Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 22. Hafta | Akhisar Bld. - Galatasaray | 15.03.2013 @20.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Yahu HK kardeş, izlemedim ama oyun Fatih Terimin oyuna yaptığı radikal müdahale ile değişmedi mi?

Tam zamanında doğru hamleyi yaptı TD ve galip geldik, lideriz, ŞL'de ilk kez buralardayız çok uzun zamandan beri ama genede TERİM GİTSİN midir?

Anlayamıyorum...

Zorluyorum kendimi ama anlayamıyorum.

sevgili kardeşim,

maçı tekrar izlemeni ve sonra yapılan değişiklikleri iyi incelemeni tavsiye ediyorum

şunu göreceksin, drogba oyuna girene kadar takım topu eveleyip geveliyordu, öyle ki şınayder bile onca kariyeri bir kenara bırakmış , topu alığ sağa sola yana kanada vakit geçirme topları yapmaya başlamış

ama drogba girince ne oldu biliyor musun, takım adeta tek top oynamak, dikine oynamak, adamı zorlamak neymiş hatırladı

terime drogbayı oyuna geç aldığı için kkızıyorum, öyle ki bu maça direk onunla bile başlayabilirdi, herkes değil mi " terimin ligde kredi var o yüzden ŞL için değişik sistemler deniyor " diyen, bende diyorum ki o vakit, " bir şey deneyeceksen eğer terim efendi bunun içinde mutlaka drogba - şınayder, burak , selçuk - semih ve muslera olsun " gerisini sana bırakıyorum , seç beğen oyna

ha sonra maç 2-0 olunca gereksiz bir fantezi ile ( hani mutlaka 3 değişiklik yapacak ki kaleci atılır ise bu sefer de kaleye Drogba geçsin, hayatında hiç yapmadığını yapsın ve penaltı kurtarsın ) şınayderi çıkartıp eboyeyi oyuna aldı

yahu adam bırak bari şu yukarıda yazdığım 3-5 adam hiç değilse son yarım saat beraber oynasın ki alışsın birbirine, adam nereye kaçıyor nerede sıçıyor öğrensin ki yarın öbür gün lazım olduğunda sağa sola eblek eblek bakınıp bu adam nerede diye aranmasın

e ne oldu, çok sevdiği kara incisi eboye sağı solu keserken adam arkasından dolanıp puanı aldı

terim işte bunlar yüzden kızıyorum, iyi giden ya da iyi olacak şeyleri gereksiz egoları ve fantezileri ile bok etmeye çalıştığı için, konsantrasyon bozduğu için, heves kaçırdığı için, gereksiz stres ve baskı yaratttığı için

haksız mıyım peki ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala anlayamıyorum. Gelecek hangi hoca DAHA İYİSİni yapabilir? Başarı olarak belki Daum ama 4-1-4-1 defansif oynayan GS izlemek ister miyim? Hiç sanmıyorum.

Fatih Terim'in bir futbol karakteri var, bırakalım bu EKOL olana kadar devam etsin galatasaray.

Hani sürünüyor olalım bi şekilde anlarım başarı için sabırsız falan derim ama o da yok? Hem zevkli futbol hem başarı ayni anda gelmiş, daha nasılını istiyoruz ki?
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Ben hala anlayamıyorum. Gelecek hangi hoca DAHA İYİSİni yapabilir? Başarı olarak belki Daum ama 4-1-4-1 defansif oynayan GS izlemek ister miyim? Hiç sanmıyorum.

Fatih Terim'in bir futbol karakteri var, bırakalım bu EKOL olana kadar devam etsin galatasaray.

Hani sürünüyor olalım bi şekilde anlarım başarı için sabırsız falan derim ama o da yok? Hem zevkli futbol hem başarı ayni anda gelmiş, daha nasılını istiyoruz ki?

terim futbol karakteri yok maalesef, terimin karakterinde ego var, bencillik var, kibir var, ben yaparım olur biter var, yakında aziz gibi " kıçınızı yırtmayın " muhabbetlerine gelmeyiz inşallah

benim istediğim başarı felan değil, her maçı kaybetsin umurumda değil

ama drogba oyuna girdikten sonra ben ve bir kaç arkadaşın yüzünde oluşan o anlamsız gülüş ve mutluluğun peşindeyim ben

bana onu kim yaşatırsa benim hocam odur, kariyerini yiyim, kupalarını seveyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...