Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün istifa ettim

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

Rewendor said:

e başka iş bulmadan istifa ettiysen halt etmişsin ama. 2 ay iş arasaydın, hem boşta kalmazdın hem de yeni işinde "ben zaten çalışıyorum" diye bi koz olurdu elinde, daha iyi şartları kabul ettirirdin.

:)))) en güzel tarafı da o...
devamı yarın ;)

Haa, iyi o zaman, hayırlı olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Yeter lan!!! dedim işin özeti...Önümüzdeki maçlara bakacağız...Bugün itibariyle bitirdim lan bu işi...Emeğin en yüce değer olduğunu bilmeyen,anlamayan,anlayamayacak olan adamlara emeğimi daha fazla kullandırtmadım,sömürtmedim. Bakalım ne olacak?

sırada

http://i.imgur.com/ze8QspY.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi dostlarınız olsun. içimde ne fırtınalar koptu kaç zamandır ve bugün bastım istifayı. gün boyu rahatsızdım,akşam dostlar ama harbi dostlarla bir akşam yemeği,yeşil efenin dibini gördük...şimdi de hatundan izin aldım ve çorluda arkadaşlarla beraberim. geym of tırons var e2de. ve bir de ben söyleyeyim, iyi dost edinin, gerisinin dibine vurun...bu hayatta 1 tane iyi dostunuz olsun, 1 milyonu çöpe atın. bu gece bunu bir kez daha anladım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam hem ulusalcı
hem game of thrones biliyor
hem eski adam rakıyla candostla falan takılıyor
dünyayı geziyor
geliyor burada yaş ortalaması kendinden 10 yaş küçük bir forumda sürekli didişiyor milletle
değişik değişik ülkelere gidiyor.

değişik adamsın çetintaş abi. ve durgun akardı don daki gregor gibisin
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse yatayım ben. Yarın 6:15 de kalkıcam duş traş vs 6:50 de evden çıkıcam. 7:05 de servise binicem, serviste biraz ipadden dizi izleyip biraz uyuklıcam, 7:55 de şirkette olucam, gidip kahvaltı için küçük sandviçlerden veya meyveli yoğurt alıcam. Sonra 8:05 de masama oturup bilgisayarımı açıcam. O yüzden uyumak lazım. İyi geceler, hayırlısı olsun çetintaş.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Neyse yatayım ben. Yarın 6:15 de kalkıcam duş traş vs 6:50 de evden çıkıcam. 7:05 de servise binicem, serviste biraz ipadden dizi izleyip biraz uyuklıcam, 7:55 de şirkette olucam, gidip kahvaltı için küçük sandviçlerden veya meyveli yoğurt alıcam. Sonra 8:05 de masama oturup bilgisayarımı açıcam. O yüzden uyumak lazım. İyi geceler, hayırlısı olsun çetintaş.

sağol speys...huzurlu işler dilerim. ben son 16 ay 15 günde çok az gördüm doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

istabul trafiği zor tabi.. izmirde bu söylediğin hayatı ancak tatil beldesinde yaşayıp şehirde çalışan biri sürdürür. ki o adam da neşenin keyfin son raddesindedir. hey gidi güzel şehrim benim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...