Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efe 5 Yillik

di

Öne çıkan mesajlar

Abi bence hiç girme böyle altın rengi falan. Tekirdağ Altın Seri bence de en giderlisi, ya o ya da şu Yeni Rakı'nın 45'liği. Şu dünyaca ünlü gurme Anthony Bourdain bile düz rakı içip havaya girmişti.

O değil de bana bundan bulun ya. Hatta illa Türk işi olsun diye bi şart yoksa sana da bu gidebilir abi

http://www.extravaganzi.com/wp-content/uploads/2012/10/Jack-Daniels-Special-Tribute-Bottle-for-Frank-Sinatra-2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
en son viskiler konusunda bi konu açıldığında kendini ilah gören bi arkadaşım Islay malt olan bir viskiyle Highland malt olan bir viskinin kalitesini kıyaslamıştı. ondan beridir kimseyle viski konusunda konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum. zaten biliyorsanız kalitelisini de içiyorsunuzdur ve o kadarı da yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

regionlar kiyaslanmaz, distiller lar kiyaslanir. Regionlar karakteri, distiller lar kattiklari taddan sorumlu.

dolayisiyla islay ile highland bolgelerinden viskiler kiyaslanir , niye kiyaslanmasin.

onu diyorum işte. aynı bölgenin distillerlarını kendi aralarında kıyaslarsın belki ama iki farklı regionı kıyaslamak oldukça saçma.
ne bileyim stout ile buğday birasını kıyaslamak gibi.ikisi de biradır ama gustanın delisi olan adama (kim lan o) "abi guinness diye bi bira var, buna on basar" dersen adam da haklı olarak bsg der.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...