Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 regios da bitmiş http://i.imgur.com/tijWfsw.jpg obviously best girl kazanmış allahım ne güzel hafta oldu bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 valvrape 11 ozet 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 8man tam bir adam ya tam bir erkek http://i.imgur.com/bxBpzBZ.jpg http://i.imgur.com/66S1vgP.jpg referansı kaçırıp aratmaya üşenenlere http://www.youtube.com/watch?v=RwxuWbx_jCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 hachiman tam bir TOKAT! G.T. Onizukayla beraber en sevdiğim erkek karakterler ma herif çok kaşınıyor biri çok pis giydirecek yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Kaede said: regios da bitmiş nsfstomach http://i.imgur.com/tijWfsw.jpg obviously best girl kazanmış allahım ne güzel hafta oldu bu hafta of iğrençlik, para kazanmak için bu kadar düşmemeli yazarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 abi sanmıyorum ki bu tür yapımların yazarları bir o.henry yada hemingway kalitesinde novella yayınlasın adam para kazanacak işte dünya klasiği yazmasına gerek yok, o da akşam masaya koyacağı bir tas pirincin, üstüne içeceği yeşil çayının yani rızkının peşinde #direnkalitesizkısaroman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 babacum seyretsen anlardın ki ekmek teknesi için bile o kadar düşülmez. :p neyse ya en iyi char mc olmuş ve dünyayı kurtarmış, gerisi çok mühim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 deme ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yuyushiki bitti lan :/ hoş buı hafta arata ve shingeki haricinde hepsi bitiyorm :( ne iğrenç bir hafta lan bu son bahara yuyushiki 2. sezonu bekliyorum, gelir elbet.. gelir değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Sezon bitiyor, guzel sezondu aslinda. Arata en kotusuydu diyorum, neden baktim sonuna kadar bilmiyorum. Guzel baslamisti ama cok coktu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 genelde çok beklediğimiz sezonlar dandik geçip, beklentisiz "yaa gene çöp sezon" denilen her sezon çoook iyi geçti 2013 bahar oyunu bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 aratanın mangası güzeldi, ama animesi çok sıkıcıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ya bende bir anormallik var galiba, arata güzel gidiyor bana göre, neyse bakalım şu çılgın 2-3 bölüm var ondan sonrasında gidişat belli oalcak iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hataraku maou sama da bitti.. devamı gelir mi acaba? satışları nasıldı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Hataraku Maousama devam etsin ya çok güzel gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Valvrape S1 Final Bi 200 year flashforward daha geldi, Saki L-elf e benzer bir velede olanları anlatıyordu lol. Asıl soru: annesi Saki mi Shoko mu prenses mi:p (immortal değilse büyük büyük büyük annesi filan işte) Reddetme sahnesinde de ekrana tüküresim geldi. Gerçi beklenmedik bir şey değildi ama olur öyle şeyler dediği kısımda Haruto bi kafa atsa daha bi iyi olurdu sanki^^ Best bitch hikikomori-chan da pilot oldu sonunda ama çok absürddü bu kısım. Tek güzel yanı kalesinden kaçtığı sahneydi:p Zorlamışlar bayağı "biz bunu nasıl pilot yaparız lan?" diye (ya da kasten absürdlüğün sınırlarını zorluyorlar) Ayrıca matkap koskoca robotun yanından geçicek ve farketmek için hiçbir donanımları olmayacak mı yani lol^^ Cain uzay vampirlerinden daha da imba çıktı eheh. Bir de olayı secret organization a bağlamalarını beklemiyordum. Bayağı tuhaf bitirdiler ama S2 için bayağı bişey bıraktılar. Cain insan değili de işte bir zamanlar insandı da resign as humanity çekti anlamında mı söyledi yoksa hepten başka tür mü (vampir veya uzaylı veya uzaylı vampir) kastetti onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 finalinden okuduğuma göre süper saçma bir animeymiş bak sinire kestim şimdi sikkafalıjaponaskerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 güzel olan yanı da o zaten. o kadar saçma ki kelimeler yetersiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Baktiracaksiniz banada ama zaten az olan vakti ona harcamaya elim gitmiyor bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi yapmayın oturup izleyeceğim sorna yanacak devreler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ahahahahah açık açık tavsiye de edemiyorum çünkü öyle üst üste izlenebilecek bi anime diil böyle haftada 1 bölüm izliyceksin wtfdidijustwatch diyip kapatıcaksın aslında. Üst üste izlemeye kalkışırsan o kadar saçmalığı bünye kaldırmaz. Bitti zaten, şu saatten sonra izlemenin pek anlamı yok. Gerçi sonbahar 2. sezon gelicek ona yetişmek isterseniz izleyebilirsiniz de sizin bileceğiniz iş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yaz sezonu cok kotu cikarsa bakarim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yahari ve Maou-sama hiç bitmesin istiyorum ya. Bunların devamı gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 maou gelebilir yahari o kadar iyi ki AMA O KADAR İYİ Kİ! kesin devamını getirmez bu gerizekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yahari 7 kitabı falan bitirdi. sadece bi ova gelicek o kadar maou sadece 2 roman bitirdi sanırım. daha gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar