smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ara müşteri hizmetlerini,kartımı kaybettim de kapanmasını istediğini söyle! sana yenisini göndereceklerini söyleyecek bunu kabul etme,yada sen direk yenisini istemediğini söyle ! böylece kartın kapanmış olur :) Ben aynen bu şekilde yaptım. TEB den araç kredim vardı. hiç haberim olmadan kredi kartı gelmiş saf eşim de almış kartı :S bir süre sonra bizimki 50 TL lik falan bir alış veriş yapmış vs.. bende zaten kulladıgımız iki kart var 3. ye gerek yok diyerekten aradım müşteri hizmetlerini kart kapatma işlemi yapmıyoruz dediler:S sonra bir daha aradım kartım kayboldu kullanıma kapatın ve yenisinide istemiyorum dedim kapattılar :) sonra internet şubesinden de giriş yapıp kontrol ettim harbiden kartı kapatmışlardı bence kart kapatmak için en iyi çözüm budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 fenn said: Son 2 taksitim var kartta iptal edebiliyormuyum. Akbank axess i kaybettik ve yenisini istedik. Adamlar kartı 2 kere göndermişler evde yokuz diye birdaha da göndermediler. edersin tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 smyrnas said: aradım müşteri hizmetlerini kart kapatma işlemi yapmıyoruz dediler:S hahaha bu ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 jacabo said: ben bu nedenle 3 yildir digiturku iptal ettiremiyorum aahahahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 beni arıyorlar. bir şeyler satmak, bir şeylerin limitini yükseltmek için. dinliyorum önce, "evet, güzelmiş, humm" gibi tepkiler veriyorum. söylediği şeyi istiyormuş gibi davranıyorum. en son "onaylıyor musunuz?" dediği anda hayır diyorum. baya bozuluyor karşıdaki geri zekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kredi kartı itelemeye çalışanlara genelde alerjim var diyorum ne nasıl derlerken el tenasül organı ve gerdek ile ilgili atasözümüzü hatırlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 cempostaci said: beni arıyorlar. bir şeyler satmak, bir şeylerin limitini yükseltmek için. dinliyorum önce, "evet, güzelmiş, humm" gibi tepkiler veriyorum. söylediği şeyi istiyormuş gibi davranıyorum. en son "onaylıyor musunuz?" dediği anda hayır diyorum. baya bozuluyor karşıdaki geri zekalı. hahahaha bu konuda digiturk bomba. aynısını yapıyorum. film kanalı satmaya çalışıyor, "hayır" dediğimde "niye? film izlemeyi sevmyor musunuz?" diye cevap veriyor. buna ne demek lazım cevaben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kart kapattırmak için çaldırdım demeniz yeterli. sonrasında yeni kart istemiyorum, önümüzdeki ay yurtıdışına gidiyorum uzunca bir süre dönmeyeceğim diyin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 net bir şekilde kapatacağınızı söyleyip ,olursa, adamların teklifine hayır demek çok mu zor? niye yalanlar, senaryolar uyduruyorsunuz şunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Hiç kredi kartı ya da herhangi bir büyük kurumdan abonelik kapattırdın mı bilmiyorum ama bu insanlara laf anlatmak tam bir işkence. Ya da sana iyileri denk gelmiş. İnsanları suçlamıyorum gerçi sonuçta telefon görüşmeleri kaydediliyor ve ısrar etmek zorundalar ama yine de bu sürece katlanmak bayağı sıkıntı bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Cipetpet said: Aç telefonu kaybettim aynı zamanda iptal ettirmek istiyorum de garanti olsun bunun üstüne yeni kart gönderiyorlar onu alma tamam olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Kartımı kaybettim kapatın demek de işe yarayabilir. Annem öyle kapattırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 xaty said: net bir şekilde kapatacağınızı söyleyip ,olursa, adamların teklifine hayır demek çok mu zor? niye yalanlar, senaryolar uyduruyorsunuz şunun için telefonla olmaz gel şubeye diyorlar birinde de kartımı kaybettim diyince 10 sn içinde hemen iptal edelim de birisi kullanmasın size zarar gelmesin diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Llama said: Cipetpet said: Aç telefonu kaybettim aynı zamanda iptal ettirmek istiyorum de garanti olsun bunun üstüne yeni kart gönderiyorlar onu alma tamam olsun ;) peki gönderilen kartı almazsan ona herhangi bir ücret yansıtıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 cempostaci said: beni arıyorlar. bir şeyler satmak, bir şeylerin limitini yükseltmek için. dinliyorum önce, "evet, güzelmiş, humm" gibi tepkiler veriyorum. söylediği şeyi istiyormuş gibi davranıyorum. en son "onaylıyor musunuz?" dediği anda hayır diyorum. baya bozuluyor karşıdaki geri zekalı.kesin aramizdan birisin sen ya ben anlattim bunu calmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Telefondan adamın anlaıtığı bişeylere istinaden onay verilir mi abi ya, bunun hukuki geçerliliği nedir ki o esnada biri senin yerine telefonu açıp onay verse oda geçerli mi yani. anne kızlık soyadının 31. ve 25. harflerini bilen biri tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Cons said: cempostaci said: beni arıyorlar. bir şeyler satmak, bir şeylerin limitini yükseltmek için. dinliyorum önce, "evet, güzelmiş, humm" gibi tepkiler veriyorum. söylediği şeyi istiyormuş gibi davranıyorum. en son "onaylıyor musunuz?" dediği anda hayır diyorum. baya bozuluyor karşıdaki geri zekalı.kesin aramizdan birisin sen ya ben anlattim bunu calmissin irlandalıyım ben evet her şeyi bir tek sen yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bana kotu davranma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 iftira atmadığın süre boyunca seni sevebilirim delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 reampage said: Telefondan adamın anlaıtığı bişeylere istinaden onay verilir mi abi ya, bunun hukuki geçerliliği nedir ki o esnada biri senin yerine telefonu açıp onay verse oda geçerli mi yani. anne kızlık soyadının 31. ve 25. harflerini bilen biri tabi :p valla ben ismi lazım değil bir bankanın, telefonda dediğin herhangi bir evet lafını olur sayıp sigorta fln yaptığını duymuştum tabii şikayet etsen başları yanar sanırım. ses kaydı vs var bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar