Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ya bi de neden artık hiç düzgün romance veya slice of life animeleri olmuo böle ne biliim bokura ga ita gibi veya welcome to the nhk gibi. rating mi almio o tarz animeler nedir. bi süredir çıkan animeler sırf ecchi , harem saçma sapan moe yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ya bu sezon listemi doldurmuycam diye inat ederek başlıycaktım, yine ne bulsam aç gibi izliyorum:p Droplarım ama birkaçtanesini. Liste şimdilik şöyle: Favorilerim: Hataraku Maou-sama! Shingeki no Kyojin (daha izlemedim ama Suisei no Gargantian da buraya gelicek muhtemelen, reserved.) Onun haricinde sevdiklerim: Haiyore! Nyaruko-san Namiuchigiwa no Muromi-san Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru Devil Survivor Biraz bayık geldi ama droplamaya kıyamadım, 1-2 bölüm daha izliyim çok bayarsa droplarım: Dansai Bunri no Crime Edge Karneval Photokano Dropladım gitti: Zettai Bouei Leviathan(yorumlara göre bunu bir üst listeye atarım belki ama şimdilik dropped) Aku no Hana Date a Live İzlenecekler: Suisei no Gargantian Oreimo S2(ilk sezonu izlemedim daha, bi ara ona yetişiyim bari...) Arata Kangatari Valvrave Railgun S2 Birkaç tane daha vardı da unuttum. Neyse, çıkınca hatırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mortis said: ya bi de neden artık hiç düzgün romance veya slice of life animeleri olmuo böle ne biliim bokura ga ita gibi veya welcome to the nhk gibi. rating mi almio o tarz animeler nedir. bi süredir çıkan animeler sırf ecchi , harem saçma sapan moe yani. aku no hana geldi işte savior of the animu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ahah, animeye yeni başlayıp tavsiye isteyenlere verilecek ilk öneri artık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ascraeus said: Mortis said: ya bi de neden artık hiç düzgün romance veya slice of life animeleri olmuo böle ne biliim bokura ga ita gibi veya welcome to the nhk gibi. rating mi almio o tarz animeler nedir. bi süredir çıkan animeler sırf ecchi , harem saçma sapan moe yani. aku no hana geldi işte savior of the animu CUZ I FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL~ http://www.youtube.com/watch?v=ltUOIldLEHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 commie saçmaladı artık ya hepten bu sezon, bloat olmayan bakalım yeni grup çıkar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hataruko maou-sama da çok iyiydi ahah neyse işe gideyim geç kaldım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Commie abartmis ama tekrar baktim CR'de Gargantia'ya, bazi yerlerinde (toplasan 3-4 sahne eder ancak) kalite biraz dusmus ama cidden, Madoka'nin en aksiyon yerlerinde bile olmamisti bu. Gargantia da abartmis biraz. Yine de sadece o sahnelerin bitrate'i arttirarak 450MB filan yapabilirlerde klasik 350MB CR yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben horriblesubs'ın kini indirdim 720p cillop gibiydi 330mb yada benim tv eski biraz düşük çözünürlüklü ondan algılamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 AIURA sadece 4 dakika ama agzim acik izledim. Animasyon inanilmaz kaliteli. Akicilik ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yuyushiki hoşuma gitti çizimler nichijou gibi zaten eheh izlerim ben bunu da nerede sıkar bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Yuyushiki fena degil ama insan biraz farkli yapar: Giderek tembellesiyor bunlar. Hep oluyor bu ama burada cok gozume batti. Butce cok dusuk olmali ayrica, yer yerden kismislar gibi, genel bir yapim kalitesizligi var. Izlenir normalde ama bunun gibi epey epey iyi yapimlarla dolu bir sezonda izlemeyebilirim. Ikinci ve ucuncu bolumlere bakarim yine de. Yuri espriler filan guzel olmus, seslendirme de iyi. Ilk bokumden biraktigim tek sey Severing Crime Edge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 meanwhile cccp lav a geçmiş hem en kolay hem en iyi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 madVR ve ReClock olmadigi surece hala en iyiyim diyemez. Encode konusunda oyle ama a/v sync ve rendering var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Yuyushiki aiura çizimlerinde olsun lütfen yuyushikinin de tamamını izlemedim şimdi keyif kahvesiyle isleyeyim mehem mehem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 aiura da çok tatlı lan kısa mısa, promo fln değil bu dimi böyle kısa olacak bu.. zaten 1 dakikası OP kaldı 3 dakika.. ee?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yuyushiki.. çok başarılı.. AHAHAH abi çok eğlendim eksik bir şey var diyordum buymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Guzel ama produksiyon cok kotu, fakirler belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 karakterler seslendirme o çatlaklıktan kurtarıyor benim için np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Serileri eleyemiyorum, hepsi cok iyi. 15 tane var su anda, cok bu 15. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 My Teen Romantic Comedy SNAFU diye CR'nin garip bir sekilde isimlendirdigi anime iyiymis epey, sezonun zirveleri arasina girer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 şu mu? http://en.wikipedia.org/wiki/Yahari_Ore_no_Seishun_Love_Come_wa_Machigatteiru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 GERGE said: Serileri eleyemiyorum, hepsi cok iyi. 15 tane var su anda, cok bu 15. 15 tane ne izliyosun abi... ben sıkıldım çoğundan. bazılarından nefret ettim bile... bu sezon bana pek ekmek yok gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Evet o. NWTC sublarında "The Romantic Comedy of My Youth Is Wrong, As Expected" diye çevirmişlerdi, Japonca bilmiyorum ama kulak aşinalığından filan kaptığım kadarıyla daha doğru gibi geldi bana^^ SNAFU çevirisini gg yapsa normal karşılardım da CR den beklenmeyecek bir hareket olmuş. gg den mi riplediler diycem de gg sublamıyo bunu sanırım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar