KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 @cipet...eyvallah. @akila...sana da eyvallah gözüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 KuddusiMavra said: Rewendor said: e başka iş bulmadan istifa ettiysen halt etmişsin ama. 2 ay iş arasaydın, hem boşta kalmazdın hem de yeni işinde "ben zaten çalışıyorum" diye bi koz olurdu elinde, daha iyi şartları kabul ettirirdin. :)))) en güzel tarafı da o... devamı yarın ;) Haa, iyi o zaman, hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Sparkcaster said: sipeyskeyk said: Keşke çalışmasak. Keşke yarın 6 da kalkacağımı bilerek uyumasam, keşke ondan sonra da hep 6 da kalkacağımı bilmesem. İyi yapmışsın, biraz yaşadığını anlarsın. kıyamam kiyan kiyiyo kardes, eppek aslanin gotune dayandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 imamizer said: akşama kadar konu açar şimdi.. chrome said: evet lan çok pis sıçtık. Catze said: Bir kac gun forumda takil abi, dayanamayip pati halki sana yeni isini bulur bence. bunları demeye geldiydim yerime yazanlara respect (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Çetin abi forumun canına okumanı bekliyorum senden ,acımak yok tamammı? Anlaştıkmı? Sdsddsddds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 biz aslında seviyoruz çetintaşı ama. forumun gülü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 forumun kolluk kuvvetleri TSKdan beter, rahat rahat sicilabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 KuddusiMavra said: Yeter lan!!! dedim işin özeti...Önümüzdeki maçlara bakacağız...Bugün itibariyle bitirdim lan bu işi...Emeğin en yüce değer olduğunu bilmeyen,anlamayan,anlayamayacak olan adamlara emeğimi daha fazla kullandırtmadım,sömürtmedim. Bakalım ne olacak? sırada http://i.imgur.com/ze8QspY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 çok iyi dostlarınız olsun. içimde ne fırtınalar koptu kaç zamandır ve bugün bastım istifayı. gün boyu rahatsızdım,akşam dostlar ama harbi dostlarla bir akşam yemeği,yeşil efenin dibini gördük...şimdi de hatundan izin aldım ve çorluda arkadaşlarla beraberim. geym of tırons var e2de. ve bir de ben söyleyeyim, iyi dost edinin, gerisinin dibine vurun...bu hayatta 1 tane iyi dostunuz olsun, 1 milyonu çöpe atın. bu gece bunu bir kez daha anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 eyvah işsizde kaldı bu şimdi bütün gün topik açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aquila said: forumun kolluk kuvvetleri TSKdan beter, rahat rahat sicilabiliyo. lan ne kıskanıyorsun beni şerefsizim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 iarwain said: eyvah işsizde kaldı bu şimdi bütün gün topik açar. http://i.imgur.com/8u367GD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 valla iyi geziyodun meziyodun ama gittigin yerler cok da iyi degildi, tabi bi de ailesi olan adama zor surekli bi yerlere gitmek, bi yerden sonra kendisi de bayar surekli turistlikten heralde. hayirlisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi adam hem ulusalcı hem game of thrones biliyor hem eski adam rakıyla candostla falan takılıyor dünyayı geziyor geliyor burada yaş ortalaması kendinden 10 yaş küçük bir forumda sürekli didişiyor milletle değişik değişik ülkelere gidiyor. değişik adamsın çetintaş abi. ve durgun akardı don daki gregor gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Abi CV ni yollasana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 KuddusiMavra said: aquila said: forumun kolluk kuvvetleri TSKdan beter, rahat rahat sicilabiliyo. lan ne kıskanıyorsun beni şerefsizim. B)- valla gezerken imrenmiyo degildim ama simdi butun albenin gitti asdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 İyi adam iyi ,3 saat konuşup da bir konuyu en son trollemediğiniz tarihi söylermisiniz? Çetin abide öyle delikanlı bir adam işte,kaypak değil en azından! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Neyse yatayım ben. Yarın 6:15 de kalkıcam duş traş vs 6:50 de evden çıkıcam. 7:05 de servise binicem, serviste biraz ipadden dizi izleyip biraz uyuklıcam, 7:55 de şirkette olucam, gidip kahvaltı için küçük sandviçlerden veya meyveli yoğurt alıcam. Sonra 8:05 de masama oturup bilgisayarımı açıcam. O yüzden uyumak lazım. İyi geceler, hayırlısı olsun çetintaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aquila said: valla iyi geziyodun meziyodun ama gittigin yerler cok da iyi degildi, tabi bi de ailesi olan adama zor surekli bi yerlere gitmek, bi yerden sonra kendisi de bayar surekli turistlikten heralde. hayirlisi olsun. sağol kardeşim. aynen dediğin gibi. çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sipeyskeyk said: Neyse yatayım ben. Yarın 6:15 de kalkıcam duş traş vs 6:50 de evden çıkıcam. 7:05 de servise binicem, serviste biraz ipadden dizi izleyip biraz uyuklıcam, 7:55 de şirkette olucam, gidip kahvaltı için küçük sandviçlerden veya meyveli yoğurt alıcam. Sonra 8:05 de masama oturup bilgisayarımı açıcam. O yüzden uyumak lazım. İyi geceler, hayırlısı olsun çetintaş. sağol speys...huzurlu işler dilerim. ben son 16 ay 15 günde çok az gördüm doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aquila said: yarin da forumu birak. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 chrome said: biz aslında seviyoruz çetintaşı ama. forumun gülü o. sağol gülüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sipeyskeyk said: Neyse yatayım ben. Yarın 6:15 de kalkıcam duş traş vs 6:50 de evden çıkıcam. 7:05 de servise binicem, serviste biraz ipadden dizi izleyip biraz uyuklıcam, 7:55 de şirkette olucam, gidip kahvaltı için küçük sandviçlerden veya meyveli yoğurt alıcam. Sonra 8:05 de masama oturup bilgisayarımı açıcam. O yüzden uyumak lazım. İyi geceler, hayırlısı olsun çetintaş. istabul trafiği zor tabi.. izmirde bu söylediğin hayatı ancak tatil beldesinde yaşayıp şehirde çalışan biri sürdürür. ki o adam da neşenin keyfin son raddesindedir. hey gidi güzel şehrim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yoo torbalıda falan ya da manisada çalışıyosan öyle oluyor hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar