nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ev arkadaşımın arkadaşı besliyormuş kucukken sokakta bulmus, 5 aylık, bi süreligine bizde kalıcak ev arkadasım cok ısrar etti, 2 ay kadar, anladıgım kadarıyla daha önce hic veterinere gitmemiş, ne yapmamız lazım azıcık tırsıyorum ben bu durumlardan abim kuduz olmustu kucukken, bir de nette araştırdım kisti cartı curtu var diyorlar, bilen birileri yazarsa sevinirim ne yapmamız lazım saglık acısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kaynatınca mikrobu ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kediyi kazana at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aşısı falan da yok buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi 2 ay bakmak için veterinere götürmem diyorsan zaten aşısı falan yoksa evde tedbir olarak yapabileceğin şey kediyi yalamamak, döktüğü kıllara dikkat etmek falan. Ne yapabilirsin ki sağlık olarak aşı dışında, fanusta mı beslicen hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi bilmiyorum kremi tozu ilacı cartı curtu vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ha orasına yetemedim. Pire mire için oluyor da öbür türlü içsel hastalıklar için sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 mart geliyo, daya şapı gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hiç bişey olmaz yahu.için rahat etmezse götür bi dış parazit yaptır olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 arkadaşının ev arkadaşına sor bakiyim bi şey olmuş mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bi şey demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bi şey olmaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sokağa at kaçtı de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abim küçükken kuduz olmuştu derken anlamadım orayı :/ kuduz bir hayvan mı ısırmıştı ve tedavi mi oldu yoksa kuduz mu oldu. Aşısız hayvan tutmayın evde abi arkadaşında da iyi cesaret varmış bi aşı yaptırmak zor mu gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kuduz kedi ısırdı sonra tedavi gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 iç ve dış parazit için olan şeyler bugün yaptırcaz, bi ara da kuduz aşısına götürcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Abi eve aldıysanız tembih edin low secte fazla gezmesin bubble açıyorlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 o ne demek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 veteriner fakültesine git iç dis parazit yaptirt hapi 5 liraya falan alirsin serbest klinige gidersen düdüklerler istanbulda avcilarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 veteriner arkadaşım var eve cagırdım birazdan burda olur, ona yaptırtcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Sonbaharda bende eve sokaktan 2 aylık kedi aldım. Veterinere götür, yarası varsa baksın. Pansumanlarını yapın. Sonra iğnelerini olsun. Pire aşısı da önemli. Hayvan ne kadar temiz olursa olsun, pire hayvana yapışabiliyor malesef. Biz iki kere pire aşısı yaptırmak zorunda kaldık. İlk seferinde ölen pirelerin yumurtaları açılmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 eve alınan sokak kedisinden ölenlerin sayısı, uçak kazalarından ölenlerin sayısından fazla dikkat ediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angrboda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Kumunu temizlerken aman diyeyim o tek kullanımlık plastik ameliyat eldivenlerinden kullanın. Aşı oldu mu hemen etkisini gösterir derler ama arkadaşım aldı sokakta ağlayan bir yavruyu, aşıdan sonra kumunu temizlerken gerek görmedi eldiven takmaya ama hayvana parazit ilacı içirince bir sürü tenya çıktı. Evet bir de hayvanlara özel parazit ilacı içirin. Gece o yaratıklar hava almak için makattan dışarı çıkıyor ve çıktıkları yer hayvan üzerinde yatıyorsa gayet koltuklarınız veya yatağınız bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 hayvan sevgimi körelttin, cahilken daha mutluyum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar