Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 cabukvpn'i de test ettim ayrıca açtığınız "promosyon" konusunda kullanıcı adımı paylaşmıcam çünkü size güvenmiyorum. gezipark vpn'inizi de sömürdüm. __ CABUKVPN > BUTUN VPN'LER cunku hop teknolojisini tek onlar kullanıyor =) data foundry, goldenfrog, giganews http://www.datafoundry.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Editor said: Ha birde gidip fiyata takılmış ... ucuzmu yani nedir ? kıyaslayacaksan ozaman; Ona göre cVPN Unlimited paket alan kişilere Hulu Plus+ Netflix Plus + Danışmanlık şirketinde kullanması için 100$ hediye çeki veriyoruz bu nolcak ? daha da ekliyecez... işler kesat galiba, RTE'nin vaatlerine benzemiş... apple tv'den cabukvpn ile netflix/hulu izletemiyorsan boş vaatlerde bulunma, ki izletemiyorsun... al sana hop: sizin şirket nerdeydi esenyurt? pardon aydın'mış! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Gene lafi kiyasa getirmis karsilastirmaya...milyondolarlik sirketlerle bizim sirketi nasi kiyasliya biliyorsun anlamiyorum. Ayrica oyle trace yapilmaz turkiyeye trace yapicaksin vpn ile bagliysan. Oyle google de ye 3 hop ta gidiyor bizim eu serverlar Ha amerika serverimiz ise soylemiyim bile :) 0ms Benim iddam o degilki zaten ben turkiyeye en iyi vpn hizmetini biz veriyoruz diyorum sen neleri tartisiosun Ve 200k ip yalan bukadar basit. Izletemiyormuyum :) sadece appletv kullanan 3 musterin var sirf onun icin aldilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Editor said: Gene lafi kiyasa getirmis karsilastirmaya...milyondolarlik sirketlerle bizim sirketi nasi kiyasliya biliyorsun anlamiyorum. Ayrica oyle trace yapilmaz turkiyeye trace yapicaksin vpn ile bagliysan. Oyle google de ye 3 hop ta gidiyor bizim eu serverlar Ha amerika serverimiz ise soylemiyim bile :) 0ms Benim iddam o degilki zaten ben turkiyeye en iyi vpn hizmetini biz veriyoruz diyorum sen neleri tartisiosun Ve 200k ip yalan bukadar basit. lan istanbul VPN'ininden almanyaya trace yapıyorum, nasıl yapılmaz? beynini peynir ekmekle yemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Cok net soruyorum amacin ne ? Post kascaksan ok. Cok gereksiz bir adamsin suraya bak nerelere getirmis laflari :) ahhaah Ayrica beni nerden taniyorsun ? Belki milyarderim ? Belki 100m dolar bagis yapmis birisiyim ? Yok onu bunu vermiomusuz appletv ye girilmiomus yav hehe sorunlusun arkadas' Soru sormayi ogren once iftira atmadan bunlari bunlari sagliyormusunuz de Senin bu yaptigin terbiyesizlik. Ucretsiz vpn acc sagladigim konu vardi git bak ona kim ne sikayet etmis ne olmus ondan sonra gel bura elestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Oha bi dakka yeni farkettin sen almancimisin ? Ahahah birde ciddiye aliom hadi yattim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Editor said: Cok net soruyorum amacin ne ? Post kascaksan ok. Cok gereksiz bir adamsin suraya bak nerelere getirmis laflari :) ahhaah Ayrica beni nerden taniyorsun ? Belki milyarderim ? Belki 100m dolar bagis yapmis birisiyim ? Yok onu bunu vermiomusuz appletv ye girilmiomus yav hehe sorunlusun arkadas' Soru sormayi ogren once iftira atmadan bunlari bunlari sagliyormusunuz de Senin bu yaptigin terbiyesizlik. Ucretsiz vpn acc sagladigim konu vardi git bak ona kim ne sikayet etmis ne olmus ondan sonra gel bura elestir. lan kullandım cVPN diyorum. bi bok desteklemiyo diyorum... anlamiyo musun okudugunu? (3. kez sordurttun, anlama ve anlatma özürlü pazarlamacısı mısın cVPN'in yoksa?) post kasıcak olsam 2004'den beri kasardım, boş konuşma Editor said: Oha bi dakka yeni farkettin sen almancimisin ? Ahahah birde ciddiye aliom hadi yattim ben aydın'ın hangi kazasında oturuyosun kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 of yine ne sallıyorsun cantug? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 5 hop ile yurt disina nasi cikiliyor ya direk t2 ye mi baglisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Editor ne aglamis bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Editor said: Goering said: ben bunu kullanıyorum: http://www.goldenfrog.com/vyprvpn aylık $5'a geldi, arkadaşın giganews account'u ile alınca ucuza geldi. aynı anda 2 farklı bilgisayardan bağlanabiliyor, vpn'siz oyun oynamıyorum artık =) en guzel ozelligi, her reconnectte yeni IP veriyor +200.000 ipleri var +NAT firewall +256bit encryption 200bin ip ? lkasfjkaslfljsa :D en az 40bin Tane serverları olması gerek Herşey böyle başlamış, gelinen yere bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 insanları kullanmalarına ve yalanlara tahmülüm yok kendimden geçiyorum bazen bu yüzden :( Karşımda göz göre göre yalan atan adamın bikeresinde ayağını kırmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 fixmen said: Her VPN konusunda ben http://31.media.tumblr.com/2ad742932e832110666be0786986d006/tumblr_mok4u8Xd4k1sppmago1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ben 4 hopta yurtdışına çıkma olayını anlamadım hala ya. temos id versene bakıyım nms'ten sizin servise :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Editor said: insanları kullanmalarına ve yalanlara tahmülüm yok kendimden geçiyorum bazen bu yüzden :( Karşımda göz göre göre yalan atan adamın bikeresinde ayağını kırmıştım abi asdfasda şusun direkt http://i.imgur.com/ZNv2yJg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Lan nasil rakamlari abarttim demek bu, 40 bin nerde 40 nerde. Milyon dolarlik sirketler oldugunu kabul ediyosun, 40 server lokasyon basina az rakam degil diyosun. Amac ne yani, surda insanlar senden hizmet satin alip guveniyosa o guvenleri de kalmamistir artik su ergen muhabbetinin ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 netflix hulu falan filan için kullanacaksanız unblockus kullanıyorum 1.5 senedir filan gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Korax said: Lan nasil rakamlari abarttim demek bu, 40 bin nerde 40 nerde. Milyon dolarlik sirketler oldugunu kabul ediyosun, 40 server lokasyon basina az rakam degil diyosun. Amac ne yani, surda insanlar senden hizmet satin alip guveniyosa o guvenleri de kalmamistir artik su ergen muhabbetinin ustune. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Zirai ilaç ltd. tamam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 tarayıcıda çalışan güzel servis var mı böyle? anonymoux var mesela firefox'ta. aylık 4.5 euro bundan daha uygun ve iyi bi servis var mıdır? genel vpn istemiyorum sade tarayıcıda çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bunlarin proxy'yi al: https://www.vpnsecure.me/compare/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar