Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 http://collider.com/wp-content/uploads/47-ronin-cast-director-image-01.jpg http://www.caughtonset.com/wp-content/uploads/2011/07/keanu-reeves-47Ronin.jpg "The outcast Kai (Reeves) joins a group of Samurai, led by Kuranosuke Oishi (Sanada), who seek vengeance on Lord Kira (Asano), who killed their master and banished the group. The Samurai embark on a journey whose challenges would defeat most warriors." yıl sonu gösterime giriyormuş. keanu reeves abimiz japon samuray rolünde lol http://www.imdb.com/title/tt1335975/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Keanu ceday mı olmuş dedim bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 47 ronin 13 assassins 7 samurai 1 halil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Xenus said: http://www.caughtonset.com/wp-content/uploads/2011/07/keanu-reeves-47Ronin.jpg Film samuray filmiyse bu bangladeşli kadınlar ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi onlar foto çekmişler keanuyu görünce sanırım. bir kostümlü o fotoyu bulabildim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Keanu çok delikanlı adam ya. Çok seviyorum ben. Metroda bayanlara yer veriyormuş. Koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kendi metrosudur o. bayanları da kendi bayanlarıdır, yer vermek için almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 İnanma. Para da dağıtıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 roninler hep domates gibi ama kırmızı kırmızı böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 samuray filmlerine amerikalı aktör olayı ile 20 sene sonra çok dalga geçilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hayir. gecilmiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 japonya'da samuraylar oyun parklarında vede garip tv şovlarında kılıçla fasulye kesmeyi durdurmadığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Carl Rinsch abi. bu herif iyi olacak. bu film güzel olacak keanu capon değil, melez. tam adamı yani. ne zamandır post pro.da film. muhteşem cgi'lar retinamıza nüfuz eder umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 sen sevsen ben sevmezdim, dünya sevmezdi lan. demek ki güzel abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 S.G atlantis ronin geldi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Sevmememin sebebi kesinlikle sonlara dogru koroshiyalari ninja diye lanse edip bir kez daha ninjutsu nun adini lekeleyeceklerinden oturu. Cunku kimse artik neyin ne oldugunu arastirmadan fikir sahibi olma pesinde ozellikle bu tip filmlerle Iga ailesinin sanati Assassin sanatiymis gibi lanse ediliyor. Bunu her gorusumde icim sizliyor acikcasi. Bunun ornegini Son Samurai filminde de gordugum icin orda da goz yasimi tutamamistim. Cunku koroshiyalari yani altin karsiliginda tutulmus assassinleri ninja diye lanse etmislerdi. Bu durum gitgide dahada cirkinlesiyor bu sebeble uzuluyorum Dasaa dono. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 abi eşsiz birisin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 allah başka dert vermesin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 lan zaten salakça bişi olanı şeye leke çalacaklar diye mi çekiniyor bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 dasaaa said: Carl Rinsch abi. bu herif iyi olacak. bu film güzel olacak keanu capon değil, melez. tam adamı yani. ne zamandır post pro.da film. muhteşem cgi'lar retinamıza nüfuz eder umarım carl rinschi bende görmek istiyorum, önce bütçe 200+ milyon dolar olunca değiştirildi falan yazmışlar da açıklama gelmiş devam ediyor diye. şu kısa filmini çok beğendim ben http://www.youtube.com/watch?v=5eIMafROjyo yanlız keanuda melez japon tipi yok. film the last samurai gibi birşey olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 His mother was English and his father was a Hawaiian-born American of English, Irish, Portuguese, Native Hawaiian, and Chinese descent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 biliyorum ama half japanese tipi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 lucy liu var mı, o da olsun, bütiprollerin en güzel seçimlerinden oluyor. o-ren ishii gibi bi karakteri olsun hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar