GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 vibram daha çok dağcılar için uzun ömürlü dayanıklı sağlam taban olduğunu biliyordum ama kendi ürünleride varmış özellikle bu beş parmak ürünleri dikkatimi çekti kullanan bilgisi olan varmı satış yeri varmı türkiyede ?vibram fivefingers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bende var, acaip gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 az kaldı saldırmak üzereydim gittiydi gene paralar desene :D resimlere bakınca insana sanki çok rahat, daha fazla performanslı normal spor ürünlerden farkı olucakmış gibi his yaratıyo öyle değilmidir yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Giyip denedim ben, rezalet bir his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Tırmanırken falan işe yarar belki. Ya da trekkingde. görünüşü gıcık bi kere ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi ayakkabıyı falan giyip denemeden nasıl alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Laorx said: ben de var, acaip gereksiz. de bitisik. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 tüylü bir ceketle iyi olabilir belki hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Denize girerken giyilenlerden değil mi bu ya? Öyleyse alayım bi tane değilse onlara link var mı sevabına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bence, bunun tek ise yariyani su sporlari icin olani veya boyle mercanin,deniz kestanesinin oldugu yerler icin ideal(tabi o is icin 20-30 tl'lik lastik ayakkabilar var sirf denizde yurumek icin almak sacma olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yok abi deniz tuzu ve güneş haşat ediyo, lastik yada plastik lazım o iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 İğrenç gözüküyor off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 iğrenç değil mi bunlar ya nasıl giyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar