Lithran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Çok hayıflandım sinirlendim.5 gün önce internet sitesinden sipariş verdim.Sevgililer günü hediye olsun işte ,neyse adam aynı gün kargoladı.Kargo takip numarasını yolladı.Satıcıda sorun yok efendi nazik . Kargo bursadan gelecek ben eskişehirdeyim .Bursa eskişehir arası max 3 saat hadi kamyon cevre illere uğradı vs 24 saat sonra gelsin.Neyse 2 13 de kamyon eskişehire girmiş.Posta merkezine paketim gelmiş.Dağıtımda gözüküyor 13 de bekle yok gelen giden,Posta 169 1 gün boyunca aradım açan yok müsteri hizmetlerini aradım açan yok. Genel müdürlüğe 2 kere şikayet postası attım geri dönen yok.14 şubat geldi arıyorum telefonları yine açan yok.Ptt ye gittim dedim böyle böyle paket gelmiyor.Ptt işlem merkezine gidecen ee nerde anasının nikahında dedim eve döneyim belki gelir. Yine yok bugün 15 şubat halen gelen yok.Müstahakmı bu şimdi nerde lan hediyem. Bugünde gelmezse cumartesi pazar hiç gelmeyecek.Şimdi birde elektronik cihaz gelipde sorunlu çıkıyormuş iade işlemleri kargo masrafı ayriyetten sitenin 15 gün içinde geri ödeme koşulu derken sarı siyah renklerden p t t harflerinden ölene denk nefret edicem yazık değilmi bana acıyın lütfen dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ptt geçen haftalarda grevdeydi hatta haberlere konu olmuştu. Takip numarası vs adamların kendiside delirmişti taşeron firmadan dolayı. http://www.son.tv/Guncel/pttde-grev-aksamasi/haber-169272 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kgAXKH6plts http://www.youtube.com/watch?v=eHA5Lz6XA48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 başlangıç olarak, niye ptt kargo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ptt benim malıma el koydu yani şimdi vay ondan sonra millet neden katil oluyor Ptt kargoyu ben tercih etmedim satıcıyada mesaj attım.Özür dilerim böyle olacağını bilsem verirmiydim dedi.Zaten kargoyu ben ödeyeceğim ha 7 tl ha 8 tl birşey farketmiyor isterse 20 tl olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ptt kargolarını taşeron firmaya verdiler ondandır. geçen gün eleman "kadıköy'den beyoğluna kargo 4 günde gidemiyor, sistemler gidiyo ikide bir, biz de çalışamıyoruz" dediydi. onlar da memnun değil yani. hangi salak verdiyse koca pttnin kargo işini taşerona. edit: ha bu arada en son nerde oldugunu biliosan pakedin git kendin al ordan. gelmez yoksa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx buyur buradan şikayetini yap, takip numarası veriyorsa bir de onunla PTT ye başvur. vaktin varsa dilekçe falan da yaz. birşey olacağından değil de, işte maksat rahatlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ptt posta/kargodan en iyi verimi almak için postanızı kargonuzu getiren postacıyla yakınlaşın kanka olun ona gülücükler atın geldiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Gelince küfür edip kafa atmayı düşünüyordum ben mııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Adam fena troll ve atarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 gümrük ne alemde peki. Orada allaha emanetse, faydalanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Geçen gün ptt kargo aracı gördüm . Ford transit'lerden Abi şöför genç bi cocuktu yaninda da 2 tane kara çarşaflı kadın birinin gucagında da göcük bir velet,dolaşıyorlardı. Dedim size kargo emanet edenin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 benim TOEFL sonucum ptt ile 2 ayda ulaştı sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ptt'den ne bekliyodun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Londra - İstanbul 1gün İStanbul -Marmaris 7 gün (o da iş günü yalnış olmasın tatilse gg ) Tabiki ptt kargo.... Adamlar ülke değiştirtiriyor kargoya 1günde bizimkiler turistik tur yaptırıyor ksrgoya yabancı ülkeden geldi diye.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 17 aralıkta amerikadan çıkan kargonun estimated delivery time'ı 6-8 gün gibi birşeydi, 24-26 ocak gibi bana ulaştı. kim bilir türkiyede nerelere gitti, nelerden geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angrboda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Babam PTT'de çalışıyor, şaka maka bu ara kullanmayın. Bir özelleştirme davası var, direnişle karşılaştılar. Daha grev de olur protesto da. Bir süre uzak durun. Grev yapamayanlar, işten atılma korkusu olanlar hıncını paketlerden çıkarabiliyor. Yanlış etiketleme, adres tamsa bile eksik sayma vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar