elma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yabancı bir forumda gezerken bu linke rastladım . baya yetenekli bir arkadaş http://homepage.ntlworld.com/p.blackman/biromash.html[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 gerçekten çok güzel :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hoş ama dial up la arkadaşlara işeknce gibidir ehe[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 baya orjinal, çok güzel yapmış :tup:[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 zorlamis arkadas :) bi cozemedigim cehennemin ust katindaki trilobyte lar ile dinozorlar arasinda kalan hesap makinasi kilikli alet... tv is evil :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 süfeeer![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 iyi güzel hatta hoş ama neden balon uçaktan daha yüksekte ki ?[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ha uzaydaki kahveyi gectik ona mi geldik? hehe[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ehe o ufo yahu yani direk olmasa da bir ufo temsili ters cevirince fincanı ufo oluveriyor öyle bir şey vardı hani[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 adam ingiliz ehehehe -tanrının çehresi ingilizi çok andırıyor. -çay fincanı var. -uydu üzerinde ingiliz bayrağı var. -doğayı kırı vs çok seviyorlar, koca koca şehirler yerine çiçekti ormandı böcekti kullanması bu yüzden bence. -balıklar çok komik, böyle gözleri büyük büyük. -ingiliz efsanelerini kullanmışlar, kılıç ve başlık var. -kabuklu deniz canlıları çok ünlüdür, her müzede kabuklu deniz canlıları gösteriyorlar, burda da gözümüze sokulmuş. -şeytan da ingiliz gibi olmuş. Buffy'deki Spike'a benziyor... Belki benim hüsnükuruntum olabilir diye elma'ya sordum, "evet ingiliz" dedi ehehehe tesadüfe bak..[signature][hline]Kaiowas, 13 Kasım 2004 23:24 tarihinde demiş ki: Ulan kafirlik etmeyin bilip bilmeden sure yazmayın milletin de aklını kurcalamayın beni de deli etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 cok guzel[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Bonecrusher, 15 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki: adam ingiliz ehehehe -tanrının çehresi ingilizi çok andırıyor. -çay fincanı var. -uydu üzerinde ingiliz bayrağı var. -doğayı kırı vs çok seviyorlar, koca koca şehirler yerine çiçekti ormandı böcekti kullanması bu yüzden bence. -balıklar çok komik, böyle gözleri büyük büyük. -ingiliz efsanelerini kullanmışlar, kılıç ve başlık var. -kabuklu deniz canlıları çok ünlüdür, her müzede kabuklu deniz canlıları gösteriyorlar, burda da gözümüze sokulmuş. -şeytan da ingiliz gibi olmuş. Buffy'deki Spike'a benziyor... Belki benim hüsnükuruntum olabilir diye elma'ya sordum, "evet ingiliz" dedi ehehehe tesadüfe bak.. banane banane o çay fincanı ufo işte : )[signature][hline]"Süperstar, hiperstar, megastar... Edirne'den sonra seni kim star?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: hilikus, 15 Kasım 2004 18:54 tarihinde demiş ki: zorlamis arkadas :) bi cozemedigim cehennemin ust katindaki trilobyte lar ile dinozorlar arasinda kalan hesap makinasi kilikli alet... tv is evil :) caaanim Sinclair in hesap makinasi kilikli alet oldugu an benim bittigim andir...[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ilginç olmuş hakkaten. güzel de baya. uğraşılmış üzerinde.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Bonecrusher, 15 Kasım 2004 22:30 tarihinde demiş ki: adam ingiliz ehehehe -tanrının çehresi ingilizi çok andırıyor. -çay fincanı var. -uydu üzerinde ingiliz bayrağı var. -doğayı kırı vs çok seviyorlar, koca koca şehirler yerine çiçekti ormandı böcekti kullanması bu yüzden bence. -balıklar çok komik, böyle gözleri büyük büyük. -ingiliz efsanelerini kullanmışlar, kılıç ve başlık var. -kabuklu deniz canlıları çok ünlüdür, her müzede kabuklu deniz canlıları gösteriyorlar, burda da gözümüze sokulmuş. -şeytan da ingiliz gibi olmuş. Buffy'deki Spike'a benziyor... Belki benim hüsnükuruntum olabilir diye elma'ya sordum, "evet ingiliz" dedi ehehehe tesadüfe bak.. bunca detaya bnasıl dikkat ettin bae :) ben farketmmiştim bile :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 kilic ve baslik sirf ingilizmi kullandi yaw? vikingler ne kullaniyordu sopa ve terlik ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 sadece ingilizler kullandı demedim zaten, onlar ipucuydu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 işte muhteşem bir yorumcu. deniz kabukları bize ingilizleri gösterir.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 valla iyi dikkat ediyor herşeye :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 muhauha yertaltı canavarı var gördünüz mü ? siz farketmediniz heralde ( filmdeki ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben gördüm de anlamsız geldi bana. zaten filmden hatırladığım kadarıyla yeryüzünün 3-4 m altında gidip insancıkları lüpletmeye meğilli bişeydi o. resimde adam yaratığı nerdeyse magmaya yolluyomuş.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Kompozisyon süper. Ama detaylar ayrı bi güzel. Bence en şekerleri gözleri böyle aptal aptal bakan sincapla fes giyen balık. Ayrıca en üstteki meteor izlerinin bulunduğu gezegendeki fare de otostopçudan alıntı gibi. Fare dimi o?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 karıncayiyene de benziyor biraz ama. faredir heralde.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: horacegoesskiing, 16 Kasım 2004 21:50 tarihinde demiş ki: işte muhteşem bir yorumcu. deniz kabukları bize ingilizleri gösterir. dalga geçmene gerek yok, resimin kalitesi, çizim şekli, hedesi hödösü hakkında yorum yapmadım. sadece resimi görünce aklıma "bir ingilizin yapmış olabileceği" gelmişti ve doğru olduğunu görünce sevindiğimi söylemek istemiştim... ha yok böyle şeylere izin yoksa söylersiniz biz de yapmayız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 gerek olduğu için diil komik olduğu için söyledim. pek ciddiyiz?[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar