toplarla rahat 3-4 pozisyon bulduk, daha düzgün bir zeminde sandığımız kadar kaos senaryosu olmadan eleyeceğimizi tahmin ediyorum. En kötü gollü beraberlike atlarız turu, çünkü her türlü golümüz var
Sosyal ağlarda paylaş

Schalke'nin twitter hesabını aylardır takip ediyorum, dünden öncesine kadar bu tepetaklak dönemlerinde atılan tweet sayısı 3 ayda en fazla 100'dür.

Sırf dün 50 adet tweet atmışlar, resmen Alman basınında ve S04 taraftarında yankısı olayın güzel futbol ve şanlı beraberlik. Galatasaray bu eşleşmede kesinlikle büyük takım hüvviyetinde, bu bizi malesef bozuyor. Underdog olarak çıkmak lazım böyle maçlara, deplasman maçında da muhtemelen baskı ibresi bize kayacak, tempoyu ayarlamak lazım.

Bu arada adamlar ölümüne çirkefe yattı, Bundesliga'nın İngiliz takımı derler S04'e resmen saçmasapan haberler yayınlanıyor Almancam izin verdiği derecede izliyorum. Drogba'nın lisansının kesin olarak olmadığına inandıklarını belirtiyor klüp avukatı , ayrıca ismini vermedikleri bir gurbetçi futbolcuyla anlaştık fakat Galatasaray bu transferde manipülasyon yarattı diyorlar ahahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

ben maçın heyecanından zemine çok takılamadım da, özetleri izleyince şok oldum.

Farfan ve Bastos'u da en az bizim Sneijder'i veya Selçuk'u bozduğu kadar bozmuştur muhtemelen fakat iki takoz önliberosu baskı da yemeyince (Neden yapılmadı aklım almıyor) hayatlarının topunu oynadı. Defansları belli, orta sahaları belli. Gerçekten Almanya'da güzel zeminde tokatlamazsak yazık ki ne yazık
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada dany dün yine baya iyiydi aslında. ama orada melo ile konuşmadılar, adam melo'ya indirdi melo alsın diye, melo da buna bıraktı. anlaşmazlık oldu yani. bu tarz hatalar yapmaya açık bi adam dany kabul ediyorum ama golü sırf ona yıkmak ayıp olur, hele dün hayvan gibi (97 tane falan) atak kesmişken ve kritik müdahalede bulunmuşken tek başına.

mesela golde semih'in hatası var diyemeyiz ama maldonado gibi üstüne koşmak yerine hafif mesafeyi koruyarak geri koşsaydı belki de o pası geçirmeyecekti. adamın üstüne koşunca direk GG oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...