chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 içerliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 doktor düzeltememiştir onu hazır kırıkken ameliyat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 böyle oturtabildi mi peki? sdf http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AfUSaF-hpVk#t=50s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 before/after pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 o tampon cıkarken cok daha kötüsüne hazırlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 acilde kbbciye veya estetik cerraha denk gelmemişsindir sanırım,bi de polikliniğe git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Dendi mi bilmiyorum ama acinin bugunu o tikilan tamponlar cikarilirken yasayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 supriz olsun diye dememistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paticik dövüş sanatları uzmanı Sensei Xunn eğitsin seni biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben bayılıyodum az daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 o tamponların cıkısı bildiğin total recall. hatta total recall az bile. bildiğin burnundan ölüm yok edicisi cıkarıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Archangel_ said: acilde kbbciye veya estetik cerraha denk gelmemişsindir sanırım,bi de polikliniğe git tişikkirler sipirmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kayıt saati 19:38 burun kırılması: 19:49 sanırım kavga paticik yüzünden çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 @ saeros; güzel tespit :D bu arada, o tamponlar çıktıktan sonra burna sıvı adrenalin de basarlarsa acıyı gör sen =) not: acıbademde burun kanamaya devam ettiği için "sana sıvı adrenalin vereceğiz şimdi" diyerek bir sıvı sıkmışlardı. bu benim bilgim. doğru mu sıkılan adrenalin mi başka birşey mi bilen söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hayret dasaa komik post atmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Siz acı görmemişsiniz, esas acı o tamponlar çıktıktan sonra kalan ödemlerin vakumlanması. Normal kırıklarda o işlem yok sanırım sdf Mindflayerlar beyin emerken gnomelar nasıl hissediyor anladıydım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aaa evet. vakumlamayı unutmuşum ben. o da feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 geçmiş olsun böylece çok iyi kafa atma skili kazanmış oldun, tebrikz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben yeni burun ameliyatı oldum konkolarımın kesip geri kalanı kazıyıp daglatılar. Tambon çıkarmanın açıcı inanılmazdı. Vakumlama ve temizlik ve pansuman için gidiyorum. O vakum davası nedir öyle beynimi emiyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar