Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaa,abi Allah da seni güldürsün ya:) gözlerim de yaş bir taraftan da gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 "roket adam" said: abi çok geçmiş olsun. ben ufakken sürekli hasta oluyordum bademcikten dolayı. bi 6 yaşındayken bana da birebir anlattığının aynısı olmuş, aynı dediğin gibi yüksek ateş, havale, bilincini kaybetme vs. hastanede ulan çocuk beyin hasarı falan oldu mu, menenjit vs var mı, beyin iltihabı falan mıdır diye omurilikten sıvı alıp test yapmışlar. riskli bir şey olduğunu o zaman da söylemişler, ama bana bişi olmadı yani. 11 yaşında mı ne bademcikleri aldırdım, bi daha da sıkıntı çıkmadı :) içini ferah tut derim, umarım hiç bir şey çıkmaz, bir an önce evinize dönersiniz. dava açtınız mı daha sonra, benim oğlum roket atam olsa dava açardım o doktora. şaka bir yana aptal aptal özel hastanelere gitmeyin, illa özele gitçez diyosanız çok köklülere gidin, aptal aptaldan kasıt yeni mantar gibi çoğalan hastaneler. üniversite hastanelerine her zaman daha çok güvenirim. geçmiş olsun umarım beyninde kalıcı hasar yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 geçmiş olsun, allah şifa versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi çok iyi adamlarsınız yahu,hepinizden Allah razı olsun gerçekten,moralimi düzelttiniz biraz,Allah hepinizin gönlüne göre versin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dasaaa said: "roket adam" said: riskli bir şey olduğunu o zaman da söylemişler, ama bana bişi olmadı yani. moral bozmak istemezdim...... ahahahahaahahah bişi olmadı derken bu kadar oldu işte asdfgdfdfsf töbeyarabbimyea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 menenjit olmayi tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi vurmayın öldü roket adam ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 he's not the man we think he's at home oh no no no he's a rocket man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 daha yeni hastaneden geliyorum,doktor hanımla konuştuk,akciğer enfeksiyonu başlangıcı olduğu için,antibiyotik başladık dedi,10 aylık çocuğa ne antibiyotiği diyince göt etti beni :S ,yalnız çocuk dünden iyimi kötümü belli değil,halsiz kolunu kaldıracak hali yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 googlelayıp bakmışsındır ama, gördüklerin okudukların seni yormasın. aksine bunu yapabildikçe için rahatlasın. bilgi önemli şey. el elin eşeğini türkü çığırarak arar diye bir deyim var. ne kadar sorumluluk sahibi hastayı emanet edilen doktor da olsa, burası türkiye, cahil olmamakta fayda var. gerçekten çabala, sonra hayırlısı olsun dersin. iyi haberler beklemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kasımda başlamıştı zaten, hepsi senin suçun. http://forum.paticik.com/read.php?20,6587796,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 dasaaa said: "roket adam" said: riskli bir şey olduğunu o zaman da söylemişler, ama bana bişi olmadı yani. moral bozmak istemezdim...... neymar dan insalık ayıbı çalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Sizin icin dua edecegim Cipet San. Cok uzuldum tekrardan cok daha saglikli olabilecek sekilde iyilesmesini dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Cipetpet said: daha yeni hastaneden geliyorum,doktor hanımla konuştuk,akciğer enfeksiyonu başlangıcı olduğu için,antibiyotik başladık dedi,10 aylık çocuğa ne antibiyotiği diyince göt etti beni :S ,yalnız çocuk dünden iyimi kötümü belli değil,halsiz kolunu kaldıracak hali yok... geçmiş olsun canım. yalnız antibiyotik konusunda bizim doktorlar hemen bebek de olsa antibiyotiği dayama meraklısı oldukları için sorgılamak da fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Cipetpet said: 10 aylık oğlum sabah 6'da ateşli havale geçirdi ve ne hikmetse dün gittiğim doktor birşeyi yok diye gönderen doktor yüzünden,bugün evladım ölüyordu,nabız alınamadı,kalp atışı v.s 0,gözlerini tavana dikti ve sabit kaldı öyle,aşağı yukarı 15 dk ambulansla,hastaneye götürme v.s o sırada,nabızı hareketlendirmek için bilmediğim iğneler v.s vuruldu.sonra çocuk kendin geldi ama,ömrümden 40 yıl gitti yemin ediyorum.şu anda araştırma hastanesin de yatıyor ve o kadar yorgunumki çay ve sigara dan başka parmağımı kaldıracak bir hareket yapmak istemiyorum.belinden su almak için kağıt v.s imzalattılar.beynin de hasar,ödem veya herhangi bir felç başlangıcı v.s varmı diye bakacaklar.aşağı yukarı 20 gün hastane de kalır dedi doktor hanım,soracağım bir sorum var aslında,acaba belden su aldırmak tehlikelimi 10 aylık çocuk için ve neden yapılıyor arkadaş,ne oldu tosunuma? :S canım kardeşim, başlığa sonundan dahil oldum ve senin açtığın başlık olduğunun farkında değilim. şimdi okuyunca çok üzüldüm. umarım yavru iyidir ve umarım kalıcı bir hasar yoktur. bizi durumdan haberdar et. inşallah yavru iyileşsin,kalıcı bir şey olmasın,ondan sonra da o ilk doktoru kesinlikle mahkemeye ver, sağlık bakanlığına şikayet et,uğraş o herifle/kadınla. işini hakkı ile yapmayan doktorlarla milletçe uğraşalım ki yavrularımızın sağlıkları daha az risk altında olsun. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Myshkin said: oğlun sabah ateşli havale geçirdi nabzı sıfırdı, sen bugün başka başlıklara da mesaj atmak suretiyle forumda takılmışsın, şimdi gelmiş paticiğe belden tetkik yaptırmak sağlıklı mıdır diye soruyorsun? 2/10 adam belli ki daralmış,darlanmış. şu an muhtemelen bir sürü acaip alete,hortuma bağlanmış,yatıyordur yavru. babacığının-anneciğinin de elinden dua etmekten, bir yerlerden güç almaya çalışmaktan başka yapacak bir şey gelmez. cipet'te gelmiş buradaki insanlarla derdini paylaşmış,karşılığında bizim pozitif enerjimizi beklemiş. empati lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Valla abi daha önce onlarca defa yalan söylediğini gördüğüm adamın yazdıklarına ben inanmıyorum. Hani cevap vermişler ya bana 1% ihtimal bile olsa insan öyle yazmaz diye, ben 1% bile inanmıyorum. Gerçekten hastaysa çocuk tabi ki çok üzülürüm, insan öküz olsa yine üzülür küçücük bir çocuğun o duruma düşmesine. Buraya koyduğu fotoğraf facebook'ta bir kişinin profil fotografıydı. Oradan mesaj attım zaten. Çocuk gerçekten hastaysa buraya da gelir yine geçmiş olsunumu dilerim, gücenecek değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Cipetpet said: sağolun dostlar,şu anda durumu iyi çok şükür,ama test sonuçlarını bekliyorum işte,sabah ambulansı çağırma sebebim,nefes v.s tamamen gitti abi,gözler sabit bir noktaya bakmaya başlayınca eşim kafayı yedi,ben de araba kapının önünde,aklıma ambulans geldi en azından kalbi durduysa çalıştırırlar,yoksa Allah verdi Allah aldı diye düşündüm resmen :( kafa dağıtmak için girdim,ağlamam lazımdı biraz ağladım içimi boşalttım bu şarkı da,biraz siyasi ülkücüler v.s hoşuma da gitmez ama dokundu gerçekten :( bu ne lenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Myshkin said: Valla abi daha önce onlarca defa yalan söylediğini gördüğüm adamın yazdıklarına ben inanmıyorum. Hani cevap vermişler ya bana 1% ihtimal bile olsa insan öyle yazmaz diye, ben 1% bile inanmıyorum. Gerçekten hastaysa çocuk tabi ki çok üzülürüm, insan öküz olsa yine üzülür küçücük bir çocuğun o duruma düşmesine. Buraya koyduğu fotoğraf facebook'ta bir kişinin profil fotografıydı. Oradan mesaj attım zaten. Çocuk gerçekten hastaysa buraya da gelir yine geçmiş olsunumu dilerim, gücenecek değilim. hocam 3 tane facebook hesabım var,eşimin benim ve kızımın,3 ünde de aynı resim duruyor her zaman,yalan söylediğimi gördüm diyorsun da,yalan borcummu var sana? gelip burada birilerinin derdinipaylaşması o kadarmı zoruna gidiyor? en azından bir özür dile ve özel mesajdan facebook adresini gönder ekliyeyim .yazık gerçekten yazık yani böyle düşünmene de,birşeyleri kanıtlama çabana da... buda son fotoğraf işte,biraz biraz düzeliyor çok şükür..gece oksijen v.s vermişler ben yoktum biraz daha düzelmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 şekermiş yavru. allah bağışlasın. akıllı bakıyor maşallah. inşallah bir iz kalmamıştır bu 15 dakika nefessizlikten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Myshkin said: oğlun sabah ateşli havale geçirdi nabzı sıfırdı, sen bugün başka başlıklara da mesaj atmak suretiyle forumda takılmışsın, şimdi gelmiş paticiğe belden tetkik yaptırmak sağlıklı mıdır diye soruyorsun? 2/10 +1. bunun ötesinde kötü bir insan olduğumu farkettim. başkasına olsa gerçekten üzülür, geçmiş olsun der, akşam dua bile edebilirdim. öte yandan bunun çipetpetin başıan geldigini okuyunca ilahi adalet, lol, dedikten sonra mutlu olup sırıttım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 noluyor facebook ile ilgili bir durum mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Soimyr said: Myshkin said: oğlun sabah ateşli havale geçirdi nabzı sıfırdı, sen bugün başka başlıklara da mesaj atmak suretiyle forumda takılmışsın, şimdi gelmiş paticiğe belden tetkik yaptırmak sağlıklı mıdır diye soruyorsun? 2/10 +1. bunun ötesinde kötü bir insan olduğumu farkettim. başkasına olsa gerçekten üzülür, geçmiş olsun der, akşam dua bile edebilirdim. öte yandan bunun çipetpetin başıan geldigini okuyunca ilahi adalet, lol, dedikten sonra mutlu olup sırıttım sadece. şuna sevinebilmek için baya bi zavallı olmak gerekir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar