ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Öyle bir ortam değil işte, nonsense moe ortamı tamamen. Sadece aptal aptal espriler yapıyolar saçmasapan dialoglara giriyolar birbirlerine yavşıyolar filan. IQ seviyesi 0. Ama şu teori gerçekse çerezlik random anime seviyesinden AOTS adaylığına fırlıyo direkt çünkü mükemmel bir ters köşeye abanma durumu var. Spoilerlık birşey de yok, daha 3. bölümde ve random dialoglar haricinde bir şey yok, spoilerdaki kısımlar hep spekülasyonlar. Ama cuk diye oturmuş resmen ya, resmen bambaşka bir anime oldu artık gözümde. Teoriler gerçek değilse bile aynı gözle bakmaya devam edebileceğimi sanmıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 4-koma mangasi bu, o kadar derinlik aramayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 lan sayonara zetzubou sensei milenyumun en iyi twistini koydu herif resmen tek seride 2 hikaye anlattı şuna gösterdiğiniz ilginin onda birini göstermediniz asdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 My Teen Romantic Comedy cok iyiydi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ShadowFury said: Yuyushiki yle ilgili öyle bir şey gördüm ki hayata bakışım değişti(tamam, hayata değil ama en azından animeye). 0 zeka seviyesinde nonsense moe animesi diye izliyordum lan ben bunu! Bana bunu niye yaptınız lan! AÇMAYIN ciddiyim, tuhaf 2deep4u tamam açabilirsiniz ama yuyushikiyi moe animesi olarak izlemeye devam edebilmek istiyorsanız açmamanızı tavsiye ederim http://i.imgur.com/K5p8wgo.jpg İlk bölümden başlayarak tekrar izlemem lazım ahahahah. fake olsa da içim burkuldu lan :/ adamların açıklamalrı da tutarlı da elbet patladıkları yerlr vardır armaya uğraşamayacağım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Baştan başlayarak tekrar izledim, birkaç tane patladığı yer var ama yine de patladığı kesin değil, kıvırılabiliyor hepsi. 1- Kitapçı çıkışında Yuzuko dedektöre yakalanınca kitapçı ile Yuzuko konuşuyor (ama yine de Yui aptalca birşey yaptığı için kendisi konuşmasına rağmen direkt olarak olaylar Yuzuko nun başından geçti diye varsaymış diye kıvırılabilir - alter ego filan gibisinden :p) 2- Nonohara tek başına okuldan çıkıp dondurma almaya gidiyor(önceki bahane bunun için de tekrarlanabilir, kendisi almaya gitmiştir ama aptalca birşey olduğu için Yuzuko gitmiş gibi hayal etmiştir). 3-Okaa-san bunlara minna diye hitap ediyor (Ama yine de Yui nin durumunu bildiğinden alttan almak için öyle yapıyor olabilir) 4- Yui nin annesiyle Yuzuko konuşuyor(Tamamen offscreen, daha önce de annesiyle konuşması offscreendi. Gerçek olmayabilir -veya annesi gerçektir ama Okaa-san ın yaptığı gibi o da alttan alıyordur) 5- Okaa-san Yuzuko yu tek başına kitapçıda görüyor ve daha sonrasında tek başınayken de mesajı okurken Nonohara dan gelmiş diyor(Üstteki iki bahane tekrarlanabilir, rapor verme işi Yuzuko nun olduğundan bunda da Yui nin alter egosu olarak kabul ediyor filan diye kıvırılabilir) (Gerçi bu okaa-san mıydı yoksa o kumral kızmıydı emin değilim bayağı benziyolar ama rapor verme filan söz konusu olduğundan okaa-san olsa gerek) Ama ne olursa olsun şu spoilerdakileri okuduktan sonra tamamen başka bir anime haline geliyor hahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 rugrats teorisi vardı ya bir de bebekler anjelicanın ahayl ürünüydü yok ikizler kürtajla alındığından cinsiyetini bilemediğidnen ikiz bebek olarak tasvir ediyordu aslında bunlar hep iyi malzeme de çik tahmine dilebilir oluyor artık bu tğr psikolojik hikayeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 devil survivor 2 the animation çok kötü ya izliorum 4 bölümdür yani, ne karakterler iyi, ne o abilitlyer mantıklı ne ettikleri belli değil saçma sapan kim sevio lan bunu huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Oyunlari cok guzel, garip bir sekilde hic bir Shin Megami Tensei animesini sevemedim ben. Oyun gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 kimse sevmiyor animesini satışlarından belli olduğu üzere persona 4 animation hayvan gibi sattı mesela çünkü ÇOK iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 abi uchuu senkan yamato 2199'da butun karakterlerin kafasinda niye anten gibi sac var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Kaede said: kimse sevmiyor animesini satışlarından belli olduğu üzere persona 4 animation hayvan gibi sattı mesela çünkü ÇOK iyiydi Olabilir abi. Ben sevmedim ama. Oyunlardan sonra pek güzel gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 HenNeko niye bu kadar tatlı ya :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Onun manga çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 devil survivor maalesef zayıf kaldı, oyununu da oynamadığım için bağlantı kuramıyorum ama persona hatırına izliyorum gene. bakalım artık belki biraz toparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 yuyushiki çok saçma lan AHAHAH ama öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Puppet theory patladı gibi:/ Yui uyurken Aikawa ile konuşuyolardı. Yui nin olmadığı bir zamanda konuştuklarını filan da söyledi. Ama bir yandan da destekleyen sahneleri de vardı. Diğer bir arkadaşı Yui ile konuşurken Yukari yi tamamen görmezden geldi, sonra 2. yarıda Yui nin mental breakdownı var filan... Yine de hala teoriyi destekliyorum, izlemeyi çok daha eğlenceli hale getirdi eheh^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 hataraku maou-sama'ya sonunda adam gibi op yapmışlar paraya kıyıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 HenNeko çok tatlı ya :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 My Teen Romantic Comedy cok iyiydi yine. Bu sezonun en iyi ikinci serisi bence o Gargantia'dan sonra. Kesin bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 o 5. bölümdeki monolog neydi öyle ya ben bayağı geyik geçer sanıyordum, nerdeyse nhk seviyesine indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Özellikle "i want to be a bear" kompozisyonu mükemmeldi. Haganai gibi ama daha ciddi, daha sağlam gidiyor. Öyle bi "nandatte?" yle geçirmemişler karakteri bayağı derin işliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-05-08/chunibyo-demo-koi-ga-shitai-anime-gets-2nd-tv-season Chuunibyou S2 confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Birinciyi bitireyim oyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 çok da lazım değil gene 5-6 bölüm komedi yapıp sonra saçma salak dramaya dönüceklerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar