Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 1 saatligine falan americadan bir vpn lazim bir server secimi icin. Tavsiye edebileceginiz guvenilir ve beles bir site var mi? TRden girince yolladigi serveri degistirmek icin kullanicam bi backup programinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 sonra da olur diyorsan benim VPN hesabını ödünç verebilirim. şimdi kullanıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://www.securitykiss.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://www.gizlen.net/vpn/vpn-test.html Beleş ve hızı tatmin edici.Us de vaya bir serverı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ya bana gereken NAS serveri VPNle USye baglamak yani bana vpn programi degilde ayarlari lazim calisan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 http://www.hideman.net/en/ 5 saat denemesi var bi bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Neden US ? Program nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 privitize vpn kullanıyorum. malum siteler açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Butun foto arsivimi online backuplıyorum ama IP TRden olunca server upload hızı acaip dusuk oluyor o yuzden NAS serverı US IPsinden baglayabilirsem server hızlı bi tanesini yakalayabilirim diye US IPsi istiyorum ama NAS linux oldugundan ona VPN yapmam lazım ki onun icinde IP ve user pass veren bir VPN serverı lazım. 1kere baglansam serverın IP sabit kalıyor sonra normal baglantımla uploadlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 HideIPVPN'nin de denemesi var uc saatlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Peki dedigim gibi VPNIP numarası user pass veriyor mu yoksa program mı kurduruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Istedigin gibi. Cok az VPN servisi program kurdurur, genelde ucretsizlerdir onlar da. Cogunun programi da vardir (HideIPVPN'nin de programi var istersen) ama IP ve kullanici adi ile de girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Turkiyeye account vermiyoruz diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 HideIPVPN? Ben yillardir kullaniyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Trial vermiyorlarmis sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Absolut said: Butun foto arsivimi online backuplıyorum ama IP TRden olunca server upload hızı acaip dusuk oluyor o yuzden NAS serverı US IPsinden baglayabilirsem server hızlı bi tanesini yakalayabilirim diye US IPsi istiyorum ama NAS linux oldugundan ona VPN yapmam lazım ki onun icinde IP ve user pass veren bir VPN serverı lazım. 1kere baglansam serverın IP sabit kalıyor sonra normal baglantımla uploadlarım. Üye ol CabukVPN bizim sistemi dene bir o konuda çok iyi optimizelerimiz var. Ben sana Hediye Kuponu yollayacam özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://www.justfreevpn.com/ her gün sadece şifreni yeniliyorsun. sınırsız kullanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Yokmu söyle uygun fiyatli ya da belese guzel vpn? Usttekine baktimda torrentte pek performans alamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 cabukvpn i beğenmedinmi ? Denemiştin hatırladığım kadarıyla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ipad için lazım banada ya hotspottan memnun değilim ne kullanıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 en iyisi çabukvpn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben çabukvpne geçtim rahat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 hma kullanıyorum gayette memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 PrivateInternerAccess. 10 mbps ile iyi torrent performansı alıyorum, üstünü deneme imkanım olması. yıllık 39$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Editor said: cabukvpn i beğenmedinmi ? Denemiştin hatırladığım kadarıyla ? Adam ekmegine kosuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar