Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Direk pastis lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Esh said: monoscope said: biz iskoçyada paso buzlu viski içtik bunlar türk anlamazlar diye dayamışlar iyi. Böyle alkol oranı çok yüksek viskiler var ya, içmeden önce içine azcık su veya buz koyuyorsun onlardan olabilir, unuttum adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben de almak istiyom. illa macrocentera mı gitmek gerekiyor nerdeymiş o bi de... restoranlara dağıtabilecek kadar seri ürettilerse neden her yerde yok? Esh said: o ne salak bi reklam abi, hani viski gibi imajı vermekse kaliteli scotch zaten buzla içilmez. e rakıya öyle buz konmaz. ne anlama geliyo o reklam biri açıklasın. buz koymalarının nedeni bardakta bir şeyin doldurması, şekilli gözükmesi. öteki türlü deney tübüne çiş koymuşsun gibi olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Esh said: senin o bozulan tadı sevmen ayrı, bozulmuş olduğu gerçeği ayrı. şu dediğin tamamen izafi. bence de senin viskinin soğuk tadını kaçırıyor olman, (buzsuz da soğutman mümkün su katmadan) yazık mesela (eğer öyle içiyorsan) bu tartışmayı rakıcılar da yapıyor galiba "sek vs sulu" gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bone said: buz koymalarının nedeni bardakta bir şeyin doldurması, şekilli gözükmesi. öteki türlü deney tübüne çiş koymuşsun gibi olacak... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 viskiyi içme derecesi ayrı bir olay tamamen, buz ile soğutmak ise bambaşka bişey. rakı da buzla soğutulmaz, tadı bozulur. ama tekrar diyorum, senin bozulmuş tadı seviyor olman içeriğin bozuk olduğu gerçeğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bence o reklam kötü zaten niye milleti zapturapt altına alıosun ki ver şişeni işte bırak isteyen buzlu içer, isteyen buzu ayrı içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yok abi onun olayı viskiye rakip yarattık muhabbeti. ama epic fail anlayana. J&b e mi rakip oldun diyesim geliyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Masakari said: Geçen bi rakı getirmişerdi özel seri, bakam bu mu. Aha buymuş http://www.birinciblog.com/wp-content/uploads/2012/09/tumblr_mahv8goCgC1qaz0qto1_1280-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bene aliminyum kapalı rakı şişesi en güzel o ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Esh said: viskiyi içme derecesi ayrı bir olay tamamen, buz ile soğutmak ise bambaşka bişey. rakı da buzla soğutulmaz, tadı bozulur. ama tekrar diyorum, senin bozulmuş tadı seviyor olman içeriğin bozuk olduğu gerçeğini değiştirmez. ben de bozuk demene takılıyorum =) bozuk değil o. bozulmak kötü bir durumu çağırıştırır. değiştirilmek denebilir belki. ama bozuk ı ıh :D Tabii şöyle içmek farklı bir zevk olabilir ona katılıyorum; http://www.ehow.com/how_2304403_drink-whiskey.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Genç Aydın Boysan'lar rahatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 dworgian dediklerinin üstüne şaraba buz atıp içmeye karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sonucunu paylaş da güzelse deneriz edit; viski diye okudum şarapmış. yapanlar var. beyaz a genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Lan bi kere de sorulani tam cevapladiktan sonra girisin birbirinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 di hayırdır abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 La calistigim yerdeki manager'a hediye etcem bir iki sise, ondan soruyorum. Hani zaten rakidan anlamayan millet, bi de kotuyse iyice sacma olmasin diye. Ya da hic riske girmeyip yarimsar kilodan 3-4 kutu cifte kavrulmus mu siparis etsem ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Anlamıyorsa problem yok abi, şişesi albenili falan böyle daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Anlamiyor dedigim oo guzel deyip iyi de kotu de olsa yuvarliyor degil abi, bok atiyor bi de "bu ne len icilir mi?" gibisinden. Zaten kapistik bi kere, son gunumde kafa goz dalmayim diyorum. Ha bi de referans vercek bu tipler bana, ondan boyle orjinal ilginc bisey vereyim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bence riske girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Al bi Tekirdag altın seri madem abi. Free Shopta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 di said: Lan bi kere de sorulani tam cevapladiktan sonra girisin birbirinize. true, true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hazir millet birbirine giriyorken sorayim burda. Sunu aldim iceyim diye, hazir ucuzken. Nasil icilmesi lazim bunun? http://www.swallowfood.com/wp-content/uploads/2012/05/jameson-irish-whiskey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ginger ale ile iç ya da kafaya dik her türlü gider jameson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 favorim http://lovelypackage.com/wp-content/uploads/2012/08/lovely-package-jack-daniels-white-rabbit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar