Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Bahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Öyle bir ortam değil işte, nonsense moe ortamı tamamen. Sadece aptal aptal espriler yapıyolar saçmasapan dialoglara giriyolar birbirlerine yavşıyolar filan. IQ seviyesi 0.
Ama şu teori gerçekse çerezlik random anime seviyesinden AOTS adaylığına fırlıyo direkt çünkü mükemmel bir ters köşeye abanma durumu var.

Spoilerlık birşey de yok, daha 3. bölümde ve random dialoglar haricinde bir şey yok, spoilerdaki kısımlar hep spekülasyonlar. Ama cuk diye oturmuş resmen ya, resmen bambaşka bir anime oldu artık gözümde.
Teoriler gerçek değilse bile aynı gözle bakmaya devam edebileceğimi sanmıyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Yuyushiki yle ilgili öyle bir şey gördüm ki hayata bakışım değişti(tamam, hayata değil ama en azından animeye).

0 zeka seviyesinde nonsense moe animesi diye izliyordum lan ben bunu! Bana bunu niye yaptınız lan!

AÇMAYIN

ciddiyim, tuhaf

2deep4u

tamam açabilirsiniz ama yuyushikiyi moe animesi olarak izlemeye devam edebilmek istiyorsanız açmamanızı tavsiye ederim

http://i.imgur.com/K5p8wgo.jpg

İlk bölümden başlayarak tekrar izlemem lazım ahahahah.

fake olsa da içim burkuldu lan :/

adamların açıklamalrı da tutarlı da elbet patladıkları yerlr vardır armaya uğraşamayacağım eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Baştan başlayarak tekrar izledim, birkaç tane patladığı yer var ama yine de patladığı kesin değil, kıvırılabiliyor hepsi.

1- Kitapçı çıkışında Yuzuko dedektöre yakalanınca kitapçı ile Yuzuko konuşuyor (ama yine de Yui aptalca birşey yaptığı için kendisi konuşmasına rağmen direkt olarak olaylar Yuzuko nun başından geçti diye varsaymış diye kıvırılabilir - alter ego filan gibisinden :p)

2- Nonohara tek başına okuldan çıkıp dondurma almaya gidiyor(önceki bahane bunun için de tekrarlanabilir, kendisi almaya gitmiştir ama aptalca birşey olduğu için Yuzuko gitmiş gibi hayal etmiştir).

3-Okaa-san bunlara minna diye hitap ediyor (Ama yine de Yui nin durumunu bildiğinden alttan almak için öyle yapıyor olabilir)

4- Yui nin annesiyle Yuzuko konuşuyor(Tamamen offscreen, daha önce de annesiyle konuşması offscreendi. Gerçek olmayabilir -veya annesi gerçektir ama Okaa-san ın yaptığı gibi o da alttan alıyordur)

5- Okaa-san Yuzuko yu tek başına kitapçıda görüyor ve daha sonrasında tek başınayken de mesajı okurken Nonohara dan gelmiş diyor(Üstteki iki bahane tekrarlanabilir, rapor verme işi Yuzuko nun olduğundan bunda da Yui nin alter egosu olarak kabul ediyor filan diye kıvırılabilir)
(Gerçi bu okaa-san mıydı yoksa o kumral kızmıydı emin değilim bayağı benziyolar ama rapor verme filan söz konusu olduğundan okaa-san olsa gerek)

Ama ne olursa olsun şu spoilerdakileri okuduktan sonra tamamen başka bir anime haline geliyor hahahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Puppet theory patladı gibi:/

Yui uyurken Aikawa ile konuşuyolardı. Yui nin olmadığı bir zamanda konuştuklarını filan da söyledi.

Ama bir yandan da destekleyen sahneleri de vardı. Diğer bir arkadaşı Yui ile konuşurken Yukari yi tamamen görmezden geldi, sonra 2. yarıda Yui nin mental breakdownı var filan...

Yine de hala teoriyi destekliyorum, izlemeyi çok daha eğlenceli hale getirdi eheh^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...