nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/104741/iett-otobusunun-kapisini-kirip-iceri-dalan-adam bu insanların derdi ne cozebilmis degilim, cinsel olarak sorunları mı var yoksa kucukken babaları mı taciz etmiş var bi sıkıntı ama cözemedimn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 1.40'tan sonra iş başka yerlere kayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Tamam otobüs şoförleri insan degil de bu herif de cussesine güvenip aranmış resmen. Herifi taciz etmeler, sonunda önüne geçip durdurmuş otobüsü. Ben oğluna acıdım en cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Haydarsız söför mü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi bu tarz olaylar dunyanın her yerinde olur ama ; nedense türkiye de cok sık yaşanıyor ve ben artık bi sosyal patlamanın eşiginde oldugumuzu dusunuyorum toplum olarak youtube yorumlarını okumak bile korkuttu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Aklıma bu geldi. http://www.zaytung.com/blgdetay.asp?newsid=195927 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bir de su var şoföre tekme atıyor adam. Sonra bacak omuza yapıyorlar elemanı. http://www.iha.com.tr/sofore-ucan-tekme-15566-735-vid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Selam, Bu cüsseye ve azme sahip olup bir çok minibüs ve otobüs şöförü dövmek istediğimi itiraf etmem gerek ama burada olayın nasıl başladığını bilmediğim için haklı/haksız yorumu yapamayacağım. Not: Abi o cam nasıl tek seferde kırılır ortasına vurup! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Yuh arkadaş o camı kıran şöförü ikiye ayırır yeminlen korktum adamı öldürücek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 TORKLOR COK BORBOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 adam rahatlamis ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Adamın elinde bıçak var o (şöför) haydarı yok belki ama adama bırak diyorlar abi elinde bıçak var diyor. Tam bi gerizekalılık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi yaptırım olmayınca trafiğin boku çıkıyor işte. bana bir adet tweaked GTA4 arabası verin. istanbulda makas, kuralsızlık, trafik bullying vs sorunları ÜÇ SAATTE çözerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bu aralar iett şöförleri baya hırpaalnıyo. geçen ayda öldürülmüştü bitanesi. onlar da dengesiz abi ne diyim herkes dengesiz ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 edik öm olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 3 saat uzunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Yani kim hakli kim haksiz tabi bilinmez ama dayak atmak her zaman haksiz cikariyor. Gerci o kadar cok dayaklik minibus ve otobus soforu var ki ulkede sinir sahibi bazi insanlar iyi bile dayaniyor hani. Bu arada amca bariz otobusu kirip girdi iceri lol. Osmanli doneminde bunu gibi olaymis 5-6 tane Viyanayi da almistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 opel corsa virali de olabilir. bakın böyle kallavi bi abiyi çekiyor arabamız diye. zaten vardı benzer bi reklamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 m.köyen atlıyorum metroya, kafam rahat. Arabayı haftasonları çıkartıyorum anca. Mköyde araba kullanamıyosun zaten :D onu geçtim insanlardan yürünmüyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Arabaya vurarak durmakta Şoförü haklı cıkarmıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 otobüsle alakası yok ki adam otobüsün önünde duruyor vurmama gibi şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 evet adamın yolunu kesiyor ama sofor bilakis frenler asılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bıçak lafı geçiyo kimde bıçak var anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 O cüsseye Opel Corsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar