Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve alınan sokak kedisi

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

ev arkadaşımın arkadaşı besliyormuş kucukken sokakta bulmus, 5 aylık, bi süreligine bizde kalıcak ev arkadasım cok ısrar etti, 2 ay kadar, anladıgım kadarıyla daha önce hic veterinere gitmemiş, ne yapmamız lazım azıcık tırsıyorum ben bu durumlardan abim kuduz olmustu kucukken, bir de nette araştırdım kisti cartı curtu var diyorlar, bilen birileri yazarsa sevinirim ne yapmamız lazım saglık acısından
Sosyal ağlarda paylaş

Sonbaharda bende eve sokaktan 2 aylık kedi aldım. Veterinere götür, yarası varsa baksın. Pansumanlarını yapın. Sonra iğnelerini olsun. Pire aşısı da önemli. Hayvan ne kadar temiz olursa olsun, pire hayvana yapışabiliyor malesef. Biz iki kere pire aşısı yaptırmak zorunda kaldık. İlk seferinde ölen pirelerin yumurtaları açılmaya başlamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kumunu temizlerken aman diyeyim o tek kullanımlık plastik ameliyat eldivenlerinden kullanın. Aşı oldu mu hemen etkisini gösterir derler ama arkadaşım aldı sokakta ağlayan bir yavruyu, aşıdan sonra kumunu temizlerken gerek görmedi eldiven takmaya ama hayvana parazit ilacı içirince bir sürü tenya çıktı.

Evet bir de hayvanlara özel parazit ilacı içirin. Gece o yaratıklar hava almak için makattan dışarı çıkıyor ve çıktıkları yer hayvan üzerinde yatıyorsa gayet koltuklarınız veya yatağınız bile olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...