Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 - Bahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Valvrape S1 Final

Bi 200 year flashforward daha geldi, Saki L-elf e benzer bir velede olanları anlatıyordu lol. Asıl soru: annesi Saki mi Shoko mu prenses mi:p (immortal değilse büyük büyük büyük annesi filan işte)

Reddetme sahnesinde de ekrana tüküresim geldi. Gerçi beklenmedik bir şey değildi ama olur öyle şeyler dediği kısımda Haruto bi kafa atsa daha bi iyi olurdu sanki^^

Best bitch hikikomori-chan da pilot oldu sonunda ama çok absürddü bu kısım. Tek güzel yanı kalesinden kaçtığı sahneydi:p Zorlamışlar bayağı "biz bunu nasıl pilot yaparız lan?" diye (ya da kasten absürdlüğün sınırlarını zorluyorlar)
Ayrıca matkap koskoca robotun yanından geçicek ve farketmek için hiçbir donanımları olmayacak mı yani lol^^

Cain uzay vampirlerinden daha da imba çıktı eheh. Bir de olayı secret organization a bağlamalarını beklemiyordum. Bayağı tuhaf bitirdiler ama S2 için bayağı bişey bıraktılar. Cain insan değili de işte bir zamanlar insandı da resign as humanity çekti anlamında mı söyledi yoksa hepten başka tür mü (vampir veya uzaylı veya uzaylı vampir) kastetti onu anlamadım.

Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahahah açık açık tavsiye de edemiyorum çünkü öyle üst üste izlenebilecek bi anime diil böyle haftada 1 bölüm izliyceksin wtfdidijustwatch diyip kapatıcaksın aslında.
Üst üste izlemeye kalkışırsan o kadar saçmalığı bünye kaldırmaz. Bitti zaten, şu saatten sonra izlemenin pek anlamı yok.

Gerçi sonbahar 2. sezon gelicek ona yetişmek isterseniz izleyebilirsiniz de sizin bileceğiniz iş tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...