monoscope Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Başkasına zarar vermiyosa, insanın kendisine zarar vermesinde sakınca yok benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 çanta toplamam lazım lan. yoksa aşağıdabi bara çökerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 monoscope said: Başkasına zarar vermiyosa, insanın kendisine zarar vermesinde sakınca yok benim gözümde. evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 gideyim pide yaptırayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 KuddusiMavra said: Ama sarhoş olmak ne la? sarhoş olmak algı'yı azaltmak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ayrıca dürtülerin üzerindeki dizginleri serbest bırakmak. insanlar o yüzden hafif içince daha iyi sevişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yessss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ama ben daha çok düşünmemek için içiyorum.. ya da daha az sorgu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 düşünmemek için içmek ne ya. liseli misiniz, işsiz misiniz, evsiz misiniz derdiniz ne sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Theridone said: http://www.youtube.com/watch?v=ZTsAI778uOA adrianmıdır adriano mudur nedir sinirlerimi acayip bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 nasıl mantık şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 geçici kaçış o, ertesi gün beterini yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hayır imam, içince özüne dönüyor insanlar. baskıladıkları dürtüleri adeta 90 numara sütyenden kurtulmuş 110 meme gibi taşıyor ve özgürleşiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Myshkin said: düşünmemek için içmek ne ya. liseli misiniz, işsiz misiniz, evsiz misiniz derdiniz ne sizin dert çok liseliyim işliyim işli liseli olmak derdim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 içmeyince de özünde olan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 escape said: adrianmıdır adriano mudur nedir sinirlerimi acayip bozuyor. niye la cinsel kimliğinden ötürü mü. homofobik misin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 liseliler düşünebiliyor muymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 adriano ibne mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ne diyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 eheheh aç karnına ilk kadeh sendromu, herşeyinkomik gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Theridone said: escape said: adrianmıdır adriano mudur nedir sinirlerimi acayip bozuyor. niye la cinsel kimliğinden ötürü mü. homofobik misin yoksa kısmen .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 homofaobiklerin gizli ibn. olduğunu düşünürüm genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 homofobikler hakkında ne derler bilirsin dostum. edit: coco yazmış benden evvel <3 t.ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Fistan said: içmeyince de özünde olan ben abi mesela fistan'ı depresif birisi olarak düşünemiyorum olm ben. adam dengeli, mükemmel bi insan lan. özünü yidiğimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Theridone said: hayır imam, içince özüne dönüyor insanlar. baskıladıkları dürtüleri adeta 90 numara sütyenden kurtulmuş 110 meme gibi taşıyor ve özgürleşiyorlar. haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar